LADEN

Typ om te zoeken

Sponsoring Beursbox

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Sponsoring Beursbox

waardering

Waarom vraag je geen geld voor deze al sinds april 2001 gratis uitkomende website en nieuwsbrief?

  • Heel simpel, ik wil dat deze informatie ook beschikbaar is voor mensen met minder geld. Rijken kunnen overal informatie en kennis inkopen, maar rijken hebben al geld. Ik wil juist voor hen die nog niet veel geld hebben iets betekenen.

Zou u echter mij daar op vrijwillige basis een financiële beloning voor willen geven (Het aanhouden van de websites en het versturen van de nieuwsbrief en het regelmatig inhuren van expertise kost in totaal per maand meer dan 3000 euro) dan stel ik dat zeer op prijs.

Ik ga de binnenkomende giften gebruiken om er mijn Neo Finance rekening mee te financieren. Helaas blijkt echter dat die rekening niet rechtstreeks gevuld mag worden door anderen dan ik zelf.

Wilt u mij dus sponsoren, dan verzoek ik om geld over te maken naar IBAN NL46ABNA0535284241 tnv T. Lassing (BIC: ABNANL24)

Nogmaals, het is vrijwillig. Ik doe het werk al sinds april 2001 gratis en blijf dat ook gratis doen. Maar als u uw waardering voor mijn werk wilt tonen met een gift, dan is deze bijzonder welkom.

Tags

1 Reactie

  1. norbert 29 januari 2020

    Beste, ik zou daar toch mee oppassen. Je loopt het risico je onafhankelijkheid te verliezen. Mag ik hier toch iets vermelden. Wat Ronald Bernard betreft, ik geloof hem absoluut. U hebt waarschijnlijk het boek niet gelezen van Marc Philips en Cathy o’Brian; Trance….Formation of America. (Amazon) Over kinderhandel en satanisme in de hoge politiek en de hoogste financiele middens. Eerlijk gezegd heb ik spijt dat ik dat boek gelezen heb, de wereld heeft een donkere kleur gekregen.Een goede kennis zit in, laat ons zeggen dubieuze handel, hij zit veel in Dubai waar alles mogelijk is. Hij zit niet aan de top maar daar onder en liet me verstaan niet eens aan de top te willen zijn. Lees dat boek en u zal (nog) beter begrijpen hoe de wereld draait. Overigens proficiat voor je nieuwsbrief. Ik lees hem graag.
    Norbert

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *