LADEN

Typ om te zoeken

Discussie over zomer en wintertijd

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Discussie over zomer en wintertijd

zomertijd, wintertijd

Waarom is de EU zo happig op het veranderen van onze regeling betreffende de zomer en wintertijd?
Ik denk het wel te weten. Heel dat tijdsysteem in Europa is namelijk Hitlertijd. U leest het goed. Hitler heeft het geïntroduceerd tijdens de oorlog. Daarmee konden namelijk de treinen op tijd rijden en u weet ongetwijfeld wel waarvoor die zo stipt moesten rijden.
Als we in Nederland en België puur naar de zon kijken, dan leven we gemiddeld 20 minuten vanaf Londen tijd en 40 minuten vanaf Berlijn tijd. Onze tijd is dus al ver vanaf de “echte” tijd.
Willen we dus echt eerlijker de tijd hebben, dan zouden we of onze echte eigen tijd moeten gebruiken, zijnde 40 minuten later dan Berlijn en 20 minuten voor Londen, of we zouden beter de tijd van Londen kunnen gebruiken. Dat zou ons 20 minuten te vroeg brengen.
Is dat handig? Neen. Het is veel handiger dat we Hitlers tijd blijven gebruiken inclusief zomer en wintertijd, maar die regeling heeft de naam niet echt mee.
Die zomertijd/wintertijd regeling is eigenlijk de beste oplossing, maar daar raken de kippen zo van streek van. Die beesten begrijpen maar niet waarom we steeds de tijd verzetten. Ze raken er van de leg van. We gaan het dus veranderen, want we moeten het volk iets geven om zich over op te winden, zolang het de fraude van de EU maar niet is.
Heel die discussie is dus een enorme afleidingsmanoeuvre en het werkt!
We slaan elkaar de koppen in vanwege de tijd.

zomertijd, wintertijd

Sectoren die nooit wat met elkaar van doen hebben, voeren nu oorlog tegen elkaar. Slaapdeskundigen zijn nu ineens wereldberoemd en maken ruzie met sportwoordvoerders, immers sport en vrije tijd komen in gevaar…
Er wordt niet gevraagd of je de zomer en wintertijd regeling wilt behouden. Je moet kiezen voor iets anders.
Verdeel en heers.
De EU heeft er een prachtige manier voor gevonden.

Mijn voorstel: ga eerst naar Londen tijd en handhaaf zomer en wintertijd.
Mijn op één na beste voorkeur: Ga naar Londen tijd en hou het op zomertijd.

Beide versies zult u vanuit de EU niet aantreffen. Die willen immers geen oplossing. Dit moet de gemoederen nog jarenlang gaan bezighouden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *