LADEN

Typ om te zoeken

The New Green Deal

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

The New Green Deal

new green deal

Volgens de Amerikaanse rechtse pers willen de communisten een New Green Deal, waarbij vliegtuigen, auto’s en koeien verboden worden verklaard.
Tijd om het document eens te gaan lezen.
Het is geen enorme opgave, het bestaat slechts uit 14 pagina’s.
In die 14 pagina’s geen enkele vermelding over vliegtuigen, auto’s of koeien.
Heel het stuk is een heel algemeen discussie stuk waarbij ze extreem ambitieuze doelen gesteld hebben.
Dit in het kader van, zet een stip op de horizon en laten we eens kijken op welke manier we in de buurt van die stip kunnen komen.
De discussie is echter door de extreme uitspraken van ultra rechts nooit tot stand gekomen. Rechts Amerika steekt liever de kop in het zand. Aanpassen van regelgeving en uitvoering van ambitieuze plannen verstoord de economie maar en onder de huidige regering is winstgevend ondernemen heilig en mag niets de winst van ondernemingen in de weg staan, dus zeker een discussie over het milieu mag dat niet.
Het is aan de Democraten om hun New Green Deal te verkopen. Dat is niet makkelijk, want de meeste Democraten vinden het eigenlijk ook niets, maar dan omdat de Republikeinen het als communisme verkopen. Daar zijn ze bang voor.
De Republikeinse topfiguren werken in ieder geval niet mee en realiseren zich dat ze veel Democraten kopschuw maken door het steevast Venezuela en communisme te noemen. De Republikeinen houden daarom liever deze onzinreactie in stand, want door te blijven roepen dat het een communistisch plan is, maken ze de meeste winst. Ze weerhouden hun base er daarmee van om in overleg met de wel discussiërende Democraten te gaan.
De Republikeinen hebben de hoop dat hun slecht geïnformeerde base straks nog een keer de verkiezingen gaan winnen voor de Republikeinen. Ieder inhoudelijk overleg met de Democraten is dus uit den boze.
Dat zou ze maar menselijk maken.
De Democraten moeten gedemoniseerd worden. Het zijn geen mensen, het zijn slechts communisten die Amerika tot een volgend Venezuela willen maken.
Alles is geoorloofd in de politieke strijd om de macht in de VS. Glashard liegen en bedriegen is geen uitzondering meer. Het is vooral Republikeins beleid geworden. Pas als de Republikeinen ooit een verkiezing echt zwaar verliezen komt er weer verandering in de VS. De wereld mag hopen dat het in 2020 al het geval is, maar gezien de verdeeldheid en onkunde bij de Democraten vrees ik het ergste.

Tags

2 Reacties

 1. willem 15 mei 2019

  Wat ben je toch een snowflake, je probeert niet eens een vorm van onpartijdigheid uit te stralen,
  waardoor potenciele klandizie in ieder geval nog overtuigt zou kunnen zijn van een puur logische
  intuitie tot handelen…jouw handelen wel te verstaan. Als overduidelijke aanhanger van het globalisme (NWO) hoop
  je wellicht als laatste geslachtofferd te worden in je waanbeelden…wat een kwarts.
  Ik begrijp niet dat een logisch denkend mens aanhanger en supporter kan zijn van iedere vorm van socialisme/ communisme,
  dit keer verpakt als Democratische patrij (DNC)

  Beantwoorden
  1. Tom Lassing 20 mei 2019

   Willem, verkeerde pilletje genomen? Je raaskalt.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *