LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 12 april 2019

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 12 april 2019

facebook, bedrog, advertenties

Gisteren is de link naar het artikel over 5G niet goed doorgekomen. Niet iedereen kon de website bereiken.
Overigens stonden er twee links in het artikel. Eén werkte wel, de andere niet. Het artikel riep enorme emoties op… Dat terwijl ik juist opriep je emoties NIET de boventoon te laten voeren. Het leeft wel, dat is zeker duidelijk. Hou het ook levend, want we moeten de invoering van 5G maar niet zo slikken.

Gisteren is Julien Assange door de Britse politie in de ambassade van Uruquay gearresteerd. De VS heeft daarop om uitlevering van hem gevraagd. De VS heeft nog een appeltje met hem te schillen omdat alle zaken waarvan we de VS verdacht hebben ook bleken te worden uitgevoerd. Men bespioneerde ook Amerikanen, men voerde oorlogsmisdaden in Irak uit, ze verzamelden illegaal enorme hoeveelheden aan gegevens van over heel de wereld. Men hackte er op los etc. etc. De geheime diensten in de VS bleken volkomen losgeslagen te zijn, maar Amerika is bozer over het feit dat dit uitkwam, dan over het feit dat haar geheimen diensten zich niet aan de eigen wetten houden. Het begon allemaal met een moordpartij vanuit een helikopter die door de VS geheim gehouden werd. Officieel kan Assange niet aan de VS worden uitgeleverd als hem mogelijk de doodstraf wacht.

Shell heeft na enige commotie besloten om toch met de Tweede Kamer in gesprek te gaan over de belastingaangifte. het bedrijf wilde niet komen omdat het zich volgens eigen zeggen keurig aan de wet houdt. Waarom dan uitleg komen geven?

Tesla en Panasonic hebben besloten om een miljarden investering in een mega batterijen fabriek in Nevada niet door te laten gaan. De vraag naar batterijen is door de lagere vraag naar Tesla auto’s nu te laag.

Facebook laat willens en weten bedrieglijke reclames toe. Ze voldoen volgens Facebook aan hun voorwaarden. De reden dat facebook het toestaat is wel duidelijk, het levert ze enorme omzetten en winsten op. Het zijn vooral bedrog crypto advertenties waarbij bekende mensen zogenaamd iets gedaan hebben. Zo is Elon Musk weg bij Tesla en Waylon zingt niet meer… Dat soort advertenties. Er zitten oplichters achter.

Uber zal waarschijnlijk binnen een maand beursgenoteerd zijn. Ik kom later met mijn mening daar over.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

1 Reactie

  1. johan jacobs 12 april 2019

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=44&v=ol3tAxnNccY
    Een volledige documentaire van Sacha Stone die de 5G-existentiële bedreiging voor de mensheid blootlegt op een manier die we ons nooit voor mogelijk hadden gehouden! Deel dit alstublieft zo wijd als je je aangetrokken voelt … gebruik het om je lokale bureaucraten, technocraten, gezondheidswerkers, lokale en federale overheidsinstanties en meer dan wat dan ook … te richten op je familie en vrienden. Met in deze film: wapenontwikkelingsdeskundigen, biologen, moleculaire en cellulaire biologen, bloedmicroscopisten, activisten, maar ook goede leiders in de frontlinie. We weten wat deze technologie is – we weten hoe deze is bedacht en we weten waar het de bedoeling is om mensen en de planeet te nemen. We trekken hier de grens … en dat doen we met het volle bewustzijn. Sta op Homo sapiens!
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=44&v=ol3tAxnNccY

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *