LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 31 augustus 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 31 augustus 2018

– Philips heeft de beoogde loonsverhoging voor Jeroen van de Veer na protesten van 30.000 euro teruggebracht naar 20.000 euro… We hebben het dan alleen over de verhoging van zijn beloning.
– Oud president Obama komt binnenkort in Amsterdam speechen. Hij spekt zijn vermogen er mee en dat is te zien aan de prijs om er bij te mogen zijn. Het goedkoopste ticket kost 995 euro.


– AFM legt Miscanthus Green Power B.V. last onder dwangsom op. Het bedrijf heet sinds 1 augustus Pecunia Assetmanagement B.V. en is in Roermond gevestigd. Het bedrijf heeft effecten aangeboden aan consumenten, waarbij deze op die manier konden deelnemen in een investeringsproject. Dat mag allemaal wel, maar moet wel met een goedgekeurde prospectus. De AFM vroeg nadere gegevens en heeft niet alles op tijd ontvangen. De boete kan nu oplopen tot 50.000 euro.
– Trump wil wederom uit de WTO stappen, want deze is volgens hem ‘tegen’ de VS. Bloomberg deed onderzoek en kwam er achter dat de meeste rechtszaken door de VS worden aangespannen en 90% winst de VS. Trump klets weer uit zijn nek. De vraag is waarom.
– De rente in Argentinië is naar 60% gebracht. U leest het goed… De rente is er 60%. U begrijpt dan wel hoe zwak de nationale munt moet zijn om een rente van 60% te hebben. Niemand wil die munt bezitten, want zelfs een rente van 60% kan het verlies aan koopkracht niet compenseren.
– De EU is bereid om alle importheffingen op Amerikaanse voertuigen te schrappen… mits de VS hetzelfde doet. Trump heeft die eis gesteld en de EU heeft gekeken of hij aan het bluffen was. Het antwoord is “ja”. Hij was aan het bluffen. Trump heeft het voorstel afgewezen. Het lijkt er steeds meer op dat Trump doelbewust de VS in het verderf wil storten.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *