LADEN

Typ om te zoeken

LCI Claim uitgekeerd

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

LCI Claim uitgekeerd

Ik kreeg deze mail van de VEB:
“Eind februari 2020 is de schikking met de voormalige bestuurder, commissarissen en accountant van LCI goedgekeurd door de deelnemersvergadering van de Stichting VEB-Actie LCI.

U heeft eerder dit jaar een claim ingediend in deze schikking. De VEB informeert u graag dat de compensatie in de VEB-actie LCI recent aan u is uitbetaald. De € 1,4 miljoen die beschikbaar is voor compensatie is pro-rata onder de deelnemers verdeeld op basis van het aantal jaren lidmaatschap sinds de start van de LCI-actie.

Vergoeding op basis van uw lidmaatschap
De vergoeding die u heeft ontvangen is gebaseerd op het aantal maanden dat u lid bent geweest in de periode sinds het begin van de VEB-actie LCI (de actie is gestart in januari 2003) tot en met november 2020. Een deelnemer die vanaf het begin van de LCI-actie VEB-lid is maakt daarmee aanspraak op een vergoeding van € 1.180,17.

De uitgekeerde compensatie kunt u op uw rekeningafschrift herkennen aan de omschrijving ‘VEB LCI claim’ gevolgd door uw VEB-relatienummer.”

Ik heb het genoemde bedrag inderdaad ontvangen. 17 jaar wachten is uiteindelijk toch beloond met een stukje compensatie.
Indertijd was het de smartpen van LCI die hoge ogen gooide. Een fraude in Oostenrijk maakte een einde aan heel het bedrijf.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *