LADEN

Typ om te zoeken

Zika leugens (Tom Lassing)

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Zika leugens (Tom Lassing)

Niet het al lang bekende Zika virus lijkt de oorzaak te zijn van de schedel misvormingen, maar muggengif dat door Monsanto is verkocht aan de overheid is de oorzaak.

De Braziliaanse overheid sproeit gif rondom en in de armste wijken om door muggen gedragen ziektes buiten de deur te houden. Dat gif is volgens enkele Zuid Amerikaanse artsen er de oorzaak van dat kinderen mismaakt ter wereld komen.

zika
De fraude rondom Zika is dat men het nog altijd, ondanks de bewijzen dat de muggen niet de oorzaak zijn, wil doen voorkomen alsof het Zika virus de oorzaak is, maar dat virus bestaat al 70 jaar en heeft nog nooit tot deze problemen geleid.
Er is dus echt iets anders aan de hand.
De eerste gedachte was de mutatie van het virus doordat genetisch gemanipuleerde muggen in enorme aantallen zijn losgelaten in dezelfde regio.
Maar nader onderzoek wees Braziliaanse artsen Brazilian van de Association for Collective Health (ABRASCO) op het gif dat sinds eind 2014 in de regio gesproeid wordt.
Gif dat stoffen bevat waarvan men al jaren weet dat het misvormingen veroorzaakt. Bijvoorbeeld de stof thalidomide.
Waarom dan toch de link met Zika leggen?
Dat is om twee redenen.
De eerste is uiteraard het leggen van een rookgordijn, zodat de echte reden en de echte verantwoordelijken voor de misvormingen buiten beeld blijven en de tweede reden is geld. Als iedereen gelooft dat het de mug is, dan kan de pharma industrie miljarden verdienen aan medicijnen en vaccinaties tegen de muggen. Politici in Brazilië zijn ongetwijfeld omgekocht met enorme bedragen om aan de fraude mee te blijven werken. Zo werkt dat daar helaas nu eenmaal.
We hebben al eerder gezien dat de bedrijven er niet voor terugdeinzen een ziekte te introduceren en dan iedereen te bedonderen met slecht tot niet werkende vaccinaties. In dit geval is het Monsanto dat voor mensen gevaarlijke stoffen verkoopt als muggengif.
Ondertussen staan de nodige pharma bedrijven klaar om miljoenen vaccinaties te verkopen en gigantische winsten aan het bedrog te verdienen.

Lees hier verder: http://www.naturalnews.com/052943_Zika_virus_hoax_larvacide_chemical_GM_mosquitoes.html

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *