LADEN

Typ om te zoeken

x10 beleggen Nieuwsbrief

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

x10 beleggen Nieuwsbrief

Ruim een jaar geleden begon ik, indertijd midden in een pennystock hype, samen met Hakkan een commerciële nieuwsbrief service.
Het werd de x10 beleggen Nieuwsbrief.
Hakkan en ik gingen die maffe hype bespelen. In december 2020 en januari 2021 waren de koersen van veel van die aandelen met tussen de 100% en 1000% gestegen.
Ik had dat in de periode rond 1999 ook meegemaakt en toen duurde het in totaal zo’n twee jaar. Halverwege januari waren pas ruim een maand onderweg…
Na de start eind januari stond de voorbeeld portefeuille na ruim twee weken al op 72% winst…
En daarna was het feest (achteraf bezien) helemaal over.
Het licht ging aan en beleggers zagen in dat ze veel te hard van stapel liepen… Al onze volgende 10 tot 15 posities waren verliezers…
Uiteindelijk ging de portefeuille terug naar een winst van zo’n 8%.
Maar we gaven niet op. We wisten onderweg de winst terug te brengen naar 78%.
Einddatum was op uiterlijk 31 maart 2022 gesteld. Nu sloten we 11 maart de nieuwsbrief met een winst voor de offensieve portefeuille van ruim 51%. In 13,5 maanden geen slecht resultaat, maar ik had liever gehad dat die hype nog drie maanden had geduurd… Daar was het immers om te doen.
Ik wil ergens in mei terug komen met commerciële voorbeeld portefeuille, maar begin dan pas met écht beleggen als de klantenwerving volledig achter de rug is. Iedereen aan boord voor ik begin. Ben je te laat, dan heb je simpelweg gewoon pech gehad.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *