LADEN

Typ om te zoeken

Pré IPO kans vanuit Thomas Castle Management

Laatste Nieuws

Pré IPO kans vanuit Thomas Castle Management

Gouden kans om voor de IPO in te stappen in een veelbelovende Coal to Liquid onderneming!
Ik kreeg deze E-mail van een lezer van de nieuwsbrief binnen: Vorige week werd ik gecontacteerd door Thomas Castle Management betreffende het bedrijf Additron Technologies.
Additron Technologies doet onderzoek naar CTL (coal to liquid fuel).
Zij zouden een patent hebben op een proces dat dit CTL mogelijk maakt.
De firma Thomas Castle Management heeft een overeenkomst met Additron Technologies om fondsen te zoeken i.v.m. het implementeren van deze technologie. Hiervoor bieden zij nu Pré IPO’s aan voor 6 USD per aandeel.
Ik weet wat P IPO’s zijn doch heb hier geen ervaring mee.
De techniek die ze toepassen is volgens hen zeer veelbelovend, vooral met de huidige olieprijzen .De schadelijke uitstoot van deze nieuwe brandstof is veel lager dan van de momenteel gebruikte brandstoffen.
Kort gezegd, het lijkt interessant doch ik vind het riskant om te beleggen via een broker in de Filipijnen.
Mijn vraag aan u is of u deze firma kent en of u mij raad kunt geven betreffende een belegging bij een broker op de Filippijnen?

– Wat denkt u zelf dat dit is? Weten ze uitgerekend u te vinden als belegger die dit bedrijf van genoeg geld kan voorzien, of hebben we hier te maken met oplichters die een mooie site in elkaar zetten, geld naar zich laten overmaken door kleine beleggers en verder niets meer van zich laten horen?

De site van Thomas Castle Management ziet er prachtig uit. Er zijn twee adressen te vinden, één in Japan en één in de Filippijnen. De naam van deze onderneming is mooi op Europa afgestemd, niet op de lokale markten.

De foto’s op de site laten goed zien dat er veel lokale personen in de onderneming werkzaam zijn. (Niet dus) Dit zijn standaard foto’s die iedereen kan kopen. Terwijl de site kantoren zegt te hebben in Japan en de Filippijnen, hebben ze Europa rechts boven op de site staan en staan er ook duidelijk Westerse personen op de foto’s. Bijzonder onlogisch. Helemaal vreemd is dat het domein thomas-castle.com vanuit het Brabantse Moergestel aangevraagd is en dat de gegevens onjuist en onvolledig zijn ingevuld. Pertinent een teken dat er hier sprake is van bedrog en oplichting. Een legale onderneming zou hier haar gegevens juist invullen.
Verder valt op dat in Google amper iets te vinden is over deze onderneming. Zoek op beursbox en er zijn tienduizenden relevante hits, zoek op "Thomas Castle Management" en ik krijg 26 relevante hits. Ook niet een teken dat hier een degelijke onderneming staat.
Leest u ook deze waarschuwing: http://www.fsa.go.jp/en/refer/cold/index.html

Even logisch nadenkend is het wel erg gek dat zo’n veelbelovende onderneming met kantoren in Japan en de Filippijnen helemaal in Europa kleine beleggers gaat zoeken die hele kleine bedragen gaan beleggen. Kleine bedragen, want een belegging van 25.000 tot 100.000 euro is niet iets waar zo’n bedrijf veel verder mee komt.

Ik kan het niet 100% hard maken, maar de kans op bedrog schat ik 99,5% in. Ik raad iedereen die benaderd is of wordt aan om contact op te nemen met de beursautoriteit. Naar mijn idee mag niet zomaar dit soort ‘aanbiedingen’ gedaan worden. Laat bijvoorbeeld in Nederland de AFM eerst maar eens onderzoeken of dit bedrijf legaal en goed bezig is.
Als dat zo is, dan komen ze ook in de toekomst wel met kansen, dus zo erg is het niet om er dan nu één te missen. Is het echter niet legaal, dan heeft u zichzelf een 100% verlies weten te besparen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *