LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 10 jan 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 10 jan 2020

beleggen, rendement

Was de crash van de Boeing in Teheran een ongeluk? De autoriteiten waren er wel heel snel bij om het een ongeluk te noemen, maar foto’s van het wrak laten gaten zien die wel erg lijken op schrapnel schade van een projectiel dat naast het vliegtuig tot ontploffing is gekomen. In het vliegtuig zaten 63 Canadezen. Zijn die door de Iraanse autoriteiten aangezien voor Amerikanen? Waarom is dit vliegtuig ook op dat moment nog opgestegen?

De Eerste Vijf Handelsdagen Methode. Deze methode wijst op een positief jaar voor de AEX index.

Gisteren is na een coma van twee weken mijn autoresponder mail systeem weer tot leven gebracht. Mailtjes die de laatste twee weken verzonden hadden moeten worden gingen er dus eindelijk gisteravond uit. Mijn excuses als dit verwarring heeft gegeven. we hopen dat de technische problemen nu weer even verleden tijd zijn.

Interne memo’s van Boeing laten zien dat het bedrijf er alles aan deed om controles te voorkomen. Het bedrijf is corrupt tot het bot. Medewerkers gaven in vrijgegeven interne mails aan dat het toestel in hun ogen pertinent onveilig was en slecht ontworpen. Het bedrijf deed niets met deze waarschuwingen.

Het lijkt er op dat de jeugd van Nederland eindelijk te ver is gegaan met de vuurwerk vernielingen. De roep om een algeheel verbod vindt weerklank en nooit eerder was de politiek bereid om hier actie in te gaan ondernemen. Zelfs de vuurwerkbranche zou akkoord gaan met een verbod van pijlen en knalvuurwerk.

Aandeelhouders Takeaway zijn akkoord met de beoogde fusie met Just Eat.

Door de storing met ons mailsysteem zijn bijna alle uitnodigingen voor de daytrading bijeenkomst van vanmiddag pas gisteren uitgegaan. Er is nog plaats vanmiddag, dus als u interesse heeft in daytrading, dan ligt hier nu nog een kans. We beginnen om 13:30 uur. Mailt u even met tom @ lassing . nl. (aan elkaar typen)

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *