LADEN

Typ om te zoeken

Werk aan uw financiële vrijheid (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Besparen Laatste Nieuws

Werk aan uw financiële vrijheid (Tom Lassing)

Realiseert u zich dat de kans bijzonder groot is dat u maandelijks meer geld naar de bank overmaakt dan aan de belastingen? U denkt misschien een woning in bezit te hebben, maar als er ook maar 1 euro hypotheek op zit, dan is de bank in feite de eigenaar.
Leest u de hypotheekvoorwaarden er maar op na.
U deed dat nooit, maar doet u het nu toch maar eens.
Iedere verbouwing aan ‘uw’ woning moet worden voorgelegd aan de bank. Wie is er de eigenaar?
De bank kan op ieder door haar gewenst moment, op uw kosten, een waardebepaling van de woning laten doen en u zult de taxateur toegang tot de woning moeten geven. Wie is de eigenaar van de woning?
Als u zich niet gehouden heeft aan de voorwaarden, dan kan de bank u dwingen uw hypotheek versneld af te lossen.
Dat hebben de banken nog niet gedaan.
Gelukkig niet, maar het heeft weinig gescheeld kan ik u vertellen.
Mocht de euro vallen, dan zal het alsnog gebeuren. De banken nemen dan massaal het eigendom van de woningen onder hypotheek officieel over, want anders gaat u uw hypotheek aflossen met een euro die niets meer waard is.
Ik kan u garanderen, dat gaat zeker niet gebeuren. De banken zijn nu immers in feite eigenaar van 80% van de huizen in Nederland. Ze laten die huizen keurig onderhouden door de bewoners, maar die bewoners betalen ondertussen ‘belasting’ in de vorm van rente en aflossing.
U moet weten, de bank had het geld niet dat ze u uitleenden. De bank creëerde het geld met uw handtekening en het wurgcontract dat u gemakshalve niet las.
Als u serieus wilt werken aan uw vrijheid, zorgt u er dan voor dat u uw hypotheek aflost en zo snel mogelijk los komt van de belastingen die u aan de bank moet betalen.
Moet u eens kijken hoeveel geld u overhoudt als u de maandelijkse lasten richting de bank kwijt bent!
Overweeg eens goed, is een eigen huis bezitten in uw geval wel zo wijs? Is er een reële kans dat deze woning veel meer waard wordt?
Als dat zo is, zou het dan niet heel wijs zijn om ook echt de eigenaar te zijn en dus niet zogenaamd de eigenaar? Los die hypotheek zo snel mogelijk af. Heeft u een extra 1000 euro, gebruik die dan om de lening kleiner te maken. Als uw hypotheek nog twintig jaar of meer loopt, dan gaat u die 1000 euro dubbel terug verdienen.

Tags

1 Reactie

  1. L.Sinninghe 1 februari 2022

    Hallo- waarom kan een ieder wel opgespoord worden en deze Marcel Sanders niet.
    zou als nog graag zien dat hij net zo arm is als elke bestolen persoon -zou nog graag mijn geld terug zien.
    Het gaat niet om niets == het is een grote dief

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *