LADEN

Typ om te zoeken

ABN Amro Beurs Analyse

Uncategorized

ABN Amro Beurs Analyse

30 aug 2007

Nu geld ineens veel minder makkelijk te krijgen is, is het de vraag of de beoogde overnemers nog wel genoeg geld bijeen kunnen krijgen voor de overname van ABNAMRO. Daarbij is het de vraag of ze nog wel zo veel moeten betalen. ABNAMRO is nu gewaardeerd op een K/W van 15, terwijl ING nog altijd onder de K/W 10 te krijgen is. De enige reden dat ABNAMRO zo veel duurder is, is de ego strijd van enkele te duur betaalde CEO’s. Een dure strijd die straks niet door hen zelf betaald hoeft te worden. In dit marktklimaat begint de overname strijd steeds meer op complete waanzin te lijken. Het exces dat de hype typeert. Wordt de overname van ABNAMRO de Worldonline van 2007?
Ondertussen staat de koers van ABNAMRO alweer bijna 10% onder de top. Wie er van overtuigd is dat het bankentrio gaat winnen, die kan hier toch een paar procent winst gaan binnenhalen. Je hoeft dan slechts gelijk te krijgen. Ik blijf zelf bij mijn standpunt dat ik deze te dure aandelen nu niet wil hebben. Als u toch een bank wilt, neemt u dan ING.

27 juni 2007
Nu de Hoge Raad in het voordeel van ABNAMRO lijkt te gaan uitspreken, is de verkoop van LaSalle bijna realiteit. De kans dat RBS vervolgens ABNAMRO opslokt, is daarmee ook groot geworden. Immers wil het consortium ABNAMRO alleen inclusief LaSalle hebben. Het wordt allemaal op het scherpst van de snede bevochten en het blijft hoe dan ook belachelijk dat een sterke bank als ABNAMRO in zo’n korte tijd speelbal kon worden en nu nog slechts een taart is die slechts aangesneden hoeft te worden. Naar mijn idee heeft het weinig zin om de aandelen ABNAMRO nu nog te willen hebben. Als er nu partijen verliezen, dan zijn dat de medewerkers van het concern ABNAMRO en als het maar even kan, ook de kleine aandeelhouders ABNAMRO. Wegwezen dus en niet gokken op kruimels van de grote jongens.

23 mei 2007
Technisch is dit aandeel nu niet interessant meer. Immers hangt nu alles af van welke deal er doorgaat en of er uiteindelijk een deal met één of meerdere van de beoogde overnemers gaat komen. Het leed zal enorm zijn als uiteindelijk geen enkele deal doorgang vindt. Die kans is er ook, al moet ik zeggen dat de beoogde overnemers zeer gretig zijn.
Het lijkt me toe dat beleggers nu beter de winst nemen. Veel meer lijkt er niet in het vat te zitten en waarom zou je dan je als aandeelhouder je prachtige winst op het spel zetten?

16 apr 2007
Wordt dit één van de laatste keren dat ik ABNAMRO technisch kan analyseren? Het lijkt er, als we de financiële pers mogen geloven, sterk op dat het bijna gedaan is met de bank. Als dit de voordelen van een beursnotering zijn, dan vraag ik me af of de beurs nog echt wel een serieuze rol heeft. Gezien de M&A perikelen is het bijzonder tricky om over de koers iets te zeggen. Geruchten en persberichten lossen elkaar snel af en brengen de koers enorm in beweging. Ik heb zelf zeer speculatief put opties op ABNAMRO gekocht. Mede omdat die spotgoedkoop waren. Het is puur gokken, maar dat is nu iedere positie in deze bank.

21 mrt 2007
Het is zuur maar op 2 maart werd de stoploss geraakt en hebben we de positie in ABNAMRO gesloten. Zowel RSI als Stochastic hadden toen een verkoopsignaal gegeven. Daarna begon het feest omdat geruchten over een fusie waar bleken te zijn. Niets verloren, maar ook niets gewonnen. Ik zou nu eerder short gaan in ABNAMRO dan dat ik alsnog long zou willen gaan. Wie weet laat ik over dit onderwerp snel nog iets weten. (blijf www.beursbox.nl met enige regelmaat bezoeken).

2 mrt 2007
De stoploss is geraakt. We hebben geen positie meer in ABNAMRO.

26 feb 2007
De stoploss zetten we op 27,25 euro. In de Stochastic ontstond een eerste verkoopsignaal. Niet zo gek na de sterke stijging die we net gezien hebben.

1 feb 2007
In anderhalve maand is er niets gebeurd in ABNAMRO. Nu echter vandaag Deutrsche Bank met een record winst op de proppen kwam, kan het sentiment rond de bankaandelen keren. Als ABNAMRO boven de 25,1 weet te sluiten, dan kan een long positie overwogen worden.

9 jan 2007
Ik gaf halverwege december al aan dat ik van het aandeel ABNAMRO af zou blijven. Maar goed ook, want we staan nog altijd op hetzelfde niveau. Stochastic en RSI geven verkoopsignalen. Ik zie nog altijd geen reden long te gaan. Fundamenteel zou ik hier eerder short willen gaan.

14 dec 2006
De stijging van ABNAMRO was in twee dagen één euro. Het is dat alle financials een invloed van 40% in de AEX index hebben, maar anders was deze stijging verre van imposant geweest. Van 23 naar 24 stijgen in niet bepaald om heel warm van te worden. Ik ben niet onder de indruk. Vooralsnog blijf ik van dit aandeel af, ondanks deze stijging.

21 nov 2006

Op dit moment ben ik neutraal tot negatief over ABNAMRO. Steun/weerstand ligt op 23 euro. Overtuigen kan het allemaal niet. Het is te weinig om short te gaan en niet interessant genoeg om long te gaan. Andere bankaandelen zijn interessanter. Ik doe hier nu even niets mee.

30 okt 2006

De 23 is weliswaar doorbroken geweest, maar op dit moment is ABNAMRO aan het vechten om dat koersniveau te behouden. Dit RSI en Stochastic gaven al verkoopsignalen af, dus we moeten hier hard zijn en de stoploss in werking laten treden als dit aandeel onder de 23 sluit.

2 okt 2006

De AEX mag dan op het hoogste punt voor 2006 gekomen zijn, ABNAMRO is geen aandeel waar het de stijging aan te danken heeft. Het aandeel staat fractioneel hoger dan op 1 januari maar staat ver onder het hoogste punt van 2006. Dat lag op 26 euro, terwijl we nu 23 euro doen.
We zijn vrijdag precies op de gapweerstand van begin mei gesloten. De indicatoren zijn ondertussen ook al flink opgelopen, maar er zijn geen verkoopsignalen. Wel is het de vraag of er meer kopers gevonden kunnen worden. Kijken we puur naar ABNAMRO, dan lijkt er geen reden te zijn om aan de winstgevendheid van de bank te twijfelen. Daarbij geeft de koersvorming al aan dat het aandeel zich onafhankelijk van de AEX weet te bewegen. Bij de doorbreking van de 23 kan daarom voorzichtig een long positie ingenomen gaan worden.

8 sept 2006

Net als al mijn andere posities is ook ABNAMRO nu gesloten. Dat was overigens toch al gebeurd vanwege de doorbreking van de stoploss.

4 sept 2006

We zien dat ABNAMRO de 22 overwon en nu even terugvalt. Dat zien we graag. Instappen long, met stoploss op 21,9 end of day.

22 aug 2006

Nog altijd geen doorbraak bij ABNAMRO. Vrijdag zagen we een Doji die gisteren niet overwonnen kon worden. Daarmee is er weer een nieuwe top gezet en wel één die lager was dan de vorige. Alleen als we vandaag boven het niveau van de Doji van vrijdag kunnen komen kan een aanval op de vorige top gedaan worden. Weerstand is 22 euro. Ik doe hier nog altijd even niets.

1 aug 2006

Achteraf maar goed dat vorige week geen long positie werd ingenomen. De cijfers waren prima, maar de koers daalde. Tussentijds leek de koers wel uit te breken maar dat is met de daling van gisteren weer op losse schroeven komen te staan.

24 jul 2006

Vorige week werd met succes de low getest. Echter werd niet met succes de vorige top geslecht. Dit is dus geen positief teken en daarmee is de in maart ingezette neerwaartse trend nog altijd intact. Ik ga hier geen nieuwe long positie aan.

5 jul 2006

Nog niet een herstel van enorme proporties, maar de beweging omhoog heeft nu wel momentum verloren. Beleggers die kort op de bal spelen (zoals ik in ABNAMRO) sluiten nu hun posities en wachten even af. Mijn Turbo long positie in ABNAMRO staat op winst. Geen enorme winst, maar mijn eerste aankoop staat ongeveer op aankoopkoers en mijn tweede aankoop staat op 10% winst. Ik ga die winst even nemen en mijn geld cash aanhouden. Liever wacht ik op een nieuwe indicatie van de richting.

30 jun 2006

Beleggers die op basis van de vorige analyse long gingen, hebben geduld moeten opbrengen. ABNAMRO was nu niet bepaald genegen om uit de startblokken te springen. Toch lijkt nu ook hier eindelijk sprake te zijn van een beweging omhoog. We verhogen de stop loss naar 20,39. Ik heb zelf enkele Turbo’s long in bezit.

21 jun 2006

Met stop loss op 20,25 kunnen beleggers opnieuw long gaan. Echt overtuigend is het allemaal niet. Tijdens zo’n zwakke beursperiode is het ook zo gek niet om even buiten de markt te staan.

8 jun 2006

Ik zit nog altijd long in de Turbo. Mijn stoploss is een slot onder de 21.

1 jun 2006

Puur technisch gezien is ABNAMRO onder de bodem van januari gekomen. Dat was echter mijn instapmoment om long te gaan, dus moet ik niet te snel mijn verlies willen nemen als het eens een dagje tegenzit. In die zin was het misschien maar goed ook dat ik deze week niet aanwezig was. Een slot onder de 21 is slecht nieuws, zeker als het gevolgd wordt door een zwakke opening. Daarboven blijf ik long in de Turbo zitten.

26 mei 2006

Naar mijn idee is het nu echt tijd geworden om op technische gronden de Put opties op ABNAMRO te sluiten en vanaf dit moment long te gaan. Zowel RSI als Stochastic geven koopsignaal. Stoploss op 20,95. Na aankoop trailing stoploss van één euro.

17 mei 2006

Het gebeurd me niet veel, maar ik heb gezondigd tegen mijn discipline in. De koers van ABNAMRO is sinds de vorige analyse boven de stop loss gekomen, maar ik heb de short positie aangehouden. De reden is dat ik in de Global Energy Newsletter een heel speciale short positie op De Bank had ingenomen. Volgens de analyse in die service had ik een deel van de ABNAMRO aan te houden. Ook gisteren is weer een stukje winst genomen op de positie. ABNAMRO is in korte tijd van 26 naar 22,5 gedaald. Het lijkt me dan geen slechte zaak om winst te nemen op een short positie. Ik zie nog geen reden nu long te gaan. Ik hou nog altijd een deel (langlopend) van mijn short positie aan. Stop loss voor de trading short positie is 23,55. Als u nog geen short positie heeft, vind ik het geen moment om er nu nog één in te zetten.

19 apr 2006

Wie de vorige analyse gevolgd heeft, is nu geen aandeelhouder ABNAMRO meer. Ik heb zelf zelfs een short positie opgebouwd in het aandeel. jammer is dan nu dat vooral ook de banken in Amerika gisteravond flink aantrokken. Dat kan vervelende gevolgen voor mijn nog vrij prille short positie hebben. Mijn stoploss is 24,5. Een slot daarboven zal me doen besluiten de positie even te sluiten.

20 mrt 2006

In de grafiek een wel heel prachtige Doji van afgelopen vrijdag. Keurig op de top en onder de vorige top. Vooralsnog een enorme waarschuwing en aandeelhouders zouden best een stop loss op 24,35 inleggen.

9 jan 2006

De stijging vanaf begin november is aanzienlijk en indrukwekkend. De koers ging van 19 euro naar bijna 23 euro. Mijn voorstel voor aandeelhouders is om de stop loss op 21,9 te leggen. Dit geeft de koers wat ruimte, maar beperkt het verlies ook, mocht het allemaal over zijn. ABNAMRO is, achteraf bezien, onterecht een aandeel waar ik de laatste tijd weinig aandacht voor heb gehad.

17 nov 2005

We zien de laatste dagen kleine candles die ook als Doji’s gezien mogen worden. De Stochastic geeft al verkoopsignalen en de RSI lijkt dat snel te gaan doen. Het lijkt tijd te worden om bij ABNAMRO in te zetten op een daling of tenminste een stagnatie van de koers. Het schrijven van call opties met uitoefenprijs 21 en hoger lijkt ook kans van slagen te hebben. U zult zelf moeten kijken of het ook rendabel is om dat te doen. Stop loss is de 21 euro. Als ABNAMRO die stand weet te halen is er van het verkoopsignaal niets meer over.

7 nov 2005

De top van oktober is bereikt, maar het is nog onduidelijk of ABNAMRO ook de kracht heeft om daar weer doorheen te breken. Aandeelhouders wil ik de suggestie geven om op 19,9 een stop loss te leggen.

26 sep 2005

Vrijdag een Doji. Er is geen koopsignaal vanuit de indicatoren. De koers zit precies in het midden van de range 19 tot 20. Het beste zou nog zijn om een short strangle op te zetten, maar zo interessant zijn de optiepremies op dit moment niet vrees ik.
De koers is nu 1 euro lager ten opzichte van het punt waarop duidelijk werd dat ABNAMRO de zeggenschap over Antonveneta zou gaan krijgen. In wezen is daarmee ‘de kostenpost’ Antonveneta wel zo’n beetje verwerkt in de koers. Het is dan ook niet zo gek dat we vanochtend bij de toestemming door de Centrale bank, een opleving van de koers zagen.

15 sep 2005

Technisch ziet het er nog altijd niet best uit. De indicatoren zijn neerwaarts gericht. In de grafiek zagen we gisteren een flinke Doji. Vandaag zal moeten blijken of die twijfel bij beleggers inhoudt dat we toch weer koopdruk gaan zien. Het zou niet logisch zijn, want de overnemer is normaal gesproken de verliezer op de beurs.

12 sep 2005

De top lijkt even gezet te zijn. Niet dat er in de indicatoren sprake is van een overwaardering, maar zowel Stochastic als RSI geven
indicaties van vermoeidheidsverschijnselen. In de grafiek zien we de laatste drie dagen zwakke candles. Pas boven de 20,3 zou er weer sprake zijn van
een koopsignaal. Op dit moment hou ik het op short gaan, met als stop loss de genoemde 20,3 op end of day basis.

30 aug 2005

Hier is ons gokje recent niet uitgekomen. Een klein verlies is het resultaat. De candle die een Takuri leek in te houden was dat niet en de koers daalde nog enkele dubbeltjes en raakte daarmee de stop loss.

9 aug 2005

ABNAMRO Is de gok onderhand wel waard. Gisteren zagen we een Doji rond de 19,7. Ondertussen zijn de indicatoren Stochastic en RSI al behoorlijk laag gekomen. Er is nog geen koopsignaal, maar in dit geval kunnen we een gedekt gokje gaan maken.
We gaan long in ABNAMRO, hetgeen kan inhouden, de aandelen kopen, call opties kopen of turbo’s long kopen.
Stop loss is een koers van de aandelen ABNAMRO van 19,35. Als de aandelen intraday op die koers komen is het allemaal over. Jammer, gokje pakte verkeerd uit.
Gaat de koers wel omhoog, dan houden we een 50 cent trailing stop loss aan. Dit houdt in, 50 cent onder de hoogst koers die gevormd is nemen we afscheid. Het is vaak wat lastig bijhouden zo’n trailing stop loss, al schijnen er software pakketten te zijn die dat al kunnen.
Ik heb die zelf ook nog niet.
Wat ik zelf doe is regelmatig kijken welke hoogste koers er gemaakt is en dan onthouden welke stop loss vanaf dat punt geldt.

7 jul 2005

Als het bod op Antonveneta wordt ingetrokken zou dit normaal gesproken zeer gunstig voor de koers zijn. Er bestaat echter nog altijd de kans dat ABNAMRO nog weer een bod doet. Ik verwacht het echter niet.
We zagen gisteren een Doji, op eigen kracht lijkt het dus even moeilijk te gaan. Als u de stop loss op 19,8 legt zou u hier de gok op het niet lukken van het bod kunnen nemen. Iedereen die op basis van de eerdere analyse al een positie innam legt de stop loss weer iets hoger en ook op 19,8.

17 jun 2005

End of day is de gap van eind maart nog niet uitgenomen. Echt indruk maakt die gap als weerstand overigens niet meer. Wie op grond van de analyse op 19 mei instapte en de stop loss op 18,59 ingelegd heeft, die kan nu de stop loss verhogen naar 19,6.

19 mei 2005

Ik ben nog altijd geen voorstander van de overname van Antonveneta, maar technisch ziet het er voor ABNAMRO nu wel beter uit. Er kan een opwaarts gerichte positie ingenomen worden met als intraday stop loss 18,59. Die stop loss zit er bovenop en dat moet u genoeg zeggen. Ik wil zo min mogelijk risico lopen. Zodra de overname van Antonveneta succesvol blijkt te zijn kan de koers wel eens een dreun krijgen. Het bezit van de zaak is immers het einde van de zaak. De stop loss zal in dit specifieke geval naar mijn idee intraday moeten blijven, ook als we de positie na vandaag nog in bezit houden.

30 mrt 2005

Gisteren werd een gap omlaag gemaakt en ik zag vanochtend nogmaals een daling van 2,5%. De daling van vanochtend op de mededeling dat ABNAMRO een bod van 6,3 miljard op een Italiaanse bank deed. Ik ben blijkbaar niet de enige die daar het nut niet echt van wil inzien. Als topmanagers het altijd zo goed zouden hebben, waar komen dan al die blunders van de laatste jaren vandaan? De meeste van dit soort high profile overnames mislukken en Italië is niet een land waar veel buitenlandse overnemers succesvol zijn. Om fundamentele reden dus een negatief feit. Echter.., de kans dat het uiteindelijk voor de fusie al mislukt is vrij groot. In dat geval kan er weer een opluchtingsrally gaan ontstaan… Het kan dus nog altijd vriezen of dooien, maar de overname zie ik zelf als een negatief feit.

15 mrt 2005

De koers van het aandeel is onder het 50 daags gemiddelde gekomen. Geen goed teken. Immers, toen we erboven kwamen was dat het moment waarop we van 18,7 naar boven de 21 euro gingen. Beleggers die puur op deze indicator werken namen op 20,5 winst en deden goede zaken.
De indicatoren zijn nog neerwaarts gericht. Het is daarom te vroeg om weer in de stappen.

15 feb 2005

Als u de vorige tip gevolg heeft zit u nu bijzonder goed. De vorige keer schreef ik stop loss op 19,9, nu kan die opgetrokken worden tot 20,9 zodat de winst dan veilig gesteld is, maar de winstkansen opwaarts nog vol intact zijn.

18 jan 2005

De vorige week ingezette daling lijkt te keren. Eerste koersdoel is uiteraard de vorige top. Het lijkt erop dat de weg omhoog gevonden gaat worden. Met een stop loss op 19,9 zou u de aandelen of een call optie kunnen kopen. Kijkt u op de site bij de optiemaximalisator welke serie dan voor u het meest interessant is.

9 dec 2004

De omzetten in het aandeel zijn de laatste drie dagen verhoudingsgewijs laag te noemen. Ook de verschillen tussen openingskoers en slotkoers zijn gering. Het aandeel is dus even niet hot. Weerstand ligt op 19,10 en steun op 18,40. Het is te weinig ruimte om interessant te zijn.

11 nov 2004

De analyse van 1 november is nog steeds actueel.

1 nov 2004

Recent is het aandeel uit de sterk stijgende trend gekomen en is een consolidatiefase aangebroken. Pas boven de 19 euro is er sprake van een doorbraak. Vanuit de indicatoren zijn er geen indicaties dat er gekocht of verkocht moet worden.

18 okt 2004

ABNAMRO is vrijdag door de steunlijn van de stijgende trend gevallen. Daarmee werd tevens de steun van de opwaartse gap op 18,5 neerwaarts gebroken. We zouden dit dus mogen zien als de bevestiging van de omkering die twee weken geleden werd ingezet.

23 sept 2004

De analyse van 17 september gaf het al aan, ABNAMRO lijkt een mooie shortkandidaat te gaan worden…. en vervolgens steeg het aandeel nog een dag flink en is het nu tijd om neerwaarts gericht in te stappen. Stop loss op 18,50. Te denken valt aan het schrijven van calls of het kopen van puts. (eventueel put spreads)

17 sept 2004

ABNAMRO lijkt mij een prachtige short kandidaat te gaan worden. We zien na een prachtige stijging nu drie candles die een trendomkeer waarschijnlijk maken en daarbij staan Stochastic en RSI op verkopen.
Een duidelijker technisch signaal kan haast niet.

23 aug 2004

Als ABNAMRO niet boven de 17 euro weet te komen ziet het er vooralsnog slecht uit. Een stand boven 17,50 maakt wel wat meer mogelijk, waaronder de hoogste stand van dit jaar, maar zover is het nog lang niet. Onderweg liggen immers nog de weerstand van het 200 daags gemiddelde en enkele eerder gezette toppen. Vooralsnog alleen maar naar kijken vrees ik.

17 jun 2004

ABNAMRO zit nog steeds in de opwaartse trend. We zien er hoe de gap/window analyse aardig in de praktijk gebracht wordt. Nu moet er nog een stijging komen waarbij de volgende gap aangeeft dat het einde van de stijging in de buurt is gekomen. Het zou niet onlogisch zijn als dat hoogste punt ergens rond de 18,50 ligt. Overigens is de gap/window theorie bij een aandeel als ABNAMRO niet erg vaak hanteerbaar. Er zijn weinig extreme bewegingen in dit degelijke fonds. De bodem op 17 mei was opmerkelijk en we zien in zo’n extreem geval dan wel keurig een gap ontstaan.

8 jun 2004

ABNAMRO heeft nu twee sterke dagen achter de rug. Hoewel het geen perfect koopmoment was, bleek het signaal van twee dagen geleden toch goed voor een paar dubbeltjes winst. Het is te weinig om er echt stevig op in te kunnen zetten, maar voor wie Japanse candles analyse interessant vindt is het leuk dat een goed signaal ook inderdaad uitkwam. Weerstand ligt nu op 18,05. Met een AEX index die vandaag even niet wil kan het ook voor ABNAMRO wel eens moeilijk worden.

1 apr 2004

Het ziet er niet zo goed uit voor dit aandeel. De dalende trend is nog volledig intact en pas boven de 18,75 wil ik geloven dat deze dalende trend gebroken is.
Een koers onder de 17,80 zou wel eens dramatisch kunnen zijn. Aandeelhouders die deze koers voorbij zien komen moeten zich ernstig afvragen of op dat moment het aandeelhouderschap nog wel een goed idee is.

17 mrt 2004

Duidelijk nog in de dalende trend, al zagen we gisteren dat het niveau van 17,5 tot 18,00 getest werd. de derde test in de afgelopen 4,5 maanden. Vooralsnog heeft de steun gehouden en bij een hoger slot vandaag is er een voorzichtig koopsignaal vanuit de indicatoren.

5 mrt 2004

AandelenOptieSpecialist heeft vooral geschreven opties uitstaan, en is tot een stand van 20,50 gedekt. Een positie waar ik vanuit de analyse volledig achter kan staan.

26 feb 2004

Mijn laatste analyse gaf aan dat een slot boven de 19 en een bevestiging de volgende dag een koopsignaal zou opleveren.
Dat gebeurde dus allemaal niet en zo kan u de voorzichtigheid een verkeerde belegging bespaard hebben. Ik heb niet ingezet op de
daling, die beweging miste ik dus en op dit moment is het ook te laat voor die beweging. Wachten op een koopsignaal lijkt me de beste
weg.

17 feb 2004

Ik kreeg vandaag een prachtige analyse binnen over ABNAMRO en mogelijk dat de schrijver ervan binnenkort met enige regelmaat een analyse wil aanleveren. Vandaag echter zal ik nog even mijn analyse plaatsen.
In de grafiek is het overduidelijk aangegeven, op de 19 euro ligt een weerstand. In zowel november als december was deze weerstand te sterk. Halverwege januari kon de weerstand eindelijk breken, toen de AEX ook een nieuwe top neerzette en na maanden eindelijk haar eerdere toppen doorbrak. Begin februari was het feest weer over voor ABNAMRO en stonden we weer onder die 19.
Het is voor beleggers nu makkelijk.
Sluiten we boven de 19 EN zien we de volgende dag kracht in de markt en kracht in ABNAMRO, ga dan die volgende dag long, met een stop loss net onder de 19. Zowel RSI als Stochastic staan er nu positief bij, al is er geen sprake van een vers koopsignaal.

4 feb 2004

Op 19 ligt een steunzone die vanuit de Stochastic ook steun krijgt. We zijn immers rond die 19 aangekomen met de Stochastic die nog net geen koopsignaal geeft. Het is zuiver gezien te vroeg om te kopen, maar mede gezien de positieve gang van zaken binnen het bedrijf is er wel enige reden te verwachten dat de steun op 19 euro het zal gaan houden.

11 dec 2003

Gisteren een lange Lower Shadow in de candle, hetgeen op een bodem kan wijzen. Dat is vwb de Stochastic nog te vroeg. In die zin is het logischer als de stijging nog enkele dagen op zich laat wachten. In de grafiek op de site is te zien hoe in het verleden de Stochastic zo mooi bevestiging gaf voor de koersbewegingen, op dit moment zou een herstel verrassend zijn.

De Analyses zijn gemaakt door Tom Lassing, tenzij anders aangegeven.

Tom Lassing en Pro Gain BV houden geen aanzienlijke belangen in binnen Europa gelegen beursgenoteerde ondernemingen.
Het kan zijn dat Tom Lassing privé een kleine positie zal innemen conform zijn analyse en advies. U dient daar bij de beoordeling van de analyse rekening mee te houden.
Er zijn geen afspraken met banken of brokers over vergoeding omzet op basis van de gegeven adviezen. Ook als adviezen van Tom Lassing via andere aanbieders tot u komen is er geen sprake van een betaalde bijdrage. De analyses worden altijd gratis verstrekt aan derden met slechts de afspraak dat er een werkende link naar www.beursbox.nl onder staat.

Leest u ook onze disclaimer nog eens goed na. In de nieuwsbrief treft u dagelijks de meest recente analyses aan.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *