LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 7 dec 2021

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 7 dec 2021

  • Ahold is begonnen aan de inkoop van eigen aandelen. Er zal tot 1 miljard euro aan eigen aandelen ingekocht gaan worden.
  • Obligaties Evergrande zijn flink in koers gedaald. Het bedrijf moet nu snel gaan reorganiseren.
  • De SPAC van de 45e president van de VS is in onderzoek bij de SEC. Men wil meer weten over de eerste stappen in het proces dat uiteindelijk tot de SPAC moet gaan leiden. Gisteren werd ook bekend dat Senator Nunez de CEO van de onderneming zal gaan worden. Nunez heeft nul ervaring op dat vlak. Het aandeel steeg gisteren in waarde.
  • De PCR test lijkt één grote fraude te zijn. Het onderzoek waarop e.e.a. is ingevoerd is zwaar onderuit gehaald door wetenschappers en dat lijkt de bodem onder heel de basis van die test weg te slaan. De vraag is uiteraard of overheden dit debacle wel willen toegeven. Er is nu officieel een retraction paper ingediend. Als die wordt toegekend, dan is de wetenschappelijke basis onder de test volkomen weggevaagd. Wordt de retraction paper niet toegekend, dan wordt deze openbaar en dan kan het zijn dat het vertrouwen in wetenschap en overheid een enorme dreun krijgen.
  • Meta (Facebook) heeft een nieuwe methode gevonden om geen slachtoffer te kunnen worden van revenge porn. Ze ontwikkelden een extra platform. De oplossing van dat platform… Stuur ze jouw naaktfoto’s zodat ze Internet kunnen afzoeken en die foto’s van facebook kunnen verwijderen. Een nobel streven, maar bij een rechtszaak sta je zwak, want je verspreidt daarmee zelf ook die foto’s.
  • Toyota gaat in North Carolina een batterij fabriek bouwen. Investering 1,3 miljard dollar en het moet 1750 banen gaan opleveren.
  • Is Nyrstar een interessante belegging? Het aandeel ging van 70 naar 0,25. Een terechte daling? Kijk hier
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *