LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 18 april 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 18 april 2019

nieuws

Ayden heeft Singapore Airlines als klant binnen weten te halen. Een heel mooie zaak voor het bedrijf en het zet zich hierdoor nog nadrukkelijker als betaalprovider in de wereld neer.

Crypto platform Kraken heeft aangekondigd dat ze bitcoin SV (BSV) gaat delisten. Het team achter BSV is bijzonder agressief te werk gegaan en iedereen die maar commentaar heeft op de munt of het team er achter kan een rechtszaak verwachten. Voor Kraken uiteindelijk de reden om de munt dan maar te delisten. 70.000 Kraken klanten waren bijna unaniem (93%) van mening dat deze stap prima was.

Wordt ING serieus genomen bij haar interesse voor Commerzbank? Het antwoord is neen. De Duitse overheid voelt er weinig voor om ING en Commerzbank samen te zien gaan. ING zal, als ze serieus is, het moeten winnen via de bonden. De fusie Deutsche en Commerz gaat 30.000 banen kosten. Hoeveel banen gaat dat zijn als ING Commerzbank overneemt?

Pinterest gaat naar de beurs voor 19 dollar per aandeel. Het bedrijf wordt daarmee in één klap 12,6 miljard waard. Ik vind het steeds meer op 1999 gaan lijken.

Jet Airways heeft vanwege geldgebrek al haar vluchten geschrapt. Het bedrijf uit India heeft geen nieuw geld kunnen aantrekken en zal nu waarschijnlijk failliet gaan.

Gaat het Mueller rapport openbaar worden? Het lijkt er wel op. Minister Barr zit in een lastig parket. Hij is aangesteld als vriendje van Trump, maar zijn wettelijke taak is het om overtredingen aan te pakken. Mueller heeft de nodige overtredingen rondom en van Trump geconstateerd en Barr moet daar nu tegen optreden of zelf de kans lopen aangeklaagd te worden vanwege corruptie en vriendjespolitiek. Rondom Trump zijn mensen bang voor de openbaarmaking. Ze hebben de waarheid vertelt en dat kan hun nu hun baan gaan kosten, want Trump zal daar niet blij van worden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *