LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 27 feb 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 27 feb 2020

goudaandeel
  • Het Corona virus is nu echt in Europa aangekomen. De beurzen zijn er in ieder geval niet blij mee. Het vertrouwen van beleggers wordt aangetast door het virus. Beleggers houden immers niet van onzekerheid.
  • Goudmijnen die geen voorwaartse verkopen hadden gedaan doen nu goede zaken. Voor beleggers is het belangrijk te onderzoeken of een goudaandeel bedrijf voorwaartse verkopen uit heeft staan. Immers, dan profiteren ze niet van de huidige hogere koersen. Het is dus een heel belangrijk gegeven en u moet dat weten voor u een goudaandeel koopt!
  • Er is gisteren brand uitgebroken op de olieraffinaderij van Marathon Oil. Deze raffinaderij ligt vlak bij Los Angeles. Het is de grootste Amerikaanse raffinaderij aan de westkust van de VS. Ze verwerken er 363.000 vaten olie per dag.
  • Ik heb de afgelopen weken enkele sponsor bedragen ontvangen en via deze weg wil ik de sposors van Beursbox hartelijk danken. Ik maak het geld altijd direct over naar Neo Finance en zet er leningen voor uit. Zo komt het in Litouwen ook weer goed terecht.
  • Ik heb wat reacties op de artikelen van de Beursbox site gehaald. Het bleken reacties van trollen te zijn die slechts wilden doorverwijzen naar waarschijnlijk de site van hun werkgever. Ik ga daar iets strenger op worden. Blijkbaar willen wat concurrenten ten koste van Beursbox op een wel heel goedkope manier aan verkeer naar hun site komen.
  • In de VS is het medische crisisteam door de regering Trump de afgelopen drie jaar ontmanteld. Dat blijkt nu niet zo’n handige zet te zijn geweest. Vice president Pence moet nu proberen te redden wat er te redden valt nu Corona ook in de VS is aangekomen en men behoorlijk onvoorbereid op zoiets is.
  • Trump heeft aangegeven dat een beursval door Corona hem zijn herverkiezing kan gaan kosten. Hij weet als geen ander dat hij zijn ‘succes’ steeds heeft opgehangen aan de stijgende beurzen. Nu die winst verloren aan het gaan is, is ook zijn sterkste argument weg aan het vallen en hij weet dat de Democraten daar gebruik van zullen maken. Het is duidelijk dat bij Trump de twijfel nu ook toeslaat. Hij heeft geluk dat de Democraten onderling nog enorm verdeeld zijn. Als dat laatste zo blijft, dan wint Trump in november alsnog makkelijk.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *