LADEN

Typ om te zoeken

6 januari 2021

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

6 januari 2021

Een jaar geleden alweer deed de vorige president van de VS een mislukte poging tot een staatsgreep. Een stap zo brutaal dat de politiek en de rechtstaat in de VS nog altijd geen raad weten met hoe ze hier mee om moeten gaan.
Het erge is, de inval van de meute in het Capitool heeft mogelijk de echte staatsgreep in de wielen gereden.
Men was namelijk nog meer van plan, maar dat kon niet meer ten uitvoer gebracht worden. Vicepresident Pence heeft uiteindelijk het juiste gedaan, maar niet nadat hij eerst alle mogelijke pogingen had gedaan om te kijken of hij er mee weg kon komen. Enkele senatoren en congresleden deden nog een halfslachtige poging om de verkiezingsuitslag ongedaan te krijgen, maar de kans was al verkeken.
Het was de tweede poging tot een staatsgreep in de VS in een jaar. Immers was een jaar eerder het regeringsgebouw in de staat Michigan ook al bestormd. Dat was de generale repetitie. Dat het dan toch nog zo mis kon gaan op 6 januari 2021 komt volgens ook steeds meer rechts extremisten omdat de vorige president een enorme idioot is die zich niet aan de plannen kan houden omdat hij zich niet kan concentreren, amper kan lezen en keer op keer impulsief en dus vaak verkeerd reageert.
Het is nu wachten op iemand met verstand van zaken en een bewust criminele inslag om de macht naar zich toe te trekken. Het ging immers mis omdat er nét op belangrijke posten nog mensen zaten met een geweten.
Hoe klein het geweten van Pence ook is, hij had wel uiteindelijk de wens de wet te volgen. Die fout moet de volgende couppleger niet maken. Je moet mensen aanstellen die zich van geen wet iets aantrekken EN die op macht en geld belust zijn.

Kijk hier naar een video van één van de machthebbers onder de vorige president. Hij geeft gewoon op nationale TV toe dat hij een staatsgreep wilde plegen en dat het mislukt is doordat de meute het Capitool binnenviel.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *