LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 22 dec 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 22 dec 2022

  • Vandaag ga ik een in mijn ogen interessant aandeel bespreken. Het bedrijf is actief in de olie en gas wereld en doet nu goede zaken. Interessant voor een belegging in 2023? Ik vertel er om 12:30 uur over. Kijk hier
  • Gisteren heb ik me eindelijk weer eens uitgebreid met daghandel bezig gehouden. Het begon slecht met twee keer zeven punten verlies, maar daarna trok het aan en ik heb nu een methode gevonden waarmee ik wat meer vertrouwen heb in een structurele goede afloop, ondanks dat het soms dus niet uitkomt. Ik heb de dag met ruim twintig punten winst afgesloten.
  • President Zelensky heeft gisteren een bezoek gebracht aan Washington. Hij sprak met Biden en heeft een speech gegeven in het Congres. Alleen de pro Russische Ultra MAGA politici hebben nog bezwaar tegen de hulp aan Oekraïne. Vooralsnog is er geen gevaar dat de hulp aan Oekraïne vanuit de VS opdroogt.
  • De aandelenvergelijking tussen Amazon en Alibaba die ik gisteren gemaakt hebt, staat nu online. Je kan de video hier bekijken. Klik hier
  • De huizenprijzen in Nederland zijn ook in 2022 gestegen. het was wel de kleinste stijging in de laatste zes jaar. De gemiddelde prijsstijging per huis was 4,9%. Sinds de vorige huizencrisis zijn de huizenprijzen bijna 100% gestegen. Dat klinkt extreem, maar als we het tegen de reële inflatie houden valt die stijging eigenlijk nog best mee.
  • Twee topmensen van FTX hebben bij de rechter een schuldig verklaring afgegeven en zeggen nu volledig mee te werken aan het onderzoek naar de gang van zaken bij FTX. Dat voorspelt weinig goeds voor de CEO die zich niet wil laten uitleveren aan de VS.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *