LADEN

Typ om te zoeken

Bitgold zakelijk (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Bitgold zakelijk (Tom Lassing)

Bitgold heeft in Kopenhagen haar zakelijke rekening mogelijkheden gepresenteerd. Tot op heden was het alleen mogelijk om als particulier een rekening te openen. De insteek van Bitgold is dat goud simpelweg geld zonder grenzen is. Immers is het overal verhandelbaar. Door het in te wisselen voor de lokale munt, (zoals je met andere munten ook doet) kan je het overal gebruiken.
U moet dat dus zo zien:
U heeft goud en een deel van uw goud zet u om in een lokale munt waarna u er kan betalen.
Maar mogelijk heeft uw zakenpartner ook een Bitgold account. Het is dan misschien ook wel mogelijk de transactie puur in goud af te handelen.
Of Bitgold dat zo ook mogelijk maakt, dat is een vraag die ik ze nog moet stellen.
Met Bitgold komt u niet uit het gereguleerde systeem. Het is allemaal gecontroleerd. U komt echter wel uit het Centrale Banken systeem. Juist dat zou ons allemaal enorm aan moeten staan.
Weg van die manipulerende centrale bankiers die zeggen voor stabiliteit te gaan, maar ons aantoonbaar van crisis naar crisis brengen.
Als de Centrale Bank zo goed was geweest, dan hadden ze 2008 moeten voorkomen. Ze waren simpelweg deel van het probleem en dat zijn ze nog altijd.
Bescherm u dus tegen de centrale bankiers door uw geld weg te halen uit hun funny money. Zet uw kapitaal om in goud en wissel pas om als u dat verzonnen geld pas nodig heeft. Dat is veel veiliger. Het maakt u niet onkwetsbaar voor wisselkoers wisselingen. Ook goud heeft ene wisselkoers tegenover het nep geld. Op de lange termijn is goud echter veel waardevaster gebleken dan het nepgeld.
Ondertussen heeft Bitgold al meer dan 800.000 particuliere klanten. Dat is heel wat meer dan de 20.000 klanten van het door hen overgenomen Goldmoney en de 55.000 klanten van concurrent BullionVault.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *