LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 20 maart 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 20 maart 2020

tesla
  • De Amerikaanse minister Pompeo heeft het onderzoek naar Amerikaanse oorlogsmisdaden in Afghanistan verraad tegen de VS genoemd en heeft Amerikaanse onderzoekers gewaarschuwd voor de gevolgen voor henzelf als ze dat onderzoek namens internationale organisaties doorzetten. Een nieuwe low voor de Amerikaanse regering.
  • De ECB gaat 750 miljard euro’s in de Europese economie pompen. Extra geld, gecreëerd uit niets en dus zonder economische verklaring. Ooit gaat dit een enorme inflatie veroorzaken. Dat “ooit” is als ineens bij heel veel mensen tegelijk het licht aan gaat. Dat zal komen op het moment dat niemand het verwacht.
  • Elon Musk wil even snel een fabriekje opzetten om medische apparatuur te bouwen. Hij ziet een kans, zal ongetwijfeld de nodige miljarden aan subsidie veiligstellen en dan in feite zonder risico een nieuw bedrijf uit de grond stampen. Je moet hem nageven, hij is verdomd slim en pakt de kansen als die zich voordoen. Politici zijn nu bereid om miljarden weg te geven als het de aandacht kan afleiden van hun eigen falen.
  • Een maand geleden schreef ik over Tesla dat het me aan 1999 deed denken… We kunnen nu zien hoezeer ik daar gelijk in had. Ga maar eens kijken, just for fun
  • Het is bijltjes week in de goudsector. Gisteren werd bekend dat ook de president en COO van McEwen (MUX) opgestapt is.
  • De supermarkten in Nederland mogen nu ook buiten de reguliere bevoorradingstijden nieuwe voorraad krijgen.
  • Hier in mijn woonplaats is er grote onrust over het feit dat de Makro heeft besloten ook open te gaan voor iedereen. Dat is een verruiming die ze altijd al wilden en die de middenstanders in het dorp helemaal niet graag zien gebeuren. De Makro zit op een veel goedkopere locatie op een industrie terrein en is daarmee altijd al discutabele oneerlijke concurrentie geweest.
  • De prijs van bitcoin is procentueel weer giga gestegen de afgelopen 24 uur. Speculatief blijft het heel erg interessant vanwege die enorme bewegingen.
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *