LADEN

Typ om te zoeken

Olijftak of verkiezingsstrategie

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Olijftak of verkiezingsstrategie

olijftak

De analist Michael Ivanovitch ziet in de veranderende standpunten van Trump op de G20 de basis voor een nieuwe wereldorde. Hij denkt dat China de olijftak van Trump met beide handen moet aanpakken. In mijn ogen moet je dan wel een enorme fan van Trump zijn.


Deze analist is van mening dat Trump een weldoordacht buitenlandbeleid heeft. Iets waar ik het totaal niet mee eens ben. Ik denk dat Trump alleen maar aan Trump denkt en ook alleen maar reageert. Hij ziet iets op Fox en hij reageert. Dát is Trumps beleid.
Trump had dit weekend ‘eindelijk’ zijn ‘eerste’. Trump was op de grens van de beide Korea’s en stapte over de grenslijn. Eindelijk is het zo ver dat hij een keer ‘de eerste’ is. Hij is namelijk de eerste Amerikaanse president geweest die enkele stappen in Noord Korea heeft gezet.
Een enorme stunt… voor Noord Korea.
Terug naar China. Ivanovitch denkt dat China de olijftak van Trump moet aanpakken. Is het echter een olijftak die Trump aanbiedt? Ik denk dat Trump inziet dat hij met de ruzies overal in de wereld zijn herverkiezing op het spel zet. In dat kader gaat naar mijn idee alles nu anders worden omdat Trump zo graag wil winnen. Niets olijftak, het is allemaal ingezet met als doel herverkiezing. ALS dat gaat lukken, dan zal China wel merken hoe Trump de volgende vier jaren ruzie kan maken.
Natuurlijk moeten wereldleiders gebruik maken van de ruimte die Trump nu creëert om kans te maken op zijn herverkiezing. Maak echter niet de fout het te zien als olijftak. Het is slechts een wortel aan een stok en touwtje.
De egoïst Trump zal nooit gaan voor een nieuwe wereldorde waarbij China net zo machtig en gelijkwaardig is aan de VS.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *