LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 4 dec 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 4 dec 2019

detroit

Gisteren viel tijdens het verzenden van de nieuwsbrief de server uit en mijn technische man was urenlang onbereikbaar. De links in de nieuwsbrief van gisteren werkten daarom niet.

Ik heb gisteren geschreven over mijn nieuwe site detroitvastgoed.nl. De site geeft goed aan waarom ik er voor gekozen heb om juist daar in vastgoed te gaan beleggen. De site was door de serverproblemen gisteren lagere tijd onbereikbaar.

Ik heb gisteren mijn 130e lening via Neo Finance afgesloten. Ondertussen krijg ik bijna 100 euro per maand aan rente en aflossing terug.
Nog altijd krijgt u 20 euro bonus als u met deze link inschrijft bij het netwerk. Hulp nodig bij het inschrijven, klik dan hier.

Vastgoedadviseur Colliers heeft vandaag bekend gemaakt dat je voor rendement in Nederland niet in de Randstad, maar eerder in Venlo moet zijn. Ook Zuidwest Friesland, Emmen en Heerlen zijn interessant en kunnen een rendement van 5,5% opleveren. U ziet dat mijn rentepercentages op de projecten in Detroit bijzonder hoog zijn. Zonder sores verdien je dan meer dan met de sores in Nederland!

Er is nog weer een inval bij Volkswagen gedaan i.v.m. de sjoemelsoftware affaire. Blijkbaar denkt de overheid dat het bedrijf nog altijd niet eerlijk met alles naar buiten is gekomen.

De energierekening zal in Nederland aankomend jaar mee kunnen gaan vallen. De belastingen op energie zullen iets gaan dalen terwijl de energieprijs vrijwel gelijk blijft.

Picnic mag een deel van haar personeel niet onder de supermarkt CAO laten vallen. De rechter is van mening dat het bedrijf weloverwogen keuzes heeft gemaakt.

De goudprijs is gisteren flink omhoog gegaan. Er is echter nog geen sprake van een doorbraak.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *