LADEN

Typ om te zoeken

Stand van Zaken Detroit

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Stand van Zaken Detroit

vastgoed

Ik ben weer in onderhandeling over drie nieuwe woningen. Twee van de drie de woningen zijn al verhuurd. Voor mij een groot voordeel want de cash flow begint al direct te lopen terwijl ik verbouwingen en verbeteringen aan de huizen kan uitsmeren over de komende maanden.
Het grappige is dat verhuurde huizen minder kosten, maar mij dus meer opleveren. Een ideale situatie dus.
Over een week beginnen we met het plaatsen van de nieuwe ramen in het appartementencomplex. Pas als alle ramen geplaatst zijn kunnen we serieus aan de binnenkant werken. Plan is om eerst de bovenste vier appartementen af te ronden en die al te verhuren terwijl we daaronder nog aan het verbouwen zijn.
We ronden de aankoop van het parkeerterrein achter het gebouw ook waarschijnlijk binnen twee weken af. De erven zijn al akkoord, maar iedereen moet nog even tekenen.
Overigens gaan we één van de drie woningen die we nu kopen (Het onverhuurde huis) mogelijk ook snel weer verkopen. De woning ligt voor ons op een niet zo gunstige plek, we hebben geen huurder en we hebben al (ongezien) een koper die minstens een bepaalde prijs wil betalen. Als we het huis even snel opknappen na de aankoop, dan kan die prijs nog iets oplopen.
Als je eenmaal bekend bent in de lokale markt, dan komen ze met interessante projecten vanzelf je kant op. Ik ben momenteel één van de weinigen die niet alleen wil kopen, maar die ook cash afrekend en dus direct kan afhandelen. Ideaal voor verkopers die snel cash nodig hebben.
http://www.detroitvastgoed.nl

Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *