LADEN

Typ om te zoeken

Laat het belastingsysteem voor u werken

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Laat het belastingsysteem voor u werken

In Amerika hebben ze 200 jaar geleden al besloten dat belasting innen belangrijk is. Zo belangrijk dat men besloot dat het niet uitmaakt wie de belastingen betaalt, als ze maar betaald worden.
Als je als huiseigenaar je belastingen op je huis en grond niet op tijd weet te betalen, zal de overheid je belastingachterstand op de open markt gaan verkopen.

Zo krijgt de overheid alsnog haar geld binnen.
Maar de koper krijgt daarmee wel rechten.
Maar de huiseigenaar wat met hem of haar? De belastingschuld blijft staan en de huiseigenaar moet deze nog altijd betalen aan de overheid. Als dat gedaan wordt, dan zet de overheid het geld door naar de investeerder en alles is weer rond.
In feite is de huiseigenaar geen cent meer kwijt door de doorverkoop van de belastingschuld.
Maar even zeer is de huiseigenaar even slecht af als de belasting niet betaald worden. Of hij/zij is het huis kwijt aan de overheid, of aan de investeerder. De beste weg om dat te voorkomen is om de belastingen te betalen.
Als je dat in Amerika niet doet, dan raak je je bezit kwijt. Zo werkt het er al 200 jaar.
Als de overheid de schuld iet kon doorverkopen, dan ben je je bezit kwijt aan de overheid. Als de overheid je schuld verkocht heeft, dan raak je je bezit kwijt aan een investeerder. Tenzij… je alsnog de schuld gaat betalen. Vaak heb je daar drie jaar de tijd voor.
Hoe werkt het? Tsja, dat kan ik niet in enkele zinnen uitleggen.
Daarom komen vanavond twee experts in Best uitleggen hoe het werkt. U kan daar bij zijn. (Als de zaal nog niet vol is) Het is gratis.
Wilt u er bij zijn, gaat u dan naar deze site en geef u op. Vol is vol!

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *