LADEN

Typ om te zoeken

De gifbeker is voor Value8 nog niet leeg (Tom Lassing)

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

De gifbeker is voor Value8 nog niet leeg (Tom Lassing)

De site Follow the Money is dankzij analist Roel Gooskens fors in het nieuws gekomen. Roel werd vervolgens door PP de Vries afgezeken, terwijl PP tijdens de vergadering niet inhoudelijk op de pijnpunten in ging.
Ook andere FTM schrijvers hebben zich nu op Value8 en de daarbij betrokken bedrijven en personen gericht.
En ja, er kwam hierdoor wat bovendrijven.
Zo blijkt de accountant al eerder creatief met cijfers te zijn geweest of er akkoord mee te zijn geweest. Namelijk rondom het beursfonds AND dat ook een boekhoudschandaal kende.
Ook de VEB, de vereniging die PP nog altijd op handen draagt, heeft nu stelling genomen en gelukkig zijn ze slim genoeg om voor de feiten te gaan en niet voor de relatie met hun voormalige directeur.
Volgens de VEB lag dezelfde accountant indertijd bij AND te slapen. Nu wil de VEB graag voor de aandeelhoudersvergadering opheldering van PP hebben.
Ik vrees dat ze kunnen fluiten naar die opheldering. PP gedraagt zich als de CEO’s die hij als directeur van de VEB op aan het jagen was.
De VEB vraagt aan Value8 een onderbouwing van de waarderingsgrondslag. Als belangenvereniging van beleggers is dat wel het minste dat ze kan doen.
De aandeelhouders Value8 die Roel Gooskens tijdens de vorige aandeelhouders vergadering uitjoelden, die zullen zich nog achter de oren krabben. Was dat nu wel zo slim? Of zijn het zulke blinde volgers van de grote roerganger dat hij in zijn troebele gifpotje mag blijven roeren en ze het (bijna) allemaal prachtig vinden?

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *