LADEN

Typ om te zoeken

Numico Beurs Analyse

Uncategorized

Numico Beurs Analyse

Numico analyse aandelen koers grafiek

2 aug 2007

Zodra ‘Europa’ het erover eens is zal dit aandeel waarschijnlijk wel van de beurs verdwijnen. Danone heeft een prachtig bod gedaan en na dat bod zagen we de koers niet meer bewegen. Op dit moment is het risico vooral neerwaarts. Er is geen andere potentiële overnemer dan Danone en Europa kan nog roet in het eten gooien. Mocht u het geluk hebben dat u de aandelen bezit, naam dan gewoon de winst.

6 juli 2007

Het is allemaal snel gegaan bij Numico. Bij de vorige analyse maakten we net een bodem en nu zitten we net na een top. Maandag werd een candle met een extreem lange upper shadow gevormd. Geen goed teken. Beleggers hebben even gevoeld tot hoe hoog de bomen groeiden, maar ze groeiden vooralsnog niet tot in de hemel. Daarna ging het snel bergafwaarts. Dit is het beter gooi en smijtwerk. Leuk, maar ik doe even niet mee. Vooralsnog lijkt de weg weer omlaag te zijn.

13 jun 2007

Numico is verder gedaald en is nu zelfs onder de steun van 36,7 te vinden. Daaronder zeker geen long positie aangaan. Pas boven de 37,5 kan weer long gedacht worden. Het lijkt er nu wel op dat de bodem gezet is, maar even afwachten en wat weerstand doorbreken is geen slecht idee.

9 mei 2007

Voor Numico lijkt de lijn rond 38,4 heel belangrijk te zijn. Eerst gold die als weerstand en later als steun.
Op dit moment zitten we krap boven dat punt. Met stop loss op 37,8 kan speculatief een long positie worden ingenomen.

5 apr 2007

Op 12 maart was het nog geen moment om in te stappen. Gisteren zagen we een prachtige Doji op het niveau van de vorige top. Geen moment om long te willen gaan, eerder het tegenovergestelde. Mocht de AEX verzwakken, dan lijkt Numico kandidaat te zijn om mee omlaag te gaan. Ik doe nu nog niets.

12 mrt 2007

In de daling is, net zoals bij zoveel andere aandelen, de stoploss geraakt. Het is me nu nog te vroeg voor een terugkeer in Numico. RSI en Stochastic geven nog geen koopsignaal.

16 feb 2007

De stop loss kan omhoog naar 39,65 (was 38,78).

19 jan 2007

Traders kunnen in Numico long gaan, met stoploss op 38,78 end of day.

11 dec 2006

Na de winstname bij Numico heb ik hier even niets meer in gedaan. Het aandeel lijkt in een winterslaap gekomen te zijn. De koers ligt vrijwel stil rond de 38 euro en ook RSI en Stochastic zijn rond neutraal te vinden. Vooralsnog laat ik het maar even slapen.

28 nov 2006

De stoploss op de shortpositie is begin november netjes geraakt en uitgevoerd. Daarna ging het aandeel fors omhoog. We zitten nu weer rond de hoogste niveaus van mei en begin augustus. De volumes lopen weer iets terug. Vooralsnog hou ik het er op dat we verder omlaag gaan, maar ik doe zelf even niets.

3 nov 2006

We gaan de stoploss op de shortpositie verlagen naar 35,55. Achteraf gezien hadden we hier de Pluk de Dag methode moeten toepassen en wel met een trailing stoploss van 1 euro. Meer weten over de Pluk de Dag methode, kijkt u dan hier: https://www.beursbox.nl/bedankt.html

29 sept 2006

De vorige, zeer voorzichtige analyse was correct. Als u de short positie ingenomen heeft, verlaagt u de stoploss dan naar 36,15.

6 sept 2006

Na mijn snelle winstname bij de vorige analyse heb ik het aandeel links laten liggen. Vandaag zien we een verkoopsignaal in de Stochastic en gisteren werd een Doji gevormd. Short gaan met stoploss op 36,8 is te overwegen. Dit is zéér kort erop, maar ik wijs u erop dat dit aandeel niet altijd het makkelijkst te bespelen is via Technische Analyse. Ook dit keer doet de RSI niet mee en dat maakt het signaal een stuk zwakker. Niet teveel risico nemen dus.

9 aug 2006

Op basis van mijn analyse van 2 augustus ben ik short gegaan op Numico. Gisteren heb ik bruto mijn 20% winst op de ingenomen positie genomen. Eindelijk zat ik in dit aandeel wel een keer goed EN wist ik daar van te profiteren. Mijn snelle winstname heeft er alles mee te maken dat ik bij dit aandeel afgelopen tijd te vaak misgreep.

2 aug 2006

Het mag duidelijk zijn, bij dit aandeel mis ik de bewegingen nog wel eens. Op dit moment zijn we de toppen van 2006 aan het testen. Rond de 38 euro lag al twee keer eerder de top en ook nu lijkt het erop dat we niet hoger komen. Zowel Stochastic als RSI geven verkoopsignaal. Short inzetten is te overwegen, maar dan met stoploss op 38,5.

6 jul 2006

De vorige analyse viel bijna op de bodem van de markt, alleen zag ik dat toen nog niet. Nu is de koers rond het 50 en 200 daags gemiddelde gekomen en zien we een Doji na de stijging, terwijl de Stochastic weer een verkoopsignaal gaf. Die stijging van zo´n 10% hebben we dus gemist. Ik kan het niet erg vinden, het was me allemaal te onduidelijk en de volumes waren zeer mager te noemen. Nu we toppen, lijkt het me niet echt interessant om neerwaarts in te gaan zetten. Een daling tot bij de 34 zou technisch geen probleem voor de voortzetting van de begin juni ingezette opwaartse trend hoeven te zijn.

2 jun 2006

De vorige analyse gaf aan dat een slot boven de 38 een koopsignaal was… Nu, dat was dan snel over. We staan nu op 34,5. Technisch nog geen enkel signaal dat de bodem bereikt is.

5 mei 2006

Het aandeel raakte recent de weerstand van 38. daarna flink terug en gisteren weer een herstel richting die 38. Een slot boven de 38 is technisch een koopsignaal.

13 apr 2006

Ik gaf 16 maart al aan dat ik een positie in Numico niet echt zag zitten. Die mening is niet veranderd. De koers sloot gisteren aan de onderzijde van de trend die sinds een maand opwaarts gericht is. Als ik al iets zou doen, dan zou het neerwaarts gericht zijn. Ik heb echter totaal geen zin om dat hier ook echt in te gaan zetten.

16 mrt 2006

Wie begin februari speculatief een positie innam werd al snel op de 36,9 uitgestopt. Daarna ging de koers verder omhoog. Ik ben om verschillende redenen fundamenteel geen koper. Nu zelfs gokjes verkeerd uitpakken is het naar mijn idee beter om hier niets mee te doen. Hooguit wil ik gaan kijken of ik hier short kan gaan door een turbo short of eventueel een langlopende put optie.

7 feb 2006

Bij Numico ben ik op fundamentele gronden geen koper. Beleggers echter waarderen het aandeel steeds hoger waarbij eind januari zelfs een nieuwe top gezet werd. De hoogste sinds eind 2001. Wie op de trein wil springen kan dat doen met een stop loss op 36,9.

15 dec 2005

Numico keerde gisteren bij de eerdere toppen van juli, aug en begin september. Er werd alweer een Dark Cloud Cover gevormd. De indicatoren geven nog geen verkoopsignaal af. Het is daarom nog te vroeg om van een verkoopsignaal te spreken. Bij Numico is vooral fundamenteel iets verkeerd aan het gaan. Andermaal gaan ze met vreemd vermogen een grote aankoop doen. Juist dat feit heeft het bedrijf een paar jaar geleden zo in de problemen gebracht. Fundamenteel ben ik dus geen koper van dit aandeel.

29 nov 2005

Gisteren een Dark Cloud Cover onder vrij lage omzetten. Fundamenteel is er reden om in te zetten op een daling voor Numico. De boekhouding heeft betere tijden gekend. Het kan echter enige tijd duren voor beleggers tot dit inzicht komen en tot die tijd kan de koers dus ook wel eens onterecht hoger gaan. Als we nu daadwerkelijk een top zetten, dan hebben we na een lagere bodem nu ook een lagere top te pakken. het lijkt me dan het begin van een dalende trend te kunnen worden. Stochastic en RSI hebben geen verkoopsignaal afgegeven. Vanuit die hoek pertinent geen steun voor een dalende trend visie.

14 nov 2005

Vrijdag zagen we een Bearish Engulfing in de grafiek. daarbij staat de Stochastic hoog, maar er was nog geen verkoopsignaal. We zitten nu wel op hetzelfde niveau waar we begin oktober veel Doji’s zagen, waarna de koers een drie euro daalde. Gezien de onzekerheid over de overname doe het bedrijf wil doen wil ik hier vooral een ‘verkoop’ signaal afgeven. Naar mijn idee zou u deze aandelen niet in portefeuille moeten hebben. (Mijn vorige analyse sprak er al over dat u zou moeten wachten tot er een top gezet zou worden. Het lijkt er op dat we die nu gezien hebben.)

11 nov 2005

Bij Numico wist ik 4 oktober de top goed te voorspellen, echter heb ik de bodem volledig gemist omdat ik heel dit fonds geen aandacht meer gaf. Jammer want er was een prachtige Hammer. Dit was de tweede keer dat de bodem met ene Hammer werd aangeduid. De andere bodems werden dit jaar met Doji getooid. Numico is één van die fondsen waar de Candles het prima blijken te doen. Voor meer informatie over de Japanse Candles verwijs ik u graag naar www.japansecandles.nl. Voor Numico beleggingen lijkt het me verstandig te wachten op een top. Als u al aandelen bezit, legt u dan de stop loss op 35,25.

4 okt 2005

Gisteren een Doji op de top. Vandaag zal moeten blijken wat de richting gaat worden.

23 sep 2005

Op 9 september gaf ik al aan dat we zouden kunnen overwegen short te gaan. Ik denk dat dit moment nu gekomen is, maar het is dan de vraag of er interessante posities te vinden zijn. Het beste lijkt hier een Turbo short op Numico te zijn. Zoekt u even of er een turbo short is met de stop loss op 37.

9 sep 2005

Numico moet met een doorbreking van de 36,7 bewijzen dat hier de trend niet neerwaarts gekeerd is. Immers is recent een lagere bodem neergezet en als deze gevolgd wordt door een lagere top hebben we een kering van de trend te pakken. naar mijn idee is de trend nu neerwaarts gekeerd, maar moeten we nu dus eerst nog even wachten op deze lagere top. Zodra die zich laat zien zouden we kunnen overwegen short te gaan.

8 jul 2005

Ik blijf nog altijd af van dit aandeel. Recent werd in feite de trend doorbroken door uit te breken boven de 33, maar door gisteren is de koers nu weer terug op 33. Het kan me allemaal nog niet overtuigen. Ik doe even niet mee.

21 jun 2005

Grosso modo is Numico sinds begin maart binnen de reeks 31 en 33 gebleven. Bijna vier maanden waarin weinig gebeurd is. Pas bij een doorbreking uit deze bandbreedte lijkt het aandeel weer interessant te worden.

11 mei 2005

De 31 euro is een belangrijk niveau. Een slot daaronder brengt het aandeel onder het niveau dat begin dit jaar nog als weerstand gold. Gisteren werd andermaal geflirt met het niveau. Beleggers die nu al long willen gaan zijn erg vroeg. Ik zou persoonlijk liever wachten tot een slot boven de 30,5. Short zou ik pas gaan bij een slot onder de 31 EN daarna een dag die ook neerwaarts inzet. Dat is dan op zijn vroegst.. Twee keer sluiten onder de 31 is veiliger.

3 mei 2005

Numico kende gisteren een heel lage omzet. Het was niet de laagste van de laatste maanden, maar wel duidelijk ondergemiddeld. De koers herstelde intraday flink, maar sloot op bijna het laagste punt van de dag, op het laagste punt vanaf eind maart. Geen goed beeld en zo lang het aandeel niet boven de 32,4 weet te sluiten raad ik aan af te zien van nieuwe long posities.

15 apr 2005

Ondanks een zwakke beurs gaat dit aandeel maar omhoog. Gisteren werd een nieuwe top gezet. Wie op 24 maart op mijn aangeven instapte met de stoploss op 29,9 is nog altijd aan het profiteren. Ik wil voorstellen de stop loss te verhogen naar 32,35. De kans dat hier nog een verlies op geleden gaat worden is enorm afgenomen.

24 mrt 2005

Recent is de 30 getest. Dit niveau hield het en in feite zou nu de koers op zoek gaan naar een nieuwe top. Instappen kan, maar stop loss op 29,9.

7 mrt 2005

Numico laat een zwak patroon zien van zwarte candles en steeds lagers slotstanden. Daarbij zijn de indicatoren dan ook nog altijd neerwaarts gericht. De analyse van 23 feb, waarbij ik een behoorlijk aangepaste Stochastic moest gebruiken om een beetje beeld te krijgen over de richting, bleek een gouden greep. De 30 end of day is nog niet geraakt. Aandeelhouders houden dat niveau goed in de gaten. Leg de stop loss dan even op 29,90 end of day.

23 feb 2005

Bij Numico is één ding duidelijk, namelijk dat de ‘normale’ indicatoren het hier laten afweten. Vooral de Stochastic zult u flink aan moeten passen om een instelling te vinden die in de afgelopen 10 maanden goede signalen heeft gegeven. Blijkbaar is het aandeel te weinig vrij verhandeld om een normale marktwerking te verkrijgen. Na wat knutselen vond ik een instelling die in ieder geval in de laatste 10 maanden een redelijk patroon te zien gaf. Als ik dat dan doortrek naar de toekomst, dan lijkt Numico de daling ingezet te hebben. aandeelhouders zouden dan dus het best met een ‘stop loss / take profit’ niveau kunnen gaan werken. 30 end of day lijkt me een mooi niveau.

16 feb 2005

De koers van Numico is na het vorige advies blijven steken. Het advies is dus goed aan het uitkomen, maar wie calls geschreven heeft moet er wel op blijven letten dat eea niet ineens weg is. Immers de Stochastic is door de consolidatie nu flink aan het dalen en hoewel nog boven de 50 is de overwaardering wel weg. Op dit moment is er nog geen reden de positie te sluiten. Stop loss niveau is 31 euro op slotbasis.

1 feb 2005

Wie indertijd de aandelen speculatief gekocht heeft kan terugkijken op een geslaagde transactie. Vandaag hebben we het aandeel dan ook een nieuw advies meegegeven. Wie de aandelen nu nog heeft kan middels een stop loss order de winst in ieder geval veilig stellen, zonder een eventuele verdere opgaande kans verloren te laten gaan.

De tip van de dag was vandaag:

Numico is de laatste tijd, mede door een rel vanwege een analist van ABNAMRO flink gestegen. Het bedrijf zal naar alle waarschijnlijkheid met goede cijfers naar buiten gaan komen. Nu is alleen het feit, beleggers zijn daar met een slordige 10% koerswinst al behoorlijk op vooruit gaan lopen.
In de beurs geldt vaak, het bezit van de zaak is het eind van het vermaak.
Er is dus een beste kans dat de definitieve bekendmaking van de goede cijfers beleggers gaat tegenvallen.
Om hier op in te spelen kunt u kiezen uit twee mogelijkheden:

1. Kopen van een put optie
2. Schrijven van een call optie

Ik zelf zou dan voor de tweede gaan, maar zeg erbij dat werken met één optie hier geen optie is.
De premies zijn erg laag en het kan daarmee oninteressant worden.
U zult dus in staat moeten zijn meerdere opties te schrijven. Stop loss zou ik op 30 euro end of day leggen. Welke call optieserie u dan gaat schrijven kunt u zelf bepalen. Hoe dieper ‘In the money’ des te sneller zal de koers meelopen als het aandeel beweegt.

9 nov 2004

Speculatief: Koop aandelen Numico
De reden voor de koop, het aandeel is gisteren net boven de vorige top gesloten en de indicatoren staan nog altijd positief. Er is overigens GEEN sprake van een nieuw signaal uit de indicatoren, in feite is het een rijdende trein die sinds half oktober al bezig is, waar we dan nu alsnog op springen.
Stop loss 26,2 end of day.

26 okt 2004

Een Doji en een RSI die een verkoopsignaal geeft, voor mij genoeg redenen om even terughoudend met dit aandeel te zijn. De laatste twee maanden staat het aandeel min of meer stil. Rond de 26,5 is de stijging over en rond de 25 is er weer steun. Niet interessant voor particuliere beleggers die met kleine posities moeten werken.

9 juni 2004

Het heeft er alle schijn van dat Numico even zal verzwakken. Vooralsnog een daling in ene stijgende lijn, maar de verzwakking is er in ieder geval wel.

24 mei 2004

Hoe lang nog tot de veel betere naam Nutricia terug komt? Het bedrijf is na een lange periode van saneren nu weer op de goede weg met versterkingen in haar eigen markt. In Finland zijn nu twee merken overgenomen van de lokale Vailo groep.
de overname zal direct bijdragen aan de winst.
Technisch liet ik op 19 mei al weten dat er niet veel opwaarts potentieel aanwezig lijkt. Zeker op de korte termijn lijkt het me moeilijk om boven de 26,7 euro te komen.

19 mei 2004

Het aandeel lijkt zich nu op te maken voor de korte rit tot 26,6. Of er al genoeg kracht is om daar dan ook boven te gaan komen betwijfel ik op dit moment.

20 apr 2004

Zou het een nieuwe stijgende trend gaan worden, of zitten we in een consolidatiefase die nog wel even gaat aanhouden. Als u
de grafiek ziet zult u zich dat ook afvragen. Halverwege maart was er een koopsignaal. Het leverde een euro winst op sinds dat
moment. Ondertussen zijn de indicatoren al wat zwakker geworden, zodat er weer ruimte omhoog ontstaat. Het lijkt echter niet erg
hard te gaan. Ik kan er nog niet warm van worden. Boven de 24,3 sluiten lijkt me wel een koopsignaal, mits de stijging de volgende dag
door wil zetten.

24 mrt 2004

Het aandeel is begin maart uit het stijgende trendkanaal gevallen. Op dit moment zien we dat de weerstanden van december/januari nu de steun zal zijn. Geen reden nu in te willen stappen.

12 feb 2004

Numico heeft na een kleine correctie het stijgende trendkanaal weer gevonden en lijkt op de oude voet verder te gaan met de stijging. Het ging laatst even te snel en dat is weer even rechtgetrokken.

15 jan 2004

Numico heeft op 22,6 vooralsnog haar top gevonden. Pas bij een doorbreking van dat niveau kan gekeken worden naar een long positie die alsnog in te nemen is. Nu zou ik dat niet aanraden. Er zijn nog geen verkoopsignalen, maar die top is nu in de afgelopen weken een aantal keren getest en het bleek steeds net iets teveel van het goede te zijn.

2 jan 2004

Een prachtige opgaande lijn, maar ik meen nu toch wel wat zwakte te zien. de laatste hogere top werd niet bevestigd in de RSI en in de Stochastic. Daarnaast op de 31e december een doji in de grafiek. Het zou mij niet verbazen als we hier een flinke verzwakking gaan zien.

26 nov 2003

Numico is andermaal de top aan het testen. De vorige twee keer tevergeefs, maar alles is mogelijk in deze markt. Bij een end of day doorbreking van de 21,30 is de stijgende lijn weer vol ingezet en kan er ook weer long worden gegaan.

20 nov 2003

Numico is aan de onderkant van het stijgende trendkanaal gekomen. Een verdere daling houdt in dat de stijgende lijn in dit tempo niet volgehouden is. Dat is dan het enige serieuze negatieve signaal want de rest van de indicatoren staan er weliswaar niet florissant bij, maar ook niet extreem. Traders kunnen bij een negatieve uitbraak short gaan. Wel een strakke stop loss aanhouden, want de trend is op dit moment nog onmiskenbaar omhoog gericht.

4 nov 2003

Een dubbele top en nu is het de vraag of deze tweede top de vorige gaat doorbreken. het ziet er naar uit dat dit het geval zal zijn, dus in dat geval kan long gegaan worden in Numico. Stop loss op 18,7.

20 okt 2003

Leek het er vrijdagochtend nog op dat Numico de vorige top niet kon doorbreken, het bericht van de verkoop van de vitamines gaf beleggers moed. Beleggers die nu scheef zitten omdat ze ingezet hebben op het feit dat Numico eerder niet in staat leek de top te doorbreken moeten nu gaan ingrijpen als de koers maandag niet onder de 19 weet te komen. Wel zou ik in dat geval even de ochtend op maandag afwachten. Zo goed was de deal niet, dus het optimisme kan wel eens snel verstommen.
Indertijd was ik bij de aankoop van Numico al heel negatief over deze stap. Ik was toen werkzaam in die sector en als je fundamenteel op dat moment ergens niet werkzaam in wilde zijn dan was het wel daar. Consumenten hebben in goede tijden veel geld over voor zaken die het leven nog net even iets aangenamer maken. Gaat het minder goed, financieel gezien, dan vliegen de aanvullende vitamines en andere supplementen er het eerste uit. Numico zag dat veel te laat in en moest voor deze blunder van de topmensen zwaar boeten. Die topmensen zijn allemaal met een bonus vertrokken, dus die laten er geen traan om. Beleggers in Numico des te meer. GNC werd voor net iets meer dan de jaaromzet verkocht . De koper doet er nu goede zaken mee wan tegen deze prijs is de kans op een faliekante mislukking heel wat kleiner. Voor Numico (lees de beleggers) nu een enorme afschrijving, maar beleggers kijken vooruit en hebben er blijkbaar vertrouwen in dat het afgeslankte Numico het weer gaat maken. De oude naam terug en alles is weer terug bij het oude, op een paar miljard euro die verloren zijn dan na.

24 sep 2003

Bij Numico lijkt toch echt sprake te zijn van topvorming. Dit beeld wordt echter verlaten als de koers opwaarts door de 18,70 weet te breken. Onder de 17 zal de kans op een versnelling omlaag flink toenemen. Het is nu even afwachten welke kant het op zal gaan.

22 sep 2003

Verschillende signalen geven aan dat het waarschijnlijk is dat Numico even een top gezet heeft en nu zal afzwakken. De Candles zien er de laatste week ronduit zwak uit, daarbij is de Stochastic zwak, waarbij er tevens een negatieve divergentie te herkennen was.

17 sep 2003

Ik raad beleggers in Numico aan om even alert te zijn. Er is nog geen reden om winst te nemen, maar een koers onder de 17,9 zou ik zien als een reden de positie af te dekken of te verkopen.

18 aug 2003

Op 16,80 ligt een weerstand, namelijk de top van november 2002. De Stochastic is al behoorlijk hoog gekomen dus een stukje
correctie naar aanleiding van de enorme stijging na de gepubliceerde (slechte) cijfers lijkt zo onlogisch niet te zijn.

9 juli 2003

Gisteren bij Numico een Doji hetgeen lijkt te duidden op een trendbreuk. Vandaag zou daar in de grafiek de bevestiging voor moeten worden gevormd, liefst in de vorm van een hoge opening en dan daling gedurende de dag met een sluiting die dan onder de 14,4 ligt. Ook Stochastic is negatief. Dit ziet er overtuigend uit.

6 juni 2003

Numico is aan een prachtige stijging begonnen, maar is nog niet op de hoogste koers van dit jaar gesloten. In feite is daarmee de definitieve doorbreking nog geen feit. Instappen als de koers boven de 13 staat is daarmee minder gevaarlijk, immers zijn er op dat niveau heel wat beleggers die winst nemen, dat zagen we gisteren dan ook. Waarom dan die winstname rond de 13?
Beleggers die vanaf november 2002 de aandelen kochten hebben sinds die tijd geen koers daarboven gezien, maar wel reeds twee pogingen om daar te komen. Velen van hen die dus de vorige keer niet verkocht in de hoop op meer zagen de koers daarna terugvallen. Slim geworden nemen die dus nu wel rond de 13 winst. Daarbij komen er nieuwe beleggers die nu dus op 13 inkochten en gezien de Upper Shadow veelal op verlies zullen staan een volgende keer ook op 13 eieren voor hun geld kunnen gaan kiezen. Pas bij een doorbreking van die weerstand, vaak na een opmerkelijk bericht of een algehele stijging van de beurs, zullen er nieuwe beleggers komen die in feite in de ruimte erboven hun rol gaan spelen.

De Analyses zijn gemaakt door Tom Lassing, tenzij anders aangegeven.

Tom Lassing en Pro Gain BV houden geen aanzienlijke belangen in binnen Europa gelegen beursgenoteerde ondernemingen.
Het kan zijn dat Tom Lassing privé een kleine positie zal innemen conform zijn analyse en advies. U dient daar bij de beoordeling van de analyse rekening mee te houden.
Er zijn geen afspraken met banken of brokers over vergoeding omzet op basis van de gegeven adviezen. Ook als adviezen van Tom Lassing via andere aanbieders tot u komen is er geen sprake van een betaalde bijdrage. De analyses worden altijd gratis verstrekt aan derden met slechts de afspraak dat er een werkende link naar www.beursbox.nl onder staat.

Leest u ook onze disclaimer nog eens goed na. In de nieuwsbrief treft u dagelijks de meest recente analyses aan.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *