LADEN

Typ om te zoeken

Is Marcel Sanders van Aurora Group terug?

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws

Is Marcel Sanders van Aurora Group terug?

Aurora Group GmbH is wegens insolvabiliteit uit het Duitse handelsregister gehaald. Ik heb over Aurora jaren geleden al eens geschreven omdat deze onderneming in Portugal in 2013 woningen aanbood voor prijzen van voor de crisis.

Dat leek me nogal ‘raar’. Vanaf dat moment heb ik heel wat mensen gesproken die benadeeld zeggen te zijn door deze nu niet meer bestaande onderneming van Marcel Sanders. Gezien al die boze investeerders raad ik u af met hem in zee te gaan. Hij wordt mij net even te vaak in verband gebracht met mislukte investeringen of zelfs promotie van niet bestaande projecten in Portugal en Brazilië.  Ik ben overigens heel wat vriendelijker dan de schrijver van dit artikel.

Waarom dit nieuwe artikel? Ik kreeg van één van de benadeelden signalen dat Marcel mogelijk weer aan het bellen is geslagen. Naar verluidt gebruikt hij daarbij het al stopgezette bedrijf als verwijzing. Een beetje slimme consument zou dus zo door het verhaal heen kunnen prikken. Vergeet echter niet dat hij een meester is in het vertellen van mooie verhalen. Niet iedereen controleert of de verstrekte gegevens ook juist zijn. Daarom deze waarschuwing.

Als u gebeld wordt, of het nu door Marcel is of door een ander, controleer de gegevens die u verstrekt worden. Vraag u ook af waarom u zo interessant zou zijn voor zo’n persoon. Bent u bekend als internationale geldverstrekker en belegger in startups? Nee? Waarom bellen ze u dan?

Als u nog nooit van de beller hoorde en ze kunnen u ook niet duidelijk maken hoe ze uw gegevens verkregen hebben, dan is er maar één reden waarom ze u bellen. En die reden is dat ze uw geld hun geld willen maken. Zo simpel is het. Wordt dus wakker!

Tags

3 Reacties

 1. Freddy Hoste 22 januari 2020

  Ik heb in 2009, 20.000€ belegd bij Aurora/Sanders. Moest en zou in 2015 terugbetaald worden.
  Nooit iets meer gehoord van deze man. Blijkt spoorloos.
  Dus uiteraard ook geen centen meer gezien.

  Beantwoorden
 2. L.Sinninghe 17 mei 2021

  Gaat om het zelfde verhaal als van Dhr Hoste maar 5ooo meer niets meer gehoord ne + twee jaar..
  Ik vindt het vreemd dat deze Marcel Sanders niet opgespoort kan (willen) daar deze man toch een grote boef is
  door zoveel mensen te grazen te nemen (HOOP) dat hij toch nog zijn straf niet ontloopt en alles wat hij heeft in te leveren om terug te betalen.. Ben er nog steeds mee gezig —allen niemand hoordt er iets van.

  Beantwoorden
 3. Luc Vanoverberghe 24 mei 2021

  Ik ben Vanoverberghe Luc GSM 0497 34 57 89 ik ben 245.000 euro kwijt aan die man! Marcel Sanders is een grote oplichter! Ik wens via deze weg meer slachtoffers opsporen ? Mijn mail adres is vanoverberghe14@outlook.be contacteer mij gerust want de politie doet niets aan deze zaak! Ik wacht op reacties mvg Vanoverberghe Luc

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *