LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 7 mei 2020

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 7 mei 2020

virus
  • In bijna alle Europese landen zijn de Corona cijfers terug aan het lopen en worden (erg langzaam) de restricties teruggenomen. Ik ga vanavond ook weer atletiek training geven. Heb een 10 pagina lange beschrijving gekregen waar we allemaal aan moeten voldoen. Sommige aanbevelingen/eisen zijn totaal niet haalbaar en je begrijpt niet hoe iemand het verzonnen heeft gekregen. Zo moet na iedere sprong op de hoogspringmat de mat schoongemaakt worden… Degene die dat verzonnen heeft, is echt van het padje af.
  • Helaas moet ik mijn lezers toch weer waarschuwen voor de hernieuwde activiteiten van Marcel Sanders. Deze serie oplichter is nu weer sinds eind april vanuit Kiev actief onder de naam Sanders Capital. Trap er niet in. Deze man laat al heel wat jaren een spoor van opgelichte beleggers achter zich. Hij heeft de gave van een makkelijke babbel in combinatie met een levendige fantasie. Zo denkt hij zelf dat hij een succesvolle ondernemer is. Tsja, alleen als je oplichter zijn een vak wilt noemen.
  • Uber gaat 14% van het personeel ontslaan. De CEO zal ook afzien van salaris.
  • Een enorme inkopper op NU.nl. Ze stellen dat het kerosine gebruik enorm omlaag is en ze koppelen dat aan het feit dat er bijna geen vliegtuigen vliegen… Werkelijk? Wie had dat nu gedacht! Gelukkig dat we NU.nl nog hebben.
    Overigens valt de daling me wel mee. Slechts 23% daling in maart. Mij valt die daling nog mee. Wie gebruiken er nog meer kerosine in enorme hoeveelheden? Of hebben ze wel gewoon besteld en het simpelweg opgeslagen?
  • Het faillissement van C&A is aangevraagd door een bedrijf dat haar rekeningen niet door C&A betaalt zag worden. De verwachting is dat C&A de rekening zal betalen voor de rechter tot een uitspraak komt. Het gaat om 30.000 euro. De vordering wordt niet betwist. C&A is gewoon laks met betalen naar kleine partijen toe.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *