LADEN

Typ om te zoeken

Sponsoring Beursbox

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Sponsoring Beursbox

waardering

Waarom vraag je geen geld voor deze al sinds april 2001 gratis uitkomende website en nieuwsbrief?

 • Heel simpel, ik wil dat deze informatie ook beschikbaar is voor mensen met minder geld. Rijken kunnen overal informatie en kennis inkopen, maar rijken hebben al geld. Ik wil juist voor hen die nog niet veel geld hebben iets betekenen.

Zou u echter mij daar op vrijwillige basis een financiële beloning voor willen geven (Het aanhouden van de websites en het versturen van de nieuwsbrief en het regelmatig inhuren van expertise kost in totaal per maand meer dan 3000 euro) dan stel ik dat zeer op prijs.

Ik ga de binnenkomende giften gebruiken om er mijn Neo Finance rekening mee te financieren. Helaas blijkt echter dat die rekening niet rechtstreeks gevuld mag worden door anderen dan ik zelf.

Wilt u mij dus sponsoren, dan verzoek ik om geld over te maken naar IBAN NL46ABNA0535284241 tnv T. Lassing (BIC: ABNANL24)

Nogmaals, het is vrijwillig. Ik doe het werk al sinds april 2001 gratis en blijf dat ook gratis doen. Maar als u uw waardering voor mijn werk wilt tonen met een gift, dan is deze bijzonder welkom.

Tags

4 Reacties

 1. norbert 29 januari 2020

  Beste, ik zou daar toch mee oppassen. Je loopt het risico je onafhankelijkheid te verliezen. Mag ik hier toch iets vermelden. Wat Ronald Bernard betreft, ik geloof hem absoluut. U hebt waarschijnlijk het boek niet gelezen van Marc Philips en Cathy o’Brian; Trance….Formation of America. (Amazon) Over kinderhandel en satanisme in de hoge politiek en de hoogste financiele middens. Eerlijk gezegd heb ik spijt dat ik dat boek gelezen heb, de wereld heeft een donkere kleur gekregen.Een goede kennis zit in, laat ons zeggen dubieuze handel, hij zit veel in Dubai waar alles mogelijk is. Hij zit niet aan de top maar daar onder en liet me verstaan niet eens aan de top te willen zijn. Lees dat boek en u zal (nog) beter begrijpen hoe de wereld draait. Overigens proficiat voor je nieuwsbrief. Ik lees hem graag.
  Norbert

  Beantwoorden
 2. e.simon 25 mei 2022

  Beste Tom.
  Belgie en Nederland en bij uitbreiding Ëuropa”worden geregeerd door een aantal DWAZEN ! wiens enige bekommernis is , hoe hou ik mijn job zo lang mogelijke en hoe snel vul ik mijn zakken ! Geen regels , alles is toegelaten !
  Wanneer gaat de gewone burger eens opstaan en zeggen – hier stopt het luitjes – zoek een andere job maar wij aanvaarden van U geen enkele instructie meer !
  Dit vergt uiteraard een ander kiessysteem, eentje met hoofdelijke verantwoordelijkheid voor wat men doet !
  De ‘brave burger’is te laks, te lui, te ongeinteresseerd.Tot het pijn begint te doen ! Wij zijn misschien korter bij deze toestand dan we denken . ! we wachten af, maar vooral, we bereiden ons voor !
  Mvg
  E.Simon

  Beantwoorden
 3. e.simon 23 december 2022

  Beste ,
  Hoe naief kan men zijn !?
  Als er – elk jaar ! – 50000 mensen van ‘vreemde origine’ het (Uw) land binnenkomen (legaal of niet !) die absoluut niet bijdragen aan het sociale systeem waar wij mee werken . Hoe lang kan dit volgehouden worden volgens U ? Hoe lang gaat U uw ‘groentjes’ nog kunnen planten in – uw eigen tuintje – ? U gaat dan misschien ‘groentjes’ moeten planten voor anderen ????
  Er is maar een ‘beperkte hoeveelheid’ sociale zekerheid (zie de lamentabele begrotingen ) beschikbaar in Nederland en Belgie .
  Na de – uitputting/consumptie- hiervan gaat uw eigen bevolking, U dus ook en uw kinderen, de ( grote) extra kost hiervan dragen want ’terugdraaien’ kan niet meer !
  U zou dit beter moeten weten dan wie ook ! elke euro kan maar 1X uitgegeven worden !!!
  Het gaat hier zelfs niet over negativiteit maar gewoon ‘zelfbehoud’ van de mensen die ervoor gewerkt hebben !
  Echt, ik had een genuanceerder standpunt van U verwacht.
  Mvg
  E.Simon

  Beantwoorden
  1. Tom Lassing 24 december 2022

   Over ongenuanceerd gesproken… U zegt: “50000 mensen van ‘vreemde origine’ het (Uw) land binnenkomen (legaal of niet !) die absoluut niet bijdragen aan het sociale systeem waar wij mee werken”. Dat is klinkklare onzin.
   We profiteren enorm van de “vreemde origine” mensen die enorm bijdragen aan het sociale systeem waar wij mee werken. Per saldo profiteren we van de instroom. Uw standpunt is pure angst en niet gestoeld op cijfers. Veel rottige baantjes die er bestaan worden alleen maar ingevuld door buitenlanders die wel voor dat geld en onder die omstandigheden willen werken omdat u uw champignons en koteletje tegen de laagst mogelijke prijs kunt kopen en kunt eten. Dat die mensen hun familie bij zich willen hebben lijkt mij een heel menselijke zaak. Ze werken er voor. We hebben wetten en regels om te handelen als mensen zich niet aan onze regels houden. Regels die we zelf hebben vastgesteld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *