LADEN

Typ om te zoeken

DAX Aandelen Xetra DAX Duitse Beurs Analyse

DAX

DAX Aandelen Xetra DAX Duitse Beurs Analyse

Xetra DAX index grafiek

8 nov 2011

Het technische plaatje van de AEX en de Xetra Dax loopt weer gelijk op. Ook hier een Doji in de grafiek, een slot onder de MA20 die neerwaarts lijkt te gaan keren. Daarbij is de Dax onder de 6000 punten gesloten.

4 nov 2011

Technisch gezien heeft de DAX de opgaande trend wat mij betreft nooit verlaten. We sloten gisteren ook weer keurig boven de 6000 punten op een slotstand van 6133 punten.

3 nov 2011

De DAX herstelde en haalde de 6000 niet, maar sloot wel op de MA20 lijn. Niet alles is dus verloren en bij een verder herstel vandaag kan mogelijk de gap snel weer gesloten worden. Technisch ziet het er hier beter uit dan in de AEX.

2 nov 2011

Gisteren schreef ik al dat de DAX maar één dag onder de 6000 mag komen. Die dag was gisteren. De index moet dus vandaag herstellen, wil het technisch plaatje niet enorm verslechteren.

1 nov 2011

Bij de DAX geldt dat niet alleen de index terug naar de MA20 lijn gaat, maar teven de doorbraak gaat testen. De index moet boven de 6000 blijven… (Mag er één dag onder sluiten)

31 okt 2011

Een prachtige Doji aan de bovenkans dan de trend en ook nog eens tegen de bovenkant van de Bollingerbands aan. Kan het technisch perfecter? Vandaag zal ons leren of het even over is met de opgaande trend.

28 okt 2011

Eindelijk is dan de Xetra Dax nu ook opwaarts doorgebroken en op weg de verliezen van augustus dit jaar goed te maken. Er kwam zelfs een opwaartse gap aan te pas. Het optimisme kent bijna geen grenzen.

27 okt 2011

Gisteren is de DAX lager gesloten. Technisch gezien is de top dus gezet, maar met het Europese akkoord is de markt mogelijk wel veranderd. In Azië ontvingen ze het akkoord positief.

26 okt 2011

Een prachtige Doji in de DAX grafiek. Keurig op de top, het kan technisch gezien bijna niet perfecter. De kans dat er nu een top is gezet, is aanwezig. Overigens zal de candle van vandaag daar uitsluitsel over moeten geven.

25 okt 2011

De Xetra Dax is gisteren op de weerstand gesloten. Vandaag zou dan de eventuele doorbraak moeten komen. Het lijkt me persoonlijk sterk dat dit gaat gebeuren, maar uiteindelijk is tegenwoordig alles mogelijk.

24 okt 2011

Ook in de DAX een mooie dag afgelopen vrijdag, maar hier is nog geen sprake van een technische doorbraak. In die zin lijkt de Xetra DAX een realistischer beeld te geven, gezien ook de politieke onzekerheid in Europa.

21 okt 2011

De koers van de Xetra Dax is nu echt op weg naar de MA20 lijn. Daar aangekomen kan een interessante (koop) situatie ontstaan, maar dat weten we pas als het zo ver is.

20 okt 2011

Het beeld voor de DAX is vrijwel identiek aan dat van de AEX, behalve dan dat de DAX niet door de vorige top is gebroken. Hier is dus vorige week geen sprake geweest van een (valse) doorbraak.

19 okt 2011

De Xetra Dax wist er gisteren een kleine winst uit te slepen. Met de daarop volgende winst in Amerika lijkt het er op dat we alsnog een aanval kunnen inzetten op de weerstand die vorige week niet gebroken werd.

18 okt 2011

Er was geen doorbraak bij de DAX en gisteren werd dat gevolgd door een forse daling naar 5859 indexpunten.

17 okt 2011

Nog altijd is de DAX niet doorgebroken en ik moet zeggen, dat geeft me een reëler beeld dan de AEX.

14 okt 2011

Het technische beeld bij de DAX is zuiverder dan in de AEX. De DAX heeft immers de vorige top niet doorbroken en laat nu een top zien.

13 okt 2011

In tegenstelling tot de AEX is de DAX nog niet bezig met het hestel van de grote daling in augustus. De stijging is er nog niet hoog genoeg voor gekomen. De DAX zit dus technisch gezien nog in een zijwaartse beweging die al twee maanden duurt.

12 okt 2011

Het technische beeld voor de DAX is vrijwel identiek aan dat van de AEX. Ook hier verwacht ik daarom dat de stand van de index de MA20 lijn gaat opzoeken. Een MA20 lijn die overigens wel ‘eindelijk’ aan het stijgen is.

11 okt 2011

Een mooie stijging gisteren en daarmee is de DAX op het hoogste punt sinds bijna twee maanden gekomen. Er werden drie recente toppen gebroken. Het ziet er mooi uit, maar het herstel van de daling van begin augustus moet nog aan begonnen worden. Het slecht dus in feite nog altijd niets voor.

10 okt 2011

In de DAX een overduidelijk Doji afgelopen vrijdag. Beleggers verliezen het geloof in de verdere stijging.

7 okt 2011

In lijn met de andere Europese en Amerikaanse beurzen was gisteren de DAX ook hoger. De index sloot op een stand van 5645 punten. Pas boven de 6000 punten is er in mijn ogen sprake van een doorbreking van de nu vlakke trend.

6 okt 2011

Ook in de DAX grafiek (net als in de AEX grafiek) gisteren weer een terugkeer boven de MA20 lijn, maar als we de grafiek bekijken, dan stelt het zoveel nog niet voor.

5 okt 2011

De MA20 lijn is in de grafiek neutraal, maar de koers is er gisteren wel weer onder gekomen. Dit is geen goed teken.

4 okt 2011

De DAX sloot gisteren op de nog altijd dalende MA20 lijn. Een perfecte test dus. We moeten nu slechts afwachten of er kracht is om boven die lijn te blijven.

29 sept 2011

Nog wel een slot boven de dalende MA20 lijn, maar lager dan de dag ervoor en daarbij een Doji. Het kan me nog allemaal niet overtuigen.

28 sept 2011

De stijging van de DAX was gisteren indrukwekkend. We zagen zelfs een opwaartse gap ontstaan die de eerdere neerwaarts gerichte gap definitief sloot. Na het capitulatie patroon van de dubbele bodem dus een prachtig herstel van 5000 punten naar ruim 5600 punten.

27 sept 2011

Ook in de DAX een prachtig herstel, mooier nog dan in de AEX, maar ook hier geen opvulling van de eerdere gap en geen opwaartse doorbreking van de MA20 lijn. De negatieve trend is nu dus nog volledig intact.

26 sept 2011

DAX  De laagste stand in de DAX was vrijdag een stand die twee weken geleden ook intraday werd bereikt. Technisch kan het dus zijn dat de bodem nu met een ‘dubbele bodem’ is bereikt. Het klinkt gek, maar het is natuurlijk wel zo dat uiteindelijk midden in een crisis ‘ergens’ een bodem gevonden wordt. Terwijl de crisis dan nog moet beginnen, begint de beurs, die een half jaar voor loopt, weer te stijgen.
Of het zo ver is, dat weet ik nog niet, maar ik sluit niets uit gezien de candle die vrijdag gevormd werd. Hoop doet leven.

23 sept 2011

Een forse gap neerwaarts. Er is daarmee een nieuwe weerstand ontstaan. De DAX is echter niet, zoals de AEX, op het laagste punt in 2011 aangekomen. Dat zal mogelijk volgende week gaan komen, tenzij we ‘ergens’ ineens vertrouwen vandaan weten te toveren.

22 sept 2011

De DAX stand is weer onder de MA20 lijn gekomen en daarmee is ook deze beurs dus weer in een dalende trend gekomen… of was ze er eigenlijk al de tijd al in gebleven?

21 sept 2011

De grote witte candle in de koersgrafiek van de Xetra Dax is uitgekomen boven de MA20. Ook de daling onder de MA20 bleek een false move te zijn. Er hoeft maar ‘iets’ te gebeuren en we gaan weer 3% omlaag, maar ondertussen kan het ook met die snelheid weer omhoog, dat bleek gisteren wel. Op dit moment doe ik even niets omdat ik met de beste wil van de wereld niet kan bepalen of we vanmiddag hoger of lager gaan sluiten.

20 sept 2011

Er leek sprake te zijn van een doorbraak en een opwaartse beweging, maar de forse daling van gisteren heeft die hoop grondig de grond in geboord.

19 sept 2011

De koers van de Duitse Xetra Dax index is vrijdag boven de MA20 gebleven. Ik heb vrijdag aangegeven dat ik het nog even aanzie. Ook vandaag ga ik dat doen. Het overtuigt mij immers nog niet.

16 sept 2011

Het technische beeld bij de DAX is beter geworden. De MA20 vlakt af en de slotkoers was al boven de MA20 lijn. Technisch is er dus iets aan het veranderen, maar gezien de onzekerheid op de wereldbeurzen kijk ik het liever nog even aan.

15 sept 2011

Ondanks de prachtige stijging van gisteren bevindt de Xetra Dax zich nog altijd in een dalende trend.

14 sept 2011

Ook de DAX wist er gisteren een positieve dag van te maken. Vanochtend zien we in het Verre Oosten alleen maar rood, het zal moeilijk voor Europa worden om dat te negeren. De trend is hier neerwaarts, daar helpt geen lieve moedertje tegen.

13 sept 2011

Geen beste dag gisteren. We openden met een gap omlaag die nooit ook maar een schijn van kans had weer opgevuld te worden. Uiteindelijk werd het een Doji aan de onderkant van de Bollingerbands. Voor wie ik hier in raadselen spreek, bekijk de grafiek op de site er even bij, dat leert het snelst.

12 sept 2011

Een slot op vrijwel het laagste punt van 2011. Het is duidelijk dat er weinig optimisme over is gebleven. Ondertussen roept een man als Trichet dat de ECB al 13 jaar voor prijsstabiliteit heeft gezorgd. In Duitsland gaan nu, veel te laat, stemmen op om Griekenland alsnog te laten vallen. Dat hadden we 200 miljard euro eerder moeten bedenken!

9 sept 2011

Een Doji in de grafiek. Weliswaar ook een koopsignaal in de RSI indicator, maar die zien we de laatste tijd vaker, terwijl de beurs steeds lagere regionen gaat opzoeken. De Doji geeft aan dat beleggers twijfelen. Het beste is het daarom even naast de markt te staan.

8 sept 2011

Ook de Xetra Dax wist gisteren een winst te boeken, maar de neerwaartse gap, die als nieuwe weerstand ontstaan is, is nog niet gevuld. De neerwaartse trend is daarmee nog altijd intact.

7 sept 2011

In de grafiek van de DAX is de mogelijke omkering van de markt zoals we die in de AEX grafiek zien, nog helemaal niet zichtbaar. Beleggers moeten hier dus helemaal voorzichtig zijn.

6 sept 2011

Het waas geen verrassing dat we de daling in zouden zetten, het was wel een verrassing dat het zo hard ging. Zowel een gap omlaag alsmede een flinke zwarte candle en een laagste slot in 2011.

5 sept 2011

De DAX stand heeft vorige week de dalende MA20 lijn niet doorbroken en is vrijdag ook weer fors er onder gedaald. Hier is veel duidelijker dat we technisch in een ongunstige situatie zitten.

1 sept 2011

Het technische patroon van de DAX komt me momenteel wat realistischer over dan dat van de AEX. De DAX is gisteren op de MA20 lijn uitgekomen, maar brak er op slotstand niet doorheen.

31 aug 2011

Daar waar de AEX gisteren een flinke stijging liet zien, ging de Xetra Dax lager. Het technisch beeld is daarmee alleen maar slechter geworden.

30 aug 2011

Een mooie stijging, maar in de grafiek is overduidelijk te zien dat het allemaal nog niets voorstelt. We zijn terug waar we vier beursdagen geleden ook al waren. Big deal. Nog altijd bevindt de DAX stand zich onder de dalende MA20. Technisch gezien was de prachtige stijging van gisteren niets waard.

29 aug 2011

Het technische patroon van de Xetra Dax loopt weer gelijk op met dat van de AEX. Ook de DAX is nu niet interessant.

26 aug 2011

Ook de DAX is gisteren lager gesloten en daarmee kwam een einde aan een paar optimistische beursdagen.

25 aug 2011

Het herstel in Duitsland is overtuigender dan het herstel van de Nederlandse topindex. De RSi heeft nu ook bij de Xetra Dax een koopsignaal gegeven. Ondanks dit beeld zie ik het liever nog even aan.

24 aug 2011

Ten opzichte van de AEX index ziet de DAX er nu zwakker uit. Ook hier gisteren een Doji in de grafiek, maar nog geen koopsignaal in de RSI. Het vorige koopsignaal van de RSI bleek volkomen fout te zijn.

23 aug 2011

De DAX is gisteren wel met een witte candle gesloten, maar nog altijd ook lager dan de dag er voor. Het ziet er naar uit dat voor de Xetra Dax het herstel pas vandaag gaat komen. Ik blijf er nog even vanaf.

22 aug 2011

Ook voor de DAX is het de laagste koers in 2011. Ook hier weinig reden om op dit moment positief te zijn. De laatste beleggers die nog volhouden moeten in paniek hun positief loslaten. We sloten vrijdag op de vorige keer dat er een capitulatie plaatsvond.

19 aug 2011

De DAX is gisteren op het laagste niveau van 2011 gesloten. Op dit moment is er daarmee sprake van een dubbele bodem. De vraag is even of dit zo blijft, of dat we nog lagere niveaus gaan opzoeken.

18 aug 2011

Ook de beleggers die de stoploss om 10:00 uur inzetten hebben gisteren de long positie in de DAX moeten verlaten. De index ging intraday nog even door de 6000 heen, maar sloot uiteindelijk op 5948,94 punten.

17 aug 2011

Het patroon in de DAX grafiek is iets positiever dan dat van de AEX index. Hier lijkt het herstel nog wel intact te zijn. Er was wel intraday even onrust, zoveel maakt de grafiek al wel duidelijk. Helaas echter had ik de stoploss heel strak gezet. Deze is geraakt als de Xetra Dax index om 10:00 uur nog onder de 5999,58 punten staat de positie gewoon sluiten.

16 aug 2011

Op 6.080 is een long positie ingenomen. De stoploss lag gisteren op 5.996,8. De stoploss gaat nu naar 5999,58 end of day.

15 aug 2011

In de XETRA DAX hetzelfde beeld als in de AEX op een klein verschil na. De RSI heeft hier nog geen koopsignaal afgegeven. Ook hier is long te gaan als de DAX om 10:00 uur boven de 6000 punten staat. Stoploss wordt dan 5996,8.

28 juli 2011

De indexstand is in de grafiek onder de MA20 gekomen. Ingenomen long posities zouden nu naar mijn idee gesloten moeten worden als dat om 10:00 uur nog het geval is. Ik zat zelf al niet meer long in de DAX.

27 juli 2011

De DAX en de AEX liepen maandag heel even gelijk op, maar dat beeld is weer veranderd. Daar waar de AEX nu echt met een test bezig is, is er bij de DAX gisteren slechts intraday een testje geweest. De index sloot ruim boven de MA20 de dag af. Bij de DAX is er dus geen sprake van grote twijfel. Wie al in de markt zit kan er in blijven, met stoploss op 7298,5. Wie er net als ik niet in zit, die kan vanwege de onzekerheid over 2 augustus misschien beter even aan de zijlijn blijven staan. Wie weet komt er, als we geluk hebben, een opluchting stijging van de beurs zodra er in Amerika alsnog een akkoord is.

25 juli 2011

Het technische beeld voor de AEX en de Xetra DAX lopen na lange tijd weer vrijwel gelijk op. De Doji in de grafiek van de DAX is minder uitgesproken, maar toch ook wel duidelijk. Het lijkt er op dat het gedaan is met de stijging.

22 juli 2011

De Duitse index sloot net boven de MA20, maar die MA20 is nog altijd neutraal. Als de DAX vanochtend om 10:00 uur op of boven de 7290,2 staat, een long positie innemen met als stoploss end of day op 7.289,23 indexpunten.

20 juli 2011

Een mooie stijging in de DAX. Een flink deel van de dag is de DAX boven de candle range van de dag eerder geweest en sloot er ook boven. De DAX is de laatste tijd beduidend positiever dan de AEX index. Zolang de indexstand zich onder de MA20 bevindt, voel ik me niet geroepen al long te gaan.

19 juli 2011

De stand van de Xetra Dax index lijkt op weg naar de onderkant van de Bollingerbands te zijn. We zijn er echter nog niet. Uiteindelijk kan dit wel eens een test van het 7.000 niveau gaan worden. We sloten gisteren op 7.107,92.

15 juli 2011

De stoploss is geraakt. De positie met winst gesloten en wie dat nog niet deed, doet dat best om 10:00 uur als de DAX dan nog altijd onder de 7.249,5 punten staat.

14 juli 2011

In de Xetra DAX index zijn we gisteren long gegaan. Gezien de dalingen in Azië lijkt het me niet onverstandig scherp te blijven en snel winst te nemen als de kans zich voordoet. Stoploss gaat in ieder geval naar 7.249,5.

13 juli 2011

De Takuri die we in de DAX grafiek zien, is veel meer uitgesproken dan die van de AEX grafiek. We raakten hier zelfs de onderkant van de Bollingerbands. We gaan weer long als de indexstand om 10:00 uur boven de 7174,20 punten staat. Stoploss wordt daarna 7169,48 punten end of day.

12 juli 2011

Gisteren is de beurs zelfs onder de MA20 gesloten. Daarmee is de doorbraak vandaag om 10:00 uur een feit. De steun is nu 7000 punten. Gezien de snelheid van de daling lijkt dit slechts een kwestie van uren te zijn. Ik verwacht niet dat de daling structureel is. Traders kunnen proberen deze neergaande beweging mee te pikken voor wat extra rendement. Ik doe daar zelf even niet aan mee. Ik heb net een mooie winst op de opgaande beweging genomen. Ik hoe niet iedere beweging mee te lopen.

11 juli 2011

Het beeld in de DAX is technisch akelig duidelijk. Na de Doji van donderdag volgde de zwarte candle van vrijdag. We sloten op 7.402 punten. Daarmee is de stoploss gebroken. Als de index om 10:00 uur nog altijd onder de 7402 staat, dan de long positie sluiten.

8 juli 2011

Een Doji in de DAX grafiek. Duitse beleggers zijn er niet gerust op en namen gisteren een afwachtende houding in. Gezien de stijgingen in het Verre Oosten en Amerika lijkt die afwachtende houding niet nodig. Het optimisme lijkt teruggekeerd. Stoploss gaat omhoog naar 7.409 punten.

7 juli 2011

De koers heeft gisteren de bovenkant van de Bollingerbands verlaten. De stoploss houden we op 7.389 indexpunten.

6 juli 2011

Voor de Xetra Dax een zelfde patroon als waar de AEX index in zit. Ik verwacht dat de koers de MA20 gaat opzoeken.

5 juli 2011

Vanwege de feestdag in Amerika was er weinig vuurwerk op de Duitse beurs te verwachten. We zagen dat inderdaad terug in de grafiek. Een heel kleine stijging in de vorm van een witte Doji.

4 juli 2011

In de grafiek van de XETRA-DAX ook een Three White Soldiers patroon. De te nemen horde is de 7.600 punten. Dat is nog ver weg. Stoploss gaat naar 7.389 punten end of day.

1 juli 2011

Een slot boven de Bollingerbands geeft al goed aan dat het hard is gegaan. Ook geeft het aan dat de kans op consolidatie nu wel groot is geworden. De MA20 is opwaarts gekeerd. Het is nu wachten op een test van de MA20.

30 juni 2011

De koers is in één dag met een opwaartse gap boven de Bollingerbands uitgekomen. Als dit volgehouden kan worden, dan kan de 7600 weer in beeld komen. De stoploss gaat omhoog naar 7.197 punten.

29 juni 2011

De stand van de Xetra Dax is weer boven de MA20 gekomen. Een MA20 die neutraal is. Op zich zou dit voor de DAX een nieuw opwaarts been kunnen betekenen omdat het dal van de MA20 nu hoger ligt dan het vorige dal van de MA20. Het is nog erg vroeg om daar wat van te zeggen, maar een long positie met stoploss op 7139 punten is te overwegen.

28 juni 2011

In de grafiek gisteren een hele mooie Doji. Deze komt na een daling van vijf dagen en is daarmee niet echt een draaipunt voor heel de beurstrend, maar het kan wel op de korte termijn een draaipunt inhouden.

27 juni 2011

De Xetra Dax, die donderdag nog op de MA20 sloot, is er vrijdag helaas neerwaarts doorheen gebroken en daarmee is de neerwaartse trend wederom ingezet.

23 juni 2011

Geen winst voor de beurs in Duitsland, maar in de koersgrafiek een Doji op de bovenkant van de Bollingerbands. De MA20 is nu naar boven gekeerd, maar op de heel korte termijn is het stijgingpotentieel niet zo groot. Stoploss mag naar 7248 end of day.

22 juni 2011

Gisteren werd in de koersgrafiek van de Xetra Dax een gap omhoog gevormd. Daarmee is dus een nieuwe steun ontstaan. De stoploss kan omhoog naar 7159 punten end of day.

21 juni 2011

Voor de tweede dag op rij is de DAX boven de MA20 gesloten. De MA20 is daarbij vlak geworden. In mijn ogen een koopmoment. Met een stoploss op 7139 punten kan long gegaan worden in de Xetra Dax index.

20 juni 2011

De koers is weer boven de MA20 gekomen. Dat is twee keer in één week. Het is wel duidelijk dat ze in Duitsland wel willen. De MA20 zelf is nog altijd wel dalende. Het is dus geen zomer, maar het ziet er in Duitsland niet slecht uit.

17 juni 2011

De onderkant van de Bollingerbands werd gisteren aangeraakt, waarna het herstel inzette en de DAX uiteindelijk toch nog hoger dan eergisteren wist te sluiten. De dalende MA20 komt nu in de buurt. De grote vraag is natuurlijk of we daar nu doorheen weten te breken.

16 juni 2011

De opleving boven de MA20 was van korte duur. Gisteren is de Xetra Dax weer onder de MA20 gesloten.

15 juni 2011

Het patroon is in de DAX veel overtuigender dan in de AEX grafiek. De candle van gisteren is boven de MA20 gekomen en ook de gap is veel overtuigender dan in Amsterdam. Zelfs de MA20 lijkt nu te bodemen. Stoploss voor een in te nemen long positie is 7169 punten.

14 juni 2011

Twijfel bij de belegger. Dat blijkt wel uit de Doji die gisteren in de koersgrafiek gevormd werd. Het is daarom nog te vroeg om te kunnen spreken over een trendomkeer. Misschien dat dit na vandaag blijkt.

13 juni 2011

Vrijdag werd de MA20 intraday heel even aangetikt waarna de koers gevoelig lager ging. Steun ligt nog altijd op de 7000 punten. Er werd gesloten op 7069 punten.

10 juni 2011

De candle van gisteren haalde de MA20 nog net niet. De DAX maakte gisteren een forse spring omhoog en sloot op 7159 punten.

9 juni 2011

Gisteren is de DEX op de steun van April 2011 gekomen. Die steun heeft gehouden. Die steun is in feite de al vaker genoemde 7000 punten. Heel kort dook de index er onder, maar er werd gesloten op 7060 punten.

8 juni 2011

De Xetra Dax wist gisteren nog wel een plusje te plaatsen, maar sloot de dag ook af met een Doji in de koersgrafiek. Beleggers wachten op wat er komen gaat. Het muntje kan nog beide kanten op vallen.

7 juni 2011

De Xetra Dax heeft zich nog boven de 7000 punten weten te handhaven. Als die 7000 steun heeft gaat begeven, dan is dat een enorm zwak teken. Het lijkt me daarom belangrijk dat in de gaten te houden.

6 juni 2011

In de Grafiek vrijdag een hele mooi Doji. Dit zou er op kunnen duiden dat er een bodem gevonden gaat worden. Gezien de situatie in het Verre Oosten zie ik dat voorbeurs nog niet, maar wie weet, weten we in Europa toch ergens een stukje optimisme uit te putten.

3 juni 2011

Gisteren zagen we niet alleen een lange zwarte candle, maar ook nog eens een gap omlaag. Het optimisme van een paar dagen geleden, met een opwaartse gap, ligt ver achter ons. We zijn op weg naar de 7000 punten, de steun van de bodem in april.

2 juni 2011

Technisch gezien een klassiek voorbeeld van hoe de MA20 als weerstand in de dalende trend geldt. De koers is er niet doorheen gebroken en met de zwarte candle werd de eerder gevormde gap gevuld. Eerste koersdoel lijkt nu de onderkant van de Bollingerbands te zijn. Dat is het niveau van 7040 punten.

1 juni 2011

In de Xetra Dax een opwaartse gap en een mooie witte candle. Intraday werd de MA20 geraakt, maar niet doorbroken. Er is dus geen doorbraak, maar de doorbreking van het MA20 niveau lijkt er vandaag in te kunnen zitten. Als de MA20 dan ook uit de neerwaartse beweging weet te komen, kan het nog mooi gaan worden. Het grote voordeel is dat we een bodem gevonden hebben boven de vorige bodem. Op een termijn van maanden is er nu dus nog sprake van een opwaartse trend.

31 mei 2011

Gisteren een Doji in de Japanse Candles grafiek. We zijn op weg naar de nu nog neergaande MA20 die zich rond de 7300 bevindt.

30 mei 2011

Het beeld van de DAX blijft nu het beeld van de AEX volgen (en niet andersom). We zien een voorzichtig herstel in een dalende korte termijn trend.

27 mei 2011

Een stevig verlies in de Xetra Dax gisteren. Het was ook een flinke zwarte candle. Het ziet er nu niet naar uit dat de opleving van midden deze week nog veel kracht heeft.

26 mei 2011

De onderkant van de gap die half april gevormd werd, heeft als steun gediend. Met die als stoploss (7.069) zou dus long gegaan kunnen worden. Eerste koersdoel is 7.380.

25 mei 2011

De AEX en de DAX lopen technisch weer gelijk op. Ook hier een klein herstel gisteren en een notering die op de onderkant van de Bollingerbands staat.

24 mei 2011

De DAX en de AEX zitten weer op één lijn. Ook in de DEX gisteren een gap omlaag en een zwarte candle die zich onder de Bollingerbands bevindt. Het enige verschil dat is wil noemen is het feit dat in de DAX grafiek de Stochastic indicator nog geen koopsignaal heeft gegeven.

23 mei 2011

Ook de Dax raakte vrijdag de onderkant van de Bollingerbands weer en viel daarmee zwaar tegen. In één sessie werd de MA20 getest EN de onderkant van de Bollingerbands. We sloten niet ver boven de onderkant van de bands. De stijgende MA20 lijkt nu tot staan te zijn gebracht. Er is nu een neutrale outlook voor de DAX, maar dat lijkt een korte termijn negatieve te gaan worden.

20 mei 2011

Intraday raakte de Xetra Dax gisteren de MA20 weer. Er kwam echter nog geen koopsignaal vanuit de Stochastic. De MA20 heeft de laatste dagen geen krimp gegeven en is nog steeds stug aan het stijgen. Als de koers weer boven de MA20 kan sluiten, dan zitten we weer gewoon in de opgaande trend. Zo ver is het echter nog niet, dus niet te snel enthousiast worden.

19 mei 2011

De Xetra Dax herstelde gisteren al wel, maar sloot op 7303 terwijl de MA20 zich op 7400 bevindt. Onder de MA20 zou ik niet snel long willen gaan in de index.

18 mei 2011

De steun van de MA20 heeft het in de Xetra Dax koersgrafiek niet gehouden. Gisteren is de DAX onder de MA20 gesloten en daarmee is de positieve trend dan ook eindelijk in deze index gebroken. We sloten op het niveau van de gap die rond 20 april geslagen werd. Dit kan een keerpunt worden. Zou de DAX toch verder dalen, dan is het 7.100 punten niveau de eerstvolgende steun.

17 mei 2011

Intraday heeft de Xetra DAX gisteren het MA20 niveau al getest. Uiteindelijk werd toch boven de MA20 gesloten. Het gaat nu echter wel spannend worden, want de MA20 is zelf nog altijd flink aan het stijgen.

16 mei 2011

We zijn weer op weg naar de MA20 die zelf overigens nog altijd flink stijgende is. Gaat de opwaartse trend van de Xetra Dax nu gebroken worden? Een neerwaartse doorbraak door de MA20 zou heel ongunstig zijn. We sloten vrijdag op 7403. De MA20 ligt nu op 7370. Het gaat spannend worden.

12 mei 2011

De DAX verloor uiteindelijk, maar dat kwam vooral door Amerika. Gedurende de dag had het er ook wel heel anders uit gezien. Het lijkt er nu op dat de vorige top niet meer gehaald gaat worden. Steun is er nu op 7330, het niveau van de MA20.

11 mei 2011

De DAX is nog altijd aan het herstellen na dat vorige week de MA20 (bijna) werd aangetikt. Een vrijwel perfecte daling van boven de Bollingerband werd gevolgd tot een daling tot de MA20, die als steun diende. Je moet als trader er wel bovenop zitten…

10 mei 2011

Gisteren bleef de dagrange helemaal binnen de dagrange van afgelopen vrijdag. Er werd wel flink lager gesloten. Het technische beeld is echter intact. De MA20 ligt nu op 7300 en geldt als eerste steun. De bovenkant van de Bollingerbands is nu net boven de 7600 punten te vinden.

9 mei 2011

Donderdag raakte de Japanse Candle de MA20 nog bijna aan, vrijdag sloten we alweer halverwege de bovenkant van de Bollingerband. Het beeld voor de Xetra Dax blijft in dat opzicht onverminderd positief.

6 mei 2011

Gisteren is intraday de MA20 heel even aangetikt. Daarmee is een eerste koersdoel geraakt, maar vervolgens sloot de index flink hoger. De MA20 blijft daarom eerste koersdoel.

4 mei 2011

Er is een duidelijk top waar te nemen in de Xetra Dax index. De koers heeft dan ook de bovenkant van de Bollingerbands verlaten. Eerste steun is te vinden op 7250 punten. Daar ligt de MA20 nu en daar ligt de opwaartse gap die recent in de stijging gevormd werd. RSI alsmede Stochastic hebben een verkoopsignaal gegeven. Dat lijkt me dus een inkoppertje voor een shortpositie. Stoploss in dat geval 7530 punten.

3 mei 2011

De Xetra Dax lijkt in de overdrijvingfase te zijn gekomen. Gisteren werd boven de Bollingerbands nog zelfs een opwaartse gap gerealiseerd. Uiteindelijk echter sloten we met een zwarte candle omdat het optimisme geen stand hield. De gap bleef wel intact. Het lijkt niet meer dan logisch dat we de aankomende tijd richting de MA20 zullen gaan. De Stochastic gaf gisteren een verkoopsignaal.

2 mei 2011

De bull run gaat in de Xetra Dax gewoon door. Ik verwacht wel snel een neerwaartse test van de doorbraak van het 7400 niveau.

29 apr 2011

De Xetra Dax is gisteren boven de Bollingerbands uitgekomen! Ook is de weerstand van half februari doorbroken. Opvallend is vooral hoe deze index, normaal vrijwel gelijk aan de AEX, nu zo’n eigen route loopt. Beleggers met een positie raad ik aan een stoploss van 7398 indexpunten aan te houden.

28 apr 2011

Als 28 april daadwerkelijk een draaipunt moet worden, dan zou dat punt in de Xetra DAX pertinent gevonden worden in een top. De bodem werd namelijk al half maart gevonden en daarna ging het fors hoger, tot gisteren de top van half februari weer bereikt, maar niet doorbroken werd.

27 apr 2011

Gisteren heeft de Xetra Dax index stand in de grafiek de bovenkant van de Bollingerbands geraakt. Het is opvallend hoe extreem anders dit technische plaatje eruit ziet ten opzichte van de AEX.

26 apr 2011

Afgelopen donderdag is een Doji star gevormd. We haalden overigens net de bovenkant van de Bollingerbands niet. De DAX laat technisch een heel ander beeld dan de AEX zien.

21 apr 2011

Gisteren is de DAX weer in positief terrein gekomen. Er werd een gap omhoog gevormd met de onderkant ervan precies op de MA20. Kan het technisch nog mooier?

20 apr 2011

Ook in de Xetra Dax grafiek een Doji. Deze grafiek ziet er echter positiever uit dan de AEX grafiek. Belangrijk is dat de stand van de Dax index weer snel boven de MA20 uit gaat komen. Het liefst vandaag bij de opening al.

19 apr 2011

Gisteren is de DAX dan toch eindelijk door de knieën gegaan en sloot ze onder de MA20. In één dag een heel ander technisch plaatje. Net onder de 7000 punten ligt de steun van een opwaartse gap. Ik vrees dat we die gaan testen.

18 apr 2011

Verrassend is het feit dat de Xetra Dax, in vergelijk met de AEX index, amper gedaald is de laatste twee weken. De indexstand bevindt zich nog altijd boven de stijgende MA20.

15 apr 2011

Een topvorming in de grafiek, maar bij de XETRA DAX is er geen sprake van een neerwaartse doorbraak.

12 apr 2011

Het is bij de Xetra Dax wat langzamer aan het gaan dan bij de AEX, maar het lijkt er ook hier nu steeds meer op dat er een top gevormd wordt. Gisteren wederom een Doji.

11 apr 2011

Vrijdag wederom een Doji in de grafiek, maar wel een hoger slot. De beslissing is in Duitsland nog niet gevallen en de kans op een verdere stijging zonder tussentijdse dip is nog altijd aanwezig.

8 apr 2011

Gisteren een daling en een verkoopsignaal in de Stochastic indicator, maar nog geen bevestiging van een topvorming. Daarvoor was de daling in de Xetra Dax index te gering.

7 apr 2011

Fractioneel hoger, maar wederom een Doji. Beleggers hebben nog geen besluit over de te nemen richting genomen. Misschien dat het rentebesluit de markt richting kan geven.

6 apr 2011

Een tweede Doji in de Japanse Candles grafiek van de Xetra Dax. Beleggers hebben een afwachtende houding ingenomen. Op dit moment is niet te zeggen waar het nu heen zal gaan.

5 apr 2011

Een Doji in de Dax grafiek. Beleggers hebben toch even twijfel over de houdbaarheid van de stijging.

4 apr 2011

De Xetra Dax ziet er momenteel technisch sterke uit als de AEX index. Toch moet de echte test van de stijging die we de laatste weken zagen nog komen.

1 apr 2011

Gisteren een zwarte candle in de grafiek, maar de DAX ziet er technisch minder slecht uit als dat de AEX doet.

31 mrt 2011

De gap omhoog maar daarbij ook nog een witte candle. We zijn boven de MA20 gesloten. Eindelijk lijkt de DAX doorgebroken te zijn. De nieuwe steun is nu te vinden op 6940 indexpunten. Wie in de markt zit zou net hieronder de stoploss mogen leggen.

30 mrt 2011

De Xetra Dax is gisteren voor de derde dag op rij op de MA20 gesloten. Een MA20 die nog altijd dalende is. Er is hier nog pertinent geen sprake van een opwaartse doorbraak.

29 mrt 2011

De XETRA DAX is gisteren op dezelfde plaats gebleven en sloot daarom voor de tweede dag op de MA20 lijn.

28 mrt 2011

De DAX is vrijdag tot op de MA20 gekomen, maar sloot er uiteindelijk onder. Er heeft hier geen doorbraak plaatsgevonden en het moet nog maar blijken of deze er ook komt.

25 mrt 2011

De DAX lijkt nu een dag achter te lopen op de AEX index. We zien nu dat gisteren de grote witten candle gevormd werd, maar de DAX is daarmee nog niet door de MA20 heen gestoten. Dat zal dan vandaag moeten gaan gebeuren.

24 mrt 2011

De Xetra Dax is gisteren fors achter gebleven op andere beurzen en wist vrijwel geen winst te boeken.

23 mrt 2011

De candle in de Xetra DAX grafiek was gisteren vrij klein en uiteindelijk werd het een zwarte candle en sloot de DAX daarbij ook nog iets lager dan de dag eerder. Het positieve sentiment was weer even opgebruikt. We komen ook dichter bij de MA20. Het zal er om gaan spannen of er genoeg kracht is om er door te steken.

22 mrt 2011

De neerwaartse gap is gisteren met een opwaartse gap weer gesloten. We zijn nu op weg naar de MA20. Eerste weerstand is nu die dalende MA20 lijn.

21 mrt 2011

In de XETRA DAX momenteel een patroon dat vrijwel overeen komt met het patroon van de AEX index. Eerste doen is het vullen van de gap die vorige week ontstaan is.

18 mrt 2011

Het herstel in de DAX is minder uitgesproken als dat we in andere beurzen zien. Blijkbaar zijn ze in Duitsland minder enthousiast.

17 mrt 2011

In de Xetra Dax is de low van de Takuri van eergisteren gisteren uiteindelijk niet gehaald, maar het herstel dat ik verwacht had, kwam er pertinent ook niet. We sloten met een enorme zwarte candle op 6.513 punten. Het koersdoel, puur technisch gezien, ligt nu rond de 6.250 punten. Er is namelijk in oktober 2010 een gap gevormd op dat niveau.

16 mrt 2011

Niet alleen een capitulatie is zichtbaar ion de grafiek, ook is er een koopsignaal vanuit de stochastic. Het ziet er nu naar uit dat we een herstel gaan zien.

15 mrt 2011

De beweging omlaag is nu fors ingezet en heeft gisteren het eerste steunniveau onder de 7.000 punten bereikt. We staan nu ongeveer op het laagste punt in 2011. Er is nog geen indicatie dat de bodem bereikt is.

14 mrt 2011

In de DAX nu al vier beursdagen achter elkaar zwarte candles. We sloten vrijdag op de onderkant van de Bollingerbands. Vooralsnog zijn er geen positieve tekenen zichtbaar.

11 mrt 2011

Een laagste koers sinds eind januari, dus zo dramatisch is het allemaal nog niet. De MA 20 is nu echter wel overduidelijk neerwaarts gekeerd. Het gaat nu spannend worden of we wel boven de 7.000 punten kunnen blijven.

10 mrt2011

We liggen nu al twee weken vrijwel stil. Toch is er meer de dreiging van een daling, dan de hoop op verdere stijging. Het ziet er momenteel dus niet gunstig uit.

9 mrt 2011

Het verlies dat we gisteren intraday leken op te lopen werd volkomen teniet gedaan door groot optimisme in Amerika. Intraday bereikte de Xetra Dax gisteren de onderkant van de Bollingerbands. De vraag is nu natuurlijk of dat het dan was. Hoe dan ook is het koersdoel dus al wel gehaald.

8 mrt 2011

De index heeft de onderkant van de Bollingerbands gisteren bijna bereikt. Verder zijn er op dit moment nog geen signalen.

7 mrt 2011

In de grafiek van de Xetra Dax is de keuze na de Doji van donderdag duidelijk. Volgens de Japanse Candles gaan we lager… Ik kan er niets anders van maken. Eerste koersdoel 7.115 en als die doorbroken wordt, kan het wel eens 6.830 gaan worden.

4 mrt 2011

In de DAX gisteren voor de tweede dag een Doji, maar wel één die wat hoger staat dan die van woensdag. Het besluit voor de richting is nog niet genomen. De eerste weerstand is de MA20 en die werd gisteren intraday nog niet eens gehaald. De MA20 is te vinden op 7.300 punten. We sloten gisteren op 7.225.

3 mrt 2011

We hebben gisteren intraday de onderkant van de Bollingerbands geraakt. Tevens sloten we de dag af met een Doji. Dit wil zeggen dat de kopers en verkopers uiteindelijk in evenwicht waren en dat er vandaag dan een besluit moet vallen over de verdere richting.

2 mrt 2011

Gisteren begonnen we de handelsdag precies op de MA20. We kwamen er daarna wel even boven, maar uiteindelijk sloten we de dag flink lager af. Koersdoel is nu in eerste instantie 7.220.

1 mrt 2011

De XETRA DAX herstelde gisteren flink, maar sloot nog altijd onder de MA20. Deze MA20 is echter wel opwaarts gericht en dat geeft ruimte.

28 feb 2011

Ook in de Xetra Dax lijkt het herstel begonnen te zijn voordat het tweede koersdoel (de onderkant van de Bollingerbands) geraakt werd. Eerste koersdoel nu 7280 punten.

25 feb 2011

De koers is al bijna aan de onderkant van de Bollingerbands gekomen. Het zou mij niet verbazen als we volgende week weer een stijging gaan zien.

24 feb 2011

Ook in de Xetra Dax zien we dat de index gisteren fors onder de MA20 gesloten is. Eerste steun ligt nu op het niveau van 7.070 punten.

23 feb 2011

Opvallend genoeg is de Xetra Dax gisteren vrijwel gelijk geëindigd, daar waar andere beurzen flink omlaag gingen. Er is nu zelfs nog ruimte tot de MA20 bereikt wordt.

22 feb 2011

De Xetra Dax is hard op weg naar de MA20. We hebben de laatste handelsdagen genoeg waarschuwingen in de grafiek gehad. Dit mocht dus geen verrassing zijn.

21 feb 2011

De bovenkant van de Bollingerbands is verlaten en inderdaad lijken we op weg naar de MA20 te zijn. Daar die nog altijd hard aan het stijgen is, hoeft de beurs niet noodzakelijkerwijze te dalen om dat doel toch te halen.

18 feb 2011

Daar waar de AEX voor de positieve weg koos, daar koos de DAX voor de daling na de Doji’s… Welke van de twee indices gaat nu gelijk krijgen? Gezien de belachelijke redenen van koersbewegingen bij de AEX, neig ik ernaar om de DAX serieuzer te nemen.

17 feb 2011

Een derde Doji op rij en drie keer bijna op hetzelfde koersniveau. We zijn op weg naar de MA20 en niet omdat de koersen dalen, maar omdat de MA20 nog altijd omhoog komt. Zoals ik eerder al schreef, beleggers twijfelen, maar die twijfel kan twee kanten op slaan. Er is nu nog niet te zeggen welke kant het wordt. Beleggers en analisten die nu dus al kiezen voor een richting zijn wat mij betreft aan het gokken. Ze zijn fantastische beleggers als ze goed gokken en ze zijn verdacht stil als ze het mis hebben.

16 feb 2011

In de DAX wederom een Doji en ook nog eens vrijwel op hetzelfde niveau. Is het beleggers hoogtevrees? Het is hoe dan ook twijfel, maar twijfel kan daarna in twee richtingen veranderen, omhoog, of omlaag. Op dit moment is alleen te zeggen dat we de bovenkant van de Bollingerbands verlaten hebben en we kans lopen op een ritje naar de MA20. Die MA20 ligt op dit moment op de 7200 punten.

15 feb 2011

Gisteren een Doji na vrijdag de verkoopsignalen in RSI en Stochastic. Zou de markt neerwaarts keren, dan kunnen we niet zeggen dat er geen waarschuwingen gekomen zijn. Steun ligt op 7180 punten.

14 feb 2011

Ondanks de waarschuwing in de grafiek die we op donderdag zagen, ging de Xetra Dax vrijdag toch weer hoger. Er werd weer op een nieuwe recordstand sinds begin 2008 gesloten.

11 feb 2011

Een iets hoger slot gisteren, maar belangrijker is dat we zowel in de RSI als in de Stochastic gisteren een verkoopsignaal kregen.

10 feb 2011

De Stochastic heeft gisteren in de Xetra Dax grafiek een verkoopsignaal gegeven. We sloten nog vrijwel onveranderd en op de bovenkant van de Bollingerbands. De candle was echter een Gravestone Doji. Een daling naar de MA20 lijkt derhalve waarschijnlijk. De MA 20 is stijgende, maar bevindt zich nu op de 7140 punten.

9 feb 2011

Ik zag gisteren weer iets moois. Een belegger die vorig jaar zwaar de mist in was gegaan omdat hij keer op keer de markt voorspelde en wel neerwaarts voorspelde, had dat in januari weer gedaan… Met wederom desastreuze gevolgen. Ook de Xetra DAX was gisteren weer fors hoger. We sloten gisteren op 7323 indexpunten. Er komt vanzelf een correctie, maar het is nu eenmaal geen goede weg om steeds te gokken op een beweging. Veel beter is het om in te zetten op trends die er al zijn. Het is dan de kunst om dat te combineren met tegendraads beleggen… Dat maakt een belegger groot.

8 feb 2011

Een forse witte candle in de Xetra Dax grafiek gisteren en ook een slot dat zelfs boven de bovenkant van de Bollingerbands ligt. Waar komt al dat optimisme toch ineens vandaan?

7 feb 2011

In de Xetra Dax vrijdag een Hanging Man candle. Geen goed teken. Er is nog wel ruimte. De Indexstand was vrijdag 7216. De steun van de MA20 ligt op 7090.

4 feb 2011

In tegenstelling tot de AEX index is de Xetra Dax gisteren wel gestegen en daarmee bleef het mooie technische plaatje in deze index helemaal intact. Technisch ziet het er de laatste tijd keer op keer beter uit dan het plaatje van de AEX.

3 feb 2011

De Xetra DAX eindigde gisteren vrijwel onveranderd, na intraday een nieuwe top gezet te hebben. De MA20 ligt nu op 7070. We sloten gisteren op 7183. Er is dus wat ruimte om vrij te bewegen.

2 feb 2011

Alle Europese beurzen waren gisteren hoger maar opvallend genoeg was de stijging van de DAX één van de minst opvallende en uitbundige. Er werd wel een nieuwe slotstand top gezet, maar intraday zijn we in 2011 al een paar keer op dit niveau geweest.

1 feb 2011

Gisteren een daling in de DAX. Intraday werd de MA20 aangetikt. We sloten op 7077 punten. Ook hier nog altijd positief, maar zonder enige glans. De MA20 is nu horizontaal komen te liggen.

31 jan 2011

De winst van donderdag ging ook in de Dax vrijdag volledig verloren. Er is nu een punt op 70 ruimte tot de MA20. Gezien de negatieve beurzen elders in de wereld zullen we die ruimte wel eens nodig gaan hebben.

28 jan 2011

We zijn gisteren intraday tot aan de bovenkant van de Bollingerbands gekomen. Alle praat over de crisis ten spijt, laat de beurs wel een mooie performance zien. De beurs is tot op heden een goede plek geweest om de crisis in door te zitten.

27 jan 2011

De grafiek van de Xetra Dax ziet er nog altijd net iets positiever uit dan de grafiek van de AEX index. Gisteren hebben we intraday zelfs bijna de bovenkant van de Bollingerbands geraakt. De MA20 is opwaarts gericht.

26 jan 2011

De Xetra Dax is gisteren gedaald, maar er is nog ruimte tot de MA20. Die ligt namelijk op net boven de 7000 terwijl de index op 7059 staat. De MA20 is overigens weer aan het stijgen.

25 jan 2011

Gisteren in de DAX grafiek een Doji met de lower leg op de MA20. Het is allemaal nog positief, maar echt overtuigend ziet het er niet uit.

24 jan 2011

In de DAX vrijdag een flinke Doji. We staan nog boven de MA20, maar het is hier duidelijk dat beleggers twijfelen. De Dax sloot vrijdag op 7062.

21 jan 2011

De Xetra Dax staat waar in feite de AEX 24 uur eerder stond. De index sloot precies op de MA20 en hier is dus nog geen sprake van een neerwaartse doorbraak. Geeft het net genoeg hoop? We moeten ons realiseren dat het vandaag een expiratiedag is. Er kunnen zich verrassende bewegingen gaan voordoen.

20 jan 2011

De Dax is gisteren lager gesloten en vormde in de Japanse Candles een Bearish Engulfing.
Op dit moment is de eerste steun te vinden op de 7000. Gezien het ronde getal zal dat blij beleggers toch een psychisch belangrijk getal zijn. Gezien het patroon in de Japanse Candles kan dit een trendomkeer betekenen!

19 jan 2011

De AEX en de DAX hebben gisteren toch weer een nieuwe top weten te zetten. Daarmee blijft het positieve beeld perfect in stand. Overigens gaf de Stochastic indicator gisteren een verkoopsignaal. Vooralsnog lijkt dat niet opgevolgd te hoeven worden, maar negeren wil ik deze waarschuwing ook niet. Zie het als een waarschuwing voorzichtig te zijn.

17 jan 2011

De MA20 is neutraal, de indexstand is echter boven de MA20 te vinden. Op dit moment dus een positief teken. Ik vind het echter geen moment om in te stappen. Ik zou daarvoor liever even de komende test van het MA20 niveau afwachten.

14 jan 2011

De Dax sloot gisteren boven de MA20 en daarmee is de trend gekeerd, maar jammer is het dan toch dat er een Hanging man werd gevormd. Dat geeft toch minder vertrouwen.

13 jan 2011

Gisteren is de Xetra Dax weer boven de MA20 gekomen en als dat om 10:00 uur nog het geval is, dan is eindelijk in Duitsland ook het sentiment ten positieve gekeerd. Zoals op de grafiek te zien is, was deze beurs de laatste twee weken in mineur.

De Analyses zijn gemaakt door Tom Lassing, tenzij anders aangegeven.

Tom Lassing en Pro Gain BV houden geen aanzienlijke belangen in binnen Europa gelegen beursgenoteerde ondernemingen.
Het kan zijn dat Tom Lassing privé een kleine positie zal innemen conform zijn analyse en advies. U dient daar bij de beoordeling van de analyse rekening mee te houden.
Er zijn geen afspraken met banken of brokers over vergoeding omzet op basis van de gegeven adviezen. Ook als adviezen van Tom Lassing via andere aanbieders tot u komen is er geen sprake van een betaalde bijdrage. De analyses worden altijd gratis verstrekt aan derden met slechts de afspraak dat er een werkende link naar www.beursbox.nl onder staat.

 

Leest u ook onze disclaimer nog eens goed na. In de nieuwsbrief treft u dagelijks de meest recente analyses aan.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *