LADEN

Typ om te zoeken

NFT beleggen

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

NFT beleggen

Ik krijg meer vragen over NFT (Non-fungible token) beleggen. Trieste zaak eigenlijk, want het is tulpenbollen manie in de huidige tijd.
Ja, er worden mensen rijk mee. Zolang er nog sukkels zijn die geld voor die onzin overhebben zal er geld mee verdiend gaan worden.
Als we het niet willen vergelijken met een tulpenbollen gekte, doe het dan met de flippo’s.
Kent u ze nog?
Ooit was de jeugd er helemaal weg van. Zeldzame flippo’s leverden een fortuin op.
Tot de rage voorbij was. Toen zag iedereen ineens weer dat het nutteloze stukjes plastic waren waar je eigenlijk helemaal niets mee kon doen.
De marketing er omheen was briljant. Hoeveel ouders en grootouders moesten een fortuin uitgeven om een setje flippo’s te kunnen geven?
NFT’s zijn hetzelfde. Enkele beroemde mensen zijn zo gek gevonden om het te promoten. Een waardeloze foto wordt een NFT en ineens is die foto 50.000 euro waard. Degele die hem kocht staat er vol trots mee te pronken… Hij gaat hem nu weer verkopen en voor 150.000 euro is die foto voor jou. De foto van zijn foto met de foto van de foto wordt nu ook een NFT en die kan je al krijgen voor 5000 euro! Die kan je dan ongetwijfeld weer verkopen voor een bedrag van minstens 12.000 euro…
Het is echter allemaal niets anders dan de tulpenbolle manie.
Niet meer, niets minder.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *