LADEN

Typ om te zoeken

Help een student (crowdfunding survey)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Help een student (crowdfunding survey)

De zoon van een goede maar verre vriend heeft behoefte aan de juiste doelgroep voor zijn masterscriptie. Hij heeft daarvoor enkele vragen aan een heel specifieke doelgroep.
Momenteel ben ik in Parijs bezig met mijn masterscriptie, het laatste onderdeel van mijn tweejarige master op ESCP Europe Business School. Het onderwerp is ‘Crowdfunded Renewable Energy Projects’. Als jij heel toevallig ooit betrokken bent geweest bij zo’n campagne (als kapitaalzoeker en/of als kapitaalverstrekker), zou je dan alsjeblieft mijn survey in willen vullen? Duurt max. zo’n 10 minuten. De kans is natuurlijk aanwezig dat jij zelf nog nooit bij zo’n project betrokken bent geweest. In dat geval, zou je deze mail dan door willen sturen naar mensen die wel in de doelgroep vallen? Dit hoeven niet per se Nederlanders te zijn, de enquête is beschikbaar in Nederlands en Engels.
Volg deze link naar de enquête en meer uitleg:
http://goo.gl/xrSBe2

Mocht je nog vragen hebben over het onderzoek zelf, of tips waar ik deelnemers voor dit onderzoek kan vinden, laat het me dan alsjeblieft weten op rjongen@rjongen.nl.

Hartstikke bedankt voor je hulp!

Met vriendelijke groet,
Ragnar Jongen
P.S. Zou kunnen dat jullie dit bericht ook nog op LinkedIn of Facebook tegen komen. Liken en Sharen wordt natuurlijk ook op prijs gesteld!

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *