LADEN

Typ om te zoeken

DE CRYPTO BELEGGER

Advertenties Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

DE CRYPTO BELEGGER

crypto's


Een unieke beleggersbrief voor wie honderden, mogelijk duizenden procenten wil verdienen. Elke maand voortaan de cryptomunten met de grootste kans op stijging in uw mailbox. Met garantie: wanneer we niet minstens één munt vinden die minstens 75 procent in waarde stijgt, ontvangt u het abonneegeld volledig terug. Deze beleggersservice is elk gewenst moment op te zeggen met het niet verbruikte deel volledig retour. Profiteer ook van de jarenlange ervaring en marktkennis van de experten achter De Crypto Belegger. Maximaal 200 abonnees worden aanvaard voor deze selecte service. Dit om het contact met onze experten nauw te houden. Ervaring niet noodzakelijk. Slechts één of enkele koop- of verkooporders in te leggen per maand. Kijkt u hier vrijblijvend voor meer informatie. Doe uzelf een groot financieel plezier en mis deze eenmalige kans op welvaart niet…   

DE CRYPTO BELEGGER

Dank voor uw interesse alvast, beste belegger. In de laatste stierenmarkt voor cryptomunten schoten tal van digitale munten met honderden, zelfs duizenden procenten omhoog. Dollars werden op enig moment tienduizenden dollars. Stel u voor: een munt als bitcoin (BTC op de cryptobeurzen) stond voor die tijd aan een dollar te koop. En haalde 20.000 dollar tegenwaarde in december 2017. Maar de hype kwam en ging. Massa’s beleggers hadden weer eens té enthousiast gereageerd. BTC tuimelde een jaar lang naar iets boven de 3000 dollar tegenwaarde. Vandaag, in de eerste maanden van 2019, is de 5000 alweer bereikt.

U zou het zichzelf makkelijk kunnen maken (en goedkoper): eenvoudig BTC op een van de vele cryptobeurzen kopen. En wachten. Wachten tot de 20.000 opnieuw aangetikt wordt. Dan heeft u uw inleg maal vier gedaan. Zeg: 10.000 dollar (of euro) wordt dan 40.000 dollar. Wannéér dat zal zijn, dat kan niemand voorspellen (zelfs wij niet). Denk er ook aan dat de meerderheid der belegger nu heeft bijgeleerd. Ietsje wijzer is geworden. Lang niet alle munten zullen opnieuw evenveel stijgen, in de rally die zonet lijkt ingezet te zijn. Sommige zullen ook ten onder gaan. Naar nul. Heel andere munten halen misschien wel bitcoin in. Maar wanneer u met dit alles tevreden bent, hoeft u ook niet verder te lezen. Dan wensen wij u nog veel succes (en veel geduld)!

Zo, toch niet zo héél geduldig? Gelijk heeft u. 300 Procent verdienen (10.000 kan 40.000 worden) op ‘een’ tijdstip, ‘ergens’ in de toekomst? Al is dat zeven jaar? (Of 22 jaar ? Bitcoin bulls may have to wait 22 years for the cryptocurrency to return to all-time highs Business Insider22:23)  Zitten wachten op. Saai. U wordt vast nog ongeduldiger. En weer heeft u gelijk. Er zijn ook geen honderden procenten veel snéller te verdienen, maar duizenden procenten. Letterlijk. Alleen ShineChain (SHE) stijgt al met 270 procent. In één week, begin april 2019. Net als AiLink Token (ALI) dat 250 procent hoger gaat. Of wat dacht u van het ongelofelijke BlockCDN (BCDN) dat meer dan 1400 procent duurder is geworden. Maal 14! Jawel, allemaal in één week, zonet nog. Dit is het soort beleggingen dat u eerder past, nietwaar?

Wij denken er net zo over. Natuurlijk investeren we zelf ook. Zij het pas nadat onze abonnees een signaal hebben ontvangen. Geen pump and dump praktijken hier. Eerlijk duurt het langst. De verworven kennis en ervaring van onze twee crypto- en blockchain experten uit binnen- en buitenland willen we nu delen met een select publiek. Slechts 200 lezers, belangstellenden, net als u, kunnen lid worden. Dat is om het contact met u nauw te houden. Zodat u op elk moment om raad kunt vragen, hulp, steun, inlichtingen. We zijn dan ook 7/7 voor u te bereiken ingeval. Met dezelfde dag nog antwoord gegarandeerd. Dat vinden wij belangrijk, en u vast ook. Want crypto beleggen is niet voor iedereen. De wilde bewegingen die koersen vaak maken. De moeilijkheid van het kiezen (dat is onze taak natuurlijk.) Je moet tegen een stootje kunnen. U dus ook. Financieel eveneens. Want het heeft weinig nut om van 100 euro of dollar er 600 te (doen) maken, toch? U moet een bepaalde kapitaalkracht bezitten. Uw emoties zijn ook uw grootste vijand, dus een zekere afstand van uw beleggingen is noodzakelijk. Daar kunnen we u ook mee helpen. Daarvoor staan wij ook tot uw dienst. Want stel u voor dat een bepaalde munt eerst 30 procent daalt, om dan maal drie of vier te gaan? Is gebeurd. Zal blijven gebeuren. Paniek, angst maar ook hebzucht zijn uw grootste tegenstanders. Daarom maken we het heel eenvoudig voor u, dat is: wanneer u zichzelf geschikt acht om deel te nemen. Abonnee te worden van De Crypto Belegger. Want wij kunnen niet in uw hoofd kijken. Of in uw portemonnee…

Wat krijgt u van ons? Elke maand op de 1ste een link naar een digitaal tijdschrift, dus zelfs niets te openen. De Crypto Belegger. Ook te lezen en in terug te bladeren als een tijdschrift. In mensentaal wordt soms moeilijke materie uitgelegd. Het waarom, het belang van. De kansen en risico’s. Van welke munt te kopen (of verkopen wanneer we menen genoeg winst gemaakt te hebben.) Waar, op welke beurs (die waarmee u misschien vertrouwd bent of degene die wij aanbevelen), met het symbool en de maximale koers die u moet ingeven. Dat zal om één tot drie munten gaan telkens. Tussendoor kàn het gebeuren dat u een emailtje ontvangt wanneer er iets heel dringend moet gebeuren. Maar waarschijnlijk is dat niet. U krijgt ook ons emailadres natuurlijk, zoals wij het uwe hebben. Wanneer u een vraag heeft, met iets zit, ongeduldig wordt (angst en hebzucht!), voor wat dan ook… Zeven dagen op zeven zijn we voor u beschikbaar. Met dezelfde dag nog antwoord. Uiteraard zijn wij discreet. Uw emailadres of gegevens worden nooit doorgegeven aan derden, nooit gebruikt voor spam of wat dan ook. Net zoals wij rekenen op uw discretie. Onze aanbevelingen tot kopen of verkopen zijn erg waardevol. Die houdt u dus ook voor u.

Wat hebt u nodig? Weinig eigenlijk. Toegang tot een cryptobeurs. Dat mag uw eigen vertrouwde cryptobeurs zijn of degene die wij aanbevelen. Daarop is werkelijk zowat àlles te koop van cryptomunten. En tegen de allerlaagste prijs. Heeft u nog geen toegang ergens of weet u niet hoe hieraan te beginnen? Geen nood. We leggen omstandig uit hoe dit in zijn werk gaat. Binnen het half uur kunt u al starten met handelen. Eens uw beleggingskapitaal aangekomen is natuurlijk. Dat vergt ook maar hoogstens een dag. De beurs in kwestie houdt uw munten en het saldo van uw beleggingsgeld 100 procent veilig bij. Een faillissement is zo goed als uitgesloten. Net als het zo goed als onmogelijk is dat ‘iemand’ met uw geld of beleggingen er vandoor gaat. Maar het kan evengoed zo zijn dat u vanuit uw wallet kunt beleggen. Coinbase, de grootste cryptomakelaar (met wallet, online cryptoportefeuille) van de Verenigde Staten bijvoorbeeld. Daar kunt u uw cryptomunten terug naartoe halen, wanneer dat u geruster doet slapen. Coinbase is ook verzekerd tegen diefstal, hacking, elk verlies van bezit.

Uw kapitaal dan, uw beleggingsgeld. Dat wat u gaat investeren elke maand. Dat is zo laag of zo hoog als u zelf wilt. Voor onze voorbeeldportefeuille gaan we uit van 1000 dollar tegenwaarde per cryptomunt. Zo’n portefeuille houden we namelijk aan om samen te kijken en controleren hoe de aanbevolen munten evolueren. Hoeveel u zelf in één munt belegt, laten we aan u over. Aan uw financiële draagkracht. Want voor de een is 2000 euro peanuts, voor een ander misschien wel heel wat geld. En in dollars omdat deze munt meest gebruikt wordt voor kopen en verkopen. Het omzetten van deze fiatmunt gebeurt automatisch aan de koers van de dag. Daar heeft u geen omkijken naar. U kunt bijvoorbeeld euro’s overschrijven naar Coinbase, dat met die euro’s de cryptomunten koopt die u opgeeft (die wij opgeven aan u.) Ook al staan die genoteerd in dollar of bitcoin. We leggen in ieder geval alles duidelijk en omstandig uit in het eerste nummer van De Crypto Belegger, dat op 1 mei 2019 verschijnt. U ontvangt zowiezo alle reeds verschenen nummers, gesteld dat u pas in juli 2019 of zo besluit abonnee te worden. U heeft dan niets gemist (behalve de waarschijnlijk reeds behaalde winsten natuurlijk.) En er is altijd onze emailservice voor alle mogelijke vragen of nadere inlichtingen. Met dezelfde dag nog antwoord, en dit tot u volledig geholpen en tevreden bent. Wij houden aan een goede relatie met onze abonnees. Dat is in ons eigen belang want we hopen dat u nog héél làng aan boord zult blijven…!

Wat kost De Crypto Belegger per jaar? Nu komt de aap uit de mouw! Neen, maar we hebben ook onkosten. Bepaalde research wordt ingekocht. Het zijn niet één maar twee experten die gezamenlijk hun brains, tijd en moeite leveren. Om tot de beste resultaten te komen. Voor u, ja voor u, beste belegger. Maar dit voor slechts 200 mensen, abonnees. Met de winstkansen die u daadwerkelijk heeft? Van honderden procenten en nog veel meer? Dan is 500 euro voor een jaar niet teveel, denken wij. (Dat is BTW inbegrepen. Er is ook geen automatisch verlenging. U stapt desgewenst uit op elk moment met teruggave van het niet verbruikte deel.)

Gesteld, een erg slecht scenario. Na een jaar heeft u 7500 euro belegd. U gelooft in de toekomst van cryptomunten. U kreeg vertrouwen in onze service, De Crypto Belegger. Maar u besloot toch slechts een ‘beperkt’ bedrag te riskeren. Voor het eerste jaar. We hebben ook maar matig gepresteerd in dat jaar. Vindt u. Vinden wij ook. Uw portefeuille van cryptomunten is ‘slechts’ met 50 procent gestegen, in waarde toegenomen. (Dat zien wij niet gebeuren maar… een érg slecht scenario, weet u wel?) De meeste beleggers overal ter wereld in wat dan ook zouden, bij wijze van spreken dan, een moord begaan om 50 procent op een jaar te verdienen. In een jaar dat een spaarrekening 0,1 procent oplevert. Dat vastgoed met 6 procent in waarde stijgt. Wanneer met aandelen 10 procent verdiend wordt. In goede jaren dan wel! Maar dat geeft allemaal niet. Want dit is Crypto Beleggen. Wij gaan voor grote winsten, héél grote winsten. En dan is 50 procent per jaar maar peanuts, toch?

Maar: u heeft toch lekker 50 procent gemaakt over uw belegde 7500 euro. Wat 3750 euro winst betekent. Achteraf gezien, dan, kijkt u en denkt u even mee met ons. Is of was die 500 euro dan veel geld? Niet echt hé? Dat denken wij dus ook.

Zoals gezegd krijgt u dat bedrag zelfs nog terug na een jaar, indien we niet minstens één munt vonden die met minstens 75 procent gestegen is. Ook wanneer u na een of drie maanden (of een week?) vindt dat De Crypto Belegger toch niets voor u is, ontvangt u op eenvoudige vraag het niet opgebruikte deel van die 500 euro retour. We verwachten dat niet, maar het kan. Dus geen discussie. Niet goed, geld terug. En er is méér.

Met garantie. Indien wij er niet in slagen om minstens één munt te vinden die met minstens 75 procent stijgt binnen het jaar dat u abonnee bent, krijgt u het volledige abonneegeld terug. Dat is geen enkel probleem. Zelfs al presenteren we u vier munten die ‘slechts’ (nou ja) met 74 procent in waarde zijn toegenomen. Dan hebben we nog onze belofte niet vervuld. Ergo: het jaarabonnement volledig retour.  


Wie abonnee wilt worden mailt dit aan ons. ‘Ik wil abonnee worden’ volstaat. decryptobelegger1@gmail.com. Na de eerste 200 abonnees wordt niemand meer toegelaten.  


In ieder geval: dank voor uw aandacht en tijd, beste belegger. U bent welkom, ten allen tijde, wat u ook schrijft in uw mail gericht aan decryptobelegger1@gmail.com. Aan iedereen: veel succes gewenst!

Het team van De Crypto Belegger,

Dhr. Tom Lassing, crypto- en blockchain kenner en professioneel investeerder, bekend van o.m. Beursbox.nl, BeursAccent B.V., Pro Gain B.V.

Dhr. Manille Van den Eynde, privaat investeerder, gespecialiseerd in de kleinere altcoins

PS. We herinneren u eraan dat De Crypto Belegger slechts 200 abonnees aanvaardt. Wees er dus snel bij voordat de toegang afgesloten wordt!

Wettelijke bepalingen (formeel, die we verplicht zijn te vermelden): Disclaimer: Alle informatie die je op deze pagina’s vindt, als inhoud van De Crypto Belegger, is louter informatief en bevat geen investeringsadvies noch een aanbod, uitnodiging of aanbeveling om een financieel instrument aan te kopen of te verkopen of om een andere transactie aan te gaan. Wij zijn geen professioneel financieel adviseurs. Als je in crypto wilt investeren, investeer dan alleen geld dat je bereid bent te verliezen, want de kans dat je het verliest is altijd aanwezig. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de investeringskeuzes die jij maakt, de enige die hiervoor verantwoordelijk is, ben jij zelf.

Tags

3 Reacties

 1. litz 18 april 2019

  Gratis trekking

  Beantwoorden
 2. Theo Benschop 18 april 2019

  Wie wil als korte of lange termijn (crypto) belegger na het lezen van een unieke beleggersbrief een dief van zijn of haar eigen portemonnee zijn?

  Ik ben toch niet gek?

  Dit uiteraard zonder garantie voor in het verleden behaalde resultaten.

  Aangezien nu eenmaal niemand in het koffiedik in de toekomst kan kijken, moet het voor iedere korte of lange termijn (crypto) beleggers mogelijk zijn om met een gokje, al is het maar met een euro, al is het maar een graantje, van potentieel honderden, mogelijk duizenden procenten, wie zal het zeggen, te verdienen!

  Het enige wat een eenvoudige happy happy happy don’t worry be happy happy happy nakomeling van de eerste happy, happy happy don’t worry be happy happy happy human being not being a monkey in de happy happy happy don’t worry be happy happy happy geschiedenis van de mensheid hoeft te weten is dat happy happy happy don’t worry be happy happy happy oud worden een simpele zaak is van happy happy happy don’t worry be happy happy happy oud worden.

  Dus zolang hij of zij op de korte en lange termijn happy happy happy don’t worry be happy happy happy in de weer is en whatsoever niet wakker ligt zal niemand hier immers nee tegen zeggen.

  Dus hij of zij happy happy happy don’t worry be happy happy happy op het happy happy happy don’t worry be happy happy happy digital internet de mogelijkheden bezien om met leuke Bonussen, CashCoins, Cashbacks, en gratis verjaardagcadeaus in de weer te zien, en als hij of zij dit leuk vindt naar leuke reclame emails te kijken en het invullen van leuke enquêtes om happy happy happy don’t worry be happy happy happy op het happy happy happy don’t worry be happy happy happy digital internet leuke hebbedingetjes te kopen!

  Dit uiteraard volgens de wet van “Boem is ho”, de wet van Everitt over de thermodynamica:

  “De verwarring in de maatschappij neemt almaar toe. Alleen als iemand of iets buitengewoon hard werkt, kan deze verwarring in een beperkt gebied tot orde gereduceerd worden. Toch zal deze inspanning de totale verwarring in de maatschappij als geheel verder vergroten.“

  van de wet van Murphy: “Als iets fout kàn gaan, dan zàl het ook fout gaan.”

  onder het duurzame motto van de Tegenpartij “Geen gezeik, iedereen rijk!”

  Beantwoorden
 3. nico van veen 9 mei 2019

  graag een lidmaatschap.dank u,nico van veen

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *