LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 6 mei 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 6 mei 2020

bitcoin, crypto
  • Interesse in crypto beleggen? Kijk hier!
  • Hier geven we onze belastingcenten aan uit: Dat die dakloze mevrouw misschien honger had of psychisch zwaar in de problemen zit doet er niet meer toe. Gewoon hub de gevangenis in. Probleem opgelost. Als het er te veel worden zetten we er gewoon een kmap voor op. Is Westerbork nog beschikbaar? Dat hebben we toch niet voor niets bewaard?
  • Gisteren werd me een 50 euro lening waarop niet meer werd afgelost netjes overgemaakt vanwege de verzekering die ik er op had afgesloten. Mijn 50 euro Plus restant premie keurig terug. Helaas natuurlijk wel drie maanden rente gemist. Dat dan weer wel. Het geld staat nu weer klaar voor nieuwe leningen. Ik heb dan wel de rente gemist, maar zonder verzekering had ik 40% moeten inleveren.
  • Gaat de ECB een probleem krijgen? Een Duitse rechtbank heeft besloten dat de argumenten van de Duitse Centrale Bank niet voldoende waren om het uitgeven van extra staatsobligaties te billijken. Ze moeten dus betere redenen bedenken.
  • Online bank N26, waarvoor ik ook reclame maak, heeft 100 miljoen dollar opgehaald bij de bestaande investeerders. Die investeerders zijn vooral rijke miljardairs… Dat is dan toch wel weer een beetje jammer. Het bedrijf is ondertussen 3.5 miljard dollar waard. Het is in 35 landen actief. Ik heb er ook een rekening lopen. Het werkt prima.
  • De AFM heeft een rekening gepresenteerd voor 1,7 miljoen euro die gedragen moet worden door de 50 bestaande crypto partijen die nu onder haar toezicht vallen. Het gaat de AFM in haar aanpak om het tegengaan van witwassen. De witwassers zijn ondertussen al doorgeschoven naar tokens. Een markt die niet onder toezicht staat. Verschillende kleine crypto bedrijven zijn nu gestopt omdat ze de kosten niet kunnen of willen dragen.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *