LADEN

Typ om te zoeken

Is Marcel Sanders van Aurora Group terug?

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws

Is Marcel Sanders van Aurora Group terug?

Aurora Group GmbH is wegens insolvabiliteit uit het Duitse handelsregister gehaald. Ik heb over Aurora jaren geleden al eens geschreven omdat deze onderneming in Portugal in 2013 woningen aanbood voor prijzen van voor de crisis.

Dat leek me nogal ‘raar’. Vanaf dat moment heb ik heel wat mensen gesproken die benadeeld zeggen te zijn door deze nu niet meer bestaande onderneming van Marcel Sanders. Gezien al die boze investeerders raad ik u af met hem in zee te gaan. Hij wordt mij net even te vaak in verband gebracht met mislukte investeringen of zelfs promotie van niet bestaande projecten in Portugal en Brazilië.  Ik ben overigens heel wat vriendelijker dan de schrijver van dit artikel.

Waarom dit nieuwe artikel? Ik kreeg van één van de benadeelden signalen dat Marcel mogelijk weer aan het bellen is geslagen. Naar verluidt gebruikt hij daarbij het al stopgezette bedrijf als verwijzing. Een beetje slimme consument zou dus zo door het verhaal heen kunnen prikken. Vergeet echter niet dat hij een meester is in het vertellen van mooie verhalen. Niet iedereen controleert of de verstrekte gegevens ook juist zijn. Daarom deze waarschuwing.

Als u gebeld wordt, of het nu door Marcel is of door een ander, controleer de gegevens die u verstrekt worden. Vraag u ook af waarom u zo interessant zou zijn voor zo’n persoon. Bent u bekend als internationale geldverstrekker en belegger in startups? Nee? Waarom bellen ze u dan?

Als u nog nooit van de beller hoorde en ze kunnen u ook niet duidelijk maken hoe ze uw gegevens verkregen hebben, dan is er maar één reden waarom ze u bellen. En die reden is dat ze uw geld hun geld willen maken. Zo simpel is het. Wordt dus wakker!

Tags

1 Reactie

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *