LADEN

Typ om te zoeken

Neo Finance rendementen

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Neo Finance rendementen

Het is niet zo dat iedere geldlener binnen het Neo Finance systeem netjes op tijd rente en aflossing overmaakt.
Wie als geldlener achter komt te lopen, moet ook rente betalen over het te laat betaalde bedrag. In feite wordt de lening dus groter. Als de lener dus later alsnog gaat betalen, dan levert de lening de geldverstrekker extra rendement op. Zeker bij leningen met een rente hogere dan de inflatie een echte winst. De rente ligt in Litouwen wat hoger dan in Nederland en België, dus voor ons in Nederland en België is het aanbod van Neo Finance extra interessant.
Ondertussen zie ik in mijn eigen portefeuille dat er al op veel van die te late leningen afgelost wordt. Ze betalen dus vaak uiteindelijk wel. Ik moet alleen iets langer geduld hebben.
Nu mijn portefeuille al wat jaren loopt (Ik begon eind 2018 met investeren in consumentenleningen) zie ik dat sommige van de slechte leningen qua ontvangen bedragen al voorbij hun oorspronkelijke lening bedrag zijn gekomen, terwijl er nog een behoorlijk deel van de lening zelf open staat.
Ondanks dat de lener dus te laat was, begint het ook voor mij ‘echte’ winst te worden.
Je moet even door die eerste jaren heen. Mijn portefeuille begint volwassen te worden. Een goede zaak. Dat geeft wat meer rust in de tent omdat de voorspelbaarheid van de rendementen dan ook toeneemt.
Meer weten over Neo Finance? Kijk hier. Dat is mijn Nederlandstalige site over Neo Finance.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *