LADEN

Typ om te zoeken

Stand van zaken Detroit

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Stand van zaken Detroit

Hoe staat het met mijn woningen en appartementencomplex?
Om met die laatste te beginnen… Dat complex had in mei 2020 verhuurd moeten zijn. Helaas is het nu zo dat nog altijd de muren open zijn. De reden is een gebrek aan werknemers (Covid) en een gebrek aan inspecteur capaciteit.
Dat laatste is nu EINDELIJK voor ons opgelost. Deze week is de inspecteur eindelijk gekomen. We dachten het allemaal in orde te hebben, maar hij had enkele punten die we moeten en kunnen verbeteren.
Het is vooral een kwestie van brandveiligheid verbeteren. Het is een oud gebouw en als je de muren toch open hebt, doe het dan gewoon goed naar de standaard van 2021.
Een terechte opmerking en daar wordt nu de komende twee weken aan gewerkt. Elektriciteit en water zijn helemaal klaar en goedgekeurd.
Dan de huizen. Ik heb er 31.
20 daarvan betalen keurig de huur. Vijf huizen zijn in renovatie.
Zes huizen hebben de huurders een achterstand. Bij één daarvan is sprake van kwade wil. De zoon heeft zijn moeder het huurcontract laten tekenen. Wij dachten dat zij er zou komen wonen. Ze kwam niet, maar haar zoon wel en die zoon weigert te betalen.
Nu dacht moeders dat ze er wel weg mee zou komen, maar we gaan haar nu aanklagen. Alle schade en huurachterstand gaan we op haar verrekenen. Ze krijgt komende week de aankondiging in haar handen gedrukt.
Bij de andere vijf huizen is subsidie bij de overheid aangevraagd. Die subsidie is maximaal 9 maanden terug en drie maanden vooruit en als huiseigenaar krijg je dan 90% van de huur vergoed.
Het is vooral een kwestie van wachten. Het komt wel, maar het duurt gewoon even.

www.detroitvastgoed.nl

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *