LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 23 maart 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws Zilver

Marktbeeld 23 maart 2020

zilveren munten
  • Als u zilveren munten wilt kopen, dan is de situatie zo dat vrijwel niemand nu kan leveren. Toch knalt de zilverprijs niet omhoog. Waarom werken vraag en aanbod niet in de zilvermarkt? Het antwoord is simpel, omdat de centrale banken de macht momenteel nog hebben om dat tegen te gaan. Het is geen gegeven macht, het is een genomen macht. Een macht die alleen met bruut geweld van de markt gebroken kan worden. De crisis van nu is er mede omdat centrale banken te veel een economie ‘gecreëerd’ hebben. Die gemaakte economie drijft op gebakken lucht. Als er eenmaal een gaatje in komt, dan gaat het hard.
  • In Detroit worden mensen op dit moment niet meer uit hun huis gezet. Reden te meer om een goede relatie met je huurders te hebben. Ik heb mijn huurders daarom een brief gestuurd met lokale informatie waar ze hulp kunnen krijgen, mochten ze dat nodig hebben. Ook wordt er nu geen boete geheven op in overleg te laat betalen. De nadruk ligt wel op “in overleg”. Dat je nu niet uitgezet kan worden is geen vrijbrief om geen huur meer te betalen.
  • Het ziet er naar uit dat de Olympische Spelen uitgesteld gaan worden. Sporters kunnen zich ook niet optimaal voorbereiden.
  • Een voorgesteld hulppakket in de VS is afgewezen omdat het volgens de Democraten te veel gericht was op hulp voor Wall Street en te weinig op hulp voor de gewone Amerikaan.
  • Steeds meer bouwprojecten komen stil te liggen omdat aanvoer stokt.
  • De luchtkwaliteit is enorm veel beter nu we veel minder vliegen en ook minder auto rijden. Er zijn nu weer strak blauwe hemels boven Nederland. Hoe lang hebben we die al niet meer gezien? Dat vliegverkeer is misschien wel heel veel meer vervuilender dan we altijd hebben willen toegeven. Moeten we ook vliegtuigen verplichten over te stappen op elektriciteit of waterstof?
  • Volgens Bank of America zit de VS al in een recessie.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *