LADEN

Typ om te zoeken

ING en de hypotheek na overlijden (Tom Lassing)

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

ING en de hypotheek na overlijden (Tom Lassing)

Ik schreef vorige week al dat de ING na het overlijden van de partner van mijn dochter een rekening van 10.000 euro bij haar neergelegd heeft.
Helaas is de klucht nog niet over.
Ten eerste beloven ze bij ING terug te bellen, maar je kan wachten tot je een ons weegt, maar terugbellen ho maar.

smartphone
Dan het volgende:
De hypotheek bestond uit een annuïteiten deel en een aflosvrij deel.
Het verzoek was gedaan om met de uitkering naar aanleiding van het overlijden het annuïteitendeel volledig af te lossen. De rest van het geld kon dan gebruikt worden om een deel van het aflosvrije deel af te lossen. Gezien de waarde van het huis en het restant van de lening is zoiets geen enkel probleem en er zijn dus geen wettelijke redenen om daar niet in mee te kunnen gaan. Het voordeel voor mijn dochter is dat ze dan een heel lage hypotheeklast heeft zodat ze nu niet ineens met zware lasten op haar inkomen zit, terwijl ze haar leven en haar bedrijf weer probeert op te pakken.
De ING heeft echter beide gedeeltes van de hypotheek deels afgelost en komt met een onverwacht hoge rekening van maar liefst 10.000 euro.
Ondertussen is zelfs de tussenpersoon nu witheet op de ING, want hij staat gewoon voor l&*. Hij zegt toe zaken te regelen, maar ING trekt gewoon een eigen plan zonder ook maar rekening te houden met een tussenpersoon die er het nodige werk in heeft gestopt. Dit gaat een interessant dossier worden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *