LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 23 nov 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 23 nov 2020

bitcoin
  • Geef u nog even op voor het gratis Daytrading webinar dat Aloys Mattijssen aanstaande woensdagavond gaat geven! Kijk hier
  • Er zijn nu zeker 33 rechtszaken gevoerd door team Trump. Op twee na zijn ze allemaal direct en volledig verworpen. Buiten de rechtszaal hebben de advocaten het over fraude, maar bij de rechter geven ze toe dat het niet om fraude gaat. Dit is slechts een show om de overdracht te vertragen en het Biden zo moeilijk mogelijk te maken. Of er nog serieus de hoop is op een tweede termijn via in feite een staatsgreep vraag ik me af. ook die kansen lijken vrijwel nihil te zijn.
  • Bitcoin komt weer in de buurt van de hoogste koers ooit! Daarbij is de munt die ik enkele maanden geleden ben gaan promoten voor een flink daal van de kopers van het rapport door de garantiewaarde gekomen! Dat houdt in, meer dan 50% winst!
  • De Britten hebben een handelsovereenkomst met Canada gesloten. Omdat beide landen maar een beperkt pallet aan goederen naar elkaar sturen, was dit een relatief makkelijk opgave. Het gaat vooral om zalm en gin. Het is bewust een beperkt akkoord dat via verdere gesprekken uitgebreid gaat worden. De vraag is nu natuurlijk of dit handelsakkoord beter is dan het akkoord dat de Britten via de EU met Canada hadden. Immers, daar deden ze het voor. Daar hoor je ze nu niet meer over…
  • Europa wil dat online services zoals Whatsapp, Signal en Facebook hun encryptie openstellen voor justitie. Dit omdat terroristen de services gebruiken om ongezien hun berichten te sturen. Het probleem is dat openstellen alles van iedereen openbaar gooit. Moeten we dat willen?
  • In de VS lopen de positieve tests op Corona flink uit de hand. Afgelopen vrijdag waren er 195.000 positieve tests.
  • President-elect Biden gaat morgen een aantal kabinetspost invullingen bekend maken. Hij lijkt flink te putten uit de ploeg die ook onder Obama al actief was.
  • Trump was nog wel even aanwezig op de virtuele G20 bijeenkomst, maar de VS was afwezig op de sessie waar het om pandemie aanpak ging. Trump is gaan golfen tijdens de daadwerkelijke G20 bijeenkomst.
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *