LADEN

Typ om te zoeken

over beursbox

Wie of wat is Beursbox.nl? We stellen aan u voor:

Tom Lassing

Tom Lassing, directeur en oprichter Pro Gain BV uitgever van Beursbox.nl

Beursbox.nl is in mei 2001 vanuit Pro Gain BV, begonnen. Dat was echter niet het eerste initiatief van Pro Gain BV oprichter en directeur Tom Lassing.

Tom Lassing:

Mijn persoonlijke Internet roots liggen in 1995 toen ik van het BBS overgestapte op het toen voor de massa ontluikende Internet. Ik was dus één van de eersten op Internet.
Al vanaf 1993 publiceer ik een nieuwsbrief over financiële onderwerpen. 7 jaar lang was het vooral een maandelijkse nieuwsbrief aangevuld met dagelijkse updates en vanaf 2000 is het een dagelijkse nieuwsbrief geworden.

Ik ben een self made ondernemer. Mijn grote succes is gekomen toen ik er na 2001 gewoon voor ging en me niet langer liet beperken.
In 1987 ben ik na mijn diensttijd onderaan begonnen bij een groot semi overheids bedrijf. Ik mocht er letterlijk de post op volgorde leggen. Drie jaar later gaf ik leiding aan een team van 20 personen en twee jaar daar weer na, was het team 60 personen groot op vijf verschillende locaties.
Toch ben ik er doelbewust mee gestopt.
Als er ‘directeur’ op mijn visitekaartje zou komen, dan wel van mijn eigen bedrijf.
In 1993 ben ik naast mijn full time baan ook zelfstandige geworden en begonnen met het schrijven van een nieuwsbrief over beleggen. In 2000 koos ik uiteindelijk bewust voor het 100% ondernemerschap.
Mijn eerste onderneming mislukte helaas. Ik heb mijn deel van de onderneming op een woensdagmorgen eind maart 2001 voor heel weinig verkocht en ben naar huis gegaan.
April 2001 ben ik opnieuw begonnen. Helemaal vanaf de bodem. Veel dieper kon ik immers niet zakken. Geen geld, geen klanten.
Wel kennis, ervaring en veel energie.
In 2011, dus tien jaar later, had ik mijn belangrijkste doelen gehaald. We kochten toen een prachtige woonboerderij in het buitengebied. Het weiland werd in 2013 een prachtige tuin en mijn droom van een eigen zwembad werd werkelijkheid toen de zwemvijver aangelegd werd.

zwemvijver
Dus stoppen met werken?
Neen, verre van dat! Werk is hobby. Werken is leuk. De nadruk ligt niet meer op ‘zo veel mogelijk’ verdienen, maar ligt nu veel meer op genieten. Genieten van het leven, maar ook van werken.
Genieten van het feit dat je anderen kunt helpen. Dat je voor anderen wat kan betekenen.

Ik heb daarom veel tijd om andere interesses te onderzoeken. Zaken als duurzaamheid, permacultuur, beleggen, optiebeleggen, zingen, aqua-ponics, geschiedenis, wijkontwikkeling, sport en ga zo maar door.
Dat wat me interesseert, daar ga ik mee aan de slag en vaak schrijf ik daar dan over. Ik heb daarom zo’n 250 websites online staan. Het is niet zo dat ik die websites dagelijks aanpas. Beursbox.nl schrijf ik echter wel dagelijks een nieuwsbrief voor. Beursblik.nl komt wekelijks uit. Andere nieuwsbrieven komen onregelmatiger uit.
Enkele van de initiatieven die ik heb opgestart zijn via www.progainbv.nl te vinden.

Hoewel het Beursbox.nl initiatief binnen Pro Gain BV door één persoon is opgezet, is het pertinent geen one-man show. Voor Beursbox.nl werken nog een paar mensen op (soms gratis) freelance basis. Vooralsnog is door een aantal van deze zeer gewaardeerde medewerkers gekozen voor anonieme bijdragen. Zonder deze bijdragen zou het initiatief er heel anders uitzien en daarom vanaf deze plek de bijzondere dank aan iedereen die met raad en daad heeft geholpen en nog steeds dagelijks bijstaat. Uiteraard wil ik dan op deze plek ook iedereen bedanken die wel onder eigen naam hun bijdragen doen aan het succes van onder andere Beursbox.nl.

Beursbox.nl staat voor gratis en onafhankelijke informatieverstrekking aan consumenten

De achtergronden van deze opzet werden besproken in het artikel dat april 2004 door maandblad “De Zaak” geplaatst werd.

De kern van het Beursbox initiatief is de gedrevenheid om een mooi en onafhankelijk product aan de financiële (beleggende) consument te leveren en deze consument te waarschuwen voor de financiële valkuilen die door de financiële sector in de markt zijn gelegd.
We hopen van harte dat u onze gedrevenheid kunt waarderen.

Indien u ons ook met raad en daad wilt bijstaan, bent u van harte welkom. Schrijft u in dat geval naar tom @ lassing . nl.

Sponsoren van Beursbox kan tegenwoordig ook! Klik hier voor meer informatie daarover.

Vertelt u ook over www.beursbox.nl aan vrienden en bekenden!

Binnen Pro Gain BV is de service mooiebeursdag.nl ook actief. Een succesvolle beleggingstips service die gericht is op korte trends. Interessant voor beleggers die kwaliteitsbeleggingen zoeken en een portefeuille hebben tot 1.000.000 euro.

In 2021 zijn we ook actief geworden met de x10 nieuwsbrief. Kerndoel: een portefeuille van 20.000 euro laten groeien tot 200.000 euro. Tijdsduur een half jaar en alleen aandelen beleggingen. Hier meer daar over.

Samenwerkingen die van belang zijn:
Eén van de service die mede door Tom opgezet is, is ‘De Optiespecialist service‘ die in 2002 uit de Beursbox Nieuwsbrief is voortgekomen. De Optiespecialist is op 10 juni 2002 onder eigen naam commercieel gegaan en is in slechts enkele maanden tijd de grootste E-mail optietip service van Nederland geworden. We hebben indertijd zelfs Quote gehaald.

Per 1 september 2003 is vanuit deze samenwerking ook een aanvullende aandelenoptie service ontstaan. Op 1 december 2003 hebben we een optie/future service overgenomen. Tom is indertijd als Optiespecialist al sinds begin 2000 jarenlang een regelmatige gast bij Finance Television geweest. Alle belangen in de Optiespecialist services zijn per 1 juli 2005 verkocht aan oprichtingspartner Leon van Dam.

Pro Gain BV, waar Beursbox.nl onder valt, bezit ook belangen in onder andere www.succesverhaal.nl, www.onderneemhetonline.nl, www.japansecandles.nl, www.elliotwave.nl, www.online-markt.nl, www.lassing.com, www.beursblogger.nl, www.optiecursus.com, www.energiestart.nl, www.nieuwgeld.eu, en www.goudgoud.com

Met verschillende sites en services zijn samenwerkingen aangegaan met betrekking tot aanbeveling van producten en services en het uitwisselen van content.

Een belangrijke daarvan is de samenwerking met de services van www.topaandelen.com en www.woensdagtrader.com.

Buiten de financiële sector is Pro Gain BV ook werkzaam in de Marketing sector. Er zijn door Pro Gain BV enkele bijzonder interessante door Tom Lassing in het Nederlands geschreven E-boeken uitgebracht over Online Ondernemen (www.marketingcursus.com), Affiliate Marketing (www.affiliatecursus.nl) en het gebruiken van Mini Sites (www.minisitecursus.nl). We geven ook gratis E-boeken weg via www.succesverhaal.nl/ebooks.html
Pro Gain BV heeft een eigen site op www.progainbv.nl Op deze site veel links naar onze andere initiatieven en samenwerkingen. Ze zijn geen geheim, ze zijn juist de kern van het succes!

Leest u hier enkele ontvangen testimonials

We zijn van mening dat we als succesvolle onderneming en ondernemer ook een Maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. In het verleden en op dit moment sponsoren we waarom verschillende (vaak sportieve) initiatieven.

Beursbox.nl is onderdeel van Pro Gain BV.

BTW nummer 8208.89.234 en KvK nr 17254080.

Het adres waarop de onderneming gevestigd is:

Sint-Oedenrodeseweg 41  5681 PH  BEST, Nederland.