LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 20 januari 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 20 januari 2020

  • Eergisteren heb ik een sponsoring van 50 euro voor Beursbox gekregen. Nog hartelijk dank daar voor!
  • Vandaag om 18:00 uur onze tijd zal Biden de nieuwe president van de VS zijn. Helaas is er geen enkele overdracht geweest tussen de presidenten en tussen hun echtgenotes. Zo ver mij bekend de eerste keer in 150 jaar. Het is ook weer een dieptepunt voor de Amerikaanse democratie. Er breekt nu echter een nieuwe tijd aan. Het zal moeilijk worden voor de komieken van de late shows om nu materiaal te vinden. Ze moeten er weer voor gaan werken. Ik hoop van harte dat de VS de enorme teleurstelling snel achter zich kan laten. Alle Amerikanen zijn teleurgesteld. Het is alleen zo dat ze niet allemaal dezelfde reden voor die teleurstelling hebben.
  • Extreme prijsverhoging gasaansluiting: Uw netbeheerder Coteq heeft voor Gas een wijziging doorgevoerd in uw aansluitwaarde. Door deze wijziging verandert het dagtarief dat u aan netbeheerkosten betaalt.
    Vanaf 19 januari 2021 is het dagtarief voor uw Gasaansluiting aangepast van EUR 0,36 naar EUR 0,49 inclusief BTW.
  • Daytrading is erg interessant voor de kleinere belegger. U kan immers al met een paar duizend euro vol meedoen. Kijk hier.
  • Heeft u mijn video’s over RECO.v gezien? Ik werd vorige week getipt op 0,80… Mijn video maakte ik toen de koers tussen 2,40 en 2,80 stond. Gisteren was het aandeel boven C$5 te vinden. Mijn video’s staan hier en hier.
  • Ik heb gisteren bij Neo Finance mijn eerste 120 maanden lening uitgezet. Een lening van iemand die in total 24.000 euro wil lenen en daar 10 jaar over wil doen om deze af te betalen.
  • In totaal heeft Trump 30.534 onjuiste of ronduit gelogen feiten uitgesproken tijdens zijn vier jaar als president.
  • Jack Ma de grootaandeelhouder van Alibaba is gezien op een video boodschap die is uitgegeven. Het aandeel Alibaba steeg daarop 5%.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *