LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 31 mei 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 31 mei 2019

bitcoin

Kim Yung Un heeft vrijwel het hele team dat in Hanoi met Trump onderhandelde dood laten schieten nadat Trump weggelopen was uit de onderhandelingen. Gezellige man is dat toch.

Trump heeft ondertussen de invoertarieven vanuit Mexico verhoogd omdat hij van mening is dat Mexico te weinig doet aan de vluchtelingenstroom richting de VS. De relatie met Mexico dreigt nu dus toch ook weer op de klippen te lopen, net nadat de dooi recent was ingetreden. Trump heeft de gave om met iedereen ruzie te houden. Toch werd de man president van de VS. Wat zegt dat over het systeem van de VS? Het nieuwe NAFTA akkoord staat nu ook weer op losse schroeven. Trump lijkt vergeten te zijn dat het nog getekend moest worden. Hij had zo graag zijn handtekening onder een internationaal verdrag gezien en nu torpedeert hij dat zelf.

In het VK zien de Tories de donaties voor hun partij nu flink afnemen. Ook rechts is het niet eens met hoe het de laatste tijd in de partij gelopen is.

De autoproductie in het VK is afgelopen jaar met maar liefst 44% afgenomen. Dat heeft alles te maken met de onzekerheid rondom Brexit.

China heeft een waarschuwing gegeven die het slechts twee keer eerder gegeven heeft. In de twee vorige keren werd het daarna oorlog. Het is duidelijk dat China de behandeling die het van de VS krijgt niet langer zo maar zal accepteren. Aziatische leiders hebben nu ook de waarschuwing gegeven dat de lol er nu af is en het gevaar aan het toenemen is. China heeft overigens de import van Amerikaanse soya gestaakt. Alleen bestaande orders mogen nog worden afgewikkeld, maar er mag geen nieuw contract met Amerikaanse boeren meer worden afgesloten.

Uber heeft in het eerste kwartaal van 2019 een verlies van 1 miljard dollar geleden. Het bedrijf heeft door de beursgang nog geld zat om zulke verliezen te kunnen dragen.

De VS dreigt nu het VK uit te sluiten van het delen van geheime informatie omdat in het VK Huawei producten gebruikt mogen blijven worden.

Van één abonnee van de cryptoservice hebben we de bevestiging dat hij begin deze maand één bitcoin kocht die hij nu wil verkopen. Maar liefst 3000 euro winst in één maand op een investering van nog geen 5000 euro. Toch geen slechte deal zou ik zeggen.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *