LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 29 oktober 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 29 oktober 2018

– Vandaag kan ik u eindelijk, na een lange ontwikkeltijd, de nieuwe Beursbox website presenteren. Het is dezelfde site in een modern jasje. Vooral de mobiele versie is een enorme verbetering ten opzichte van de oude versie. De site is helaas nog wel wat traag… Daar werken we aan.
– In Brazilië heeft de rechtse kandidaat gewonnen. Dit is wat Brazilië denkt dat het wil. Ik vrees dat ze hier nog wel spijt van gaan krijgen. Het oerwoud is in zijn ogen een last voor Brazilië. Dat zal dus sneller gaan verdwijnen.
– IBM koopt Red Hat voor een bedrag van 34 miljard dollar. Red Hat kent u waarschijnlijk van haar Linux producten.
– De nieuwe Italiaanse minister van Financiën denkt dat Italië zelf haar banken wel kan helpen mocht er weer een crisis uitbreken. Hij heeft zeker de rekening bij Griekenland niet gezien. Dat begon met een bedrag van 6 miljard en eindigde boven de 300 miljard. Italië is Griekenland niet… Het is veel groter.- DNB maakt zich nu ook zorgen over het verminderde gebruik van cash geld in de samenleving!

cash geldBelangrijk, want als er een crisis uitbreekt, dan is het van belang dat we ook zonder stroom kunnen blijven handelen met elkaar. Doe uzelf dus een plezier en gebruik vaker cash en zorg dat u altijd cash in huis heeft! Wat voor crisis moeten we aan denken? Nu, de meest waarschijnlijke is een succesvolle hacking in het betaalsysteem dat hierdoor plat gelegd wordt.
– In de VS wordt nu duidelijk waar het blanke nationalisme van Trump toe aan het leiden is. Bommen naar politieke tegenstanders en een aanslag op een joodse synagoge zijn een logisch gevolg van hoe de president zich tijdens speeches uit.
– De fabrikant van de Stint gaat faillissement aanvragen. Zijn omzet is naar nul gegaan vanwege het verbod om er mee te mogen rijden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *