LADEN

Typ om te zoeken

Een nieuw begin

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Een nieuw begin

Veel meer als met het nieuwe jaar ‘voelt’ bij mij Pasen als het nieuwe begin. De natuur begint weer volop te leven en het weer wordt heel veel mooier.
Beleggers zouden eigenlijk allemaal een moestuin moeten hebben. Niet om hun pensioen mee aan te vullen (mag ik hopen) maar meer om te leren dat je moet zaaien voor je mag oogsten.

Je moet niet morgen al resultaten verwachten als je vandaag instapt.
De laatste tijd zie en hoor ik dat FX trading mateloos populair is. Beginnende beleggers springen er met beide benen tegelijk in. Maar FX trading is als de Formule 1 van het racen.
Je bent dus een beginnende belegger en je start direct met de beste coureurs in het veld. Wat de gevolgen zijn laat zich raden.
In de Beursbox Nieuwsbrief waarschuw ik er voor. In de BeursAccent Nieuwsbrief maak ik er gebruik van. We hebben een positie ingenomen in een in mijn ogen heel interessante broker die de beurskoers in januari met 90% terug zag lopen.
Het bedrijf ging bijna onderuit vanwege de loskoppeling van de Zwitserse franc.
Terecht dat de beurskoers daalde, maar 50% daling was in mijn ogen voldoende geweest. Wat overblijft is een bedrijf dat nog altijd in een prachtige groeimarkt zit en dat nu een aandelenkoers heeft die veel te ver omlaag is doorgeschoten.
Tenminste, dat is mijn mening en met BeursAccent zetten we dus in op een prachtig herstel van de beurskoers.
Ondertussen blijf ik in Beursbox waarschuwen dat u zich niet zo maar moet inlaten met FX trading. Ik realiseer me echter dat mijn impact maar gering is. De broker zal daarom waarschijnlijk weinig last hebben van mijn Beursbox waarschuwingen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *