LADEN

Typ om te zoeken

Ik ben geen fan van Wilders

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Ik ben geen fan van Wilders

In mijn ogen is de PVV de partij van angst en haat. Haat tegen buitenlanders, haat tegen de EU, haat tegen het zuiden van de EU, haat tegen vreemde/andere godsdiensten en angst voor alles.
Kortom, een partij tegen anderen. Een partij die angst zaait en dus haat oogst.
Ik zie daar geen oplossing in.
Ik begrijp wel waarom er door mensen op de PVV gestemd is, maar ik zie daar geen oplossing in.
Natuurlijk zijn er problemen. Die zie ik ook. Maar haat en angst is in mijn ogen de oplossing niet.
Wil je geen economische vluchtelingen in Europa of Nederland, probeer dan de economieën in andere regio’s te steunen. Dat lukt niet in ieder land, maar probeer het dan in landen waar het je wel lukt. De noodzaak om dan hier heen te komen neemt vanuit die regio af EN we creëren handelspartners. Dat is een oplossing met winnaars!
Als er lokale winnaars zijn, dan trekken de economische vluchtelingen liever daar heen dan naar het verre Europa.
Nu kozen veel Nederlanders voor Wilders en dat vind ik jammer, maar ik begrijp het wel. Er was immers eigenlijk vrijwel geen alternatief. Immers, het was anders een andere partij op rechts, of het waren klimaatgekkies. De klimaatgekkies willen de economie en onze welvaart opofferen voor het zogenaamd aanpassen van het klimaat. Een onmogelijke opgave die veel te duur gaat uitpakken. Het milieu aanpakken, dát is mogelijk, het klimaat willen veranderen is waanzin.
Er was dus alleen te kiezen uit twee kwaden of je stem weggooien bij een splinterpartijtje dat vaak maar één thema heeft.
Dát was in mijn ogen het grootste probleem tijdens deze verkiezingen. De Nederlandse politiek zit vlak bij een faillissement en de schuldige is in mijn ogen Rutte die veel te lang is blijven zitten en nergens nog een actieve herinnering aan heeft.
Dat die demente man nu een baan bij de NAVO wil hebben is bijna eng. Hij heeft immers een geheugen als een zeef.
Ik kan alleen maar hopen dat one-liner Wilders de zaak de komende jaren niet te ver naar de kloten gaat helpen. Wilders heeft namelijk one-liners, geen serieuze oplossingen. Echte oplossingen hij nooit gehad, zal hij ook nooit krijgen. Zijn one-liners zijn immers geen oplossingen, ze zijn nieuwe problemen. Enkele van zijn one-liner oplossingen gaan zelfs tegen de grondwet in. Het klinkt dus leuk, maar is waanzin. Daar stem je dan op…
Enfin, zo denk ik er over. Hopelijk valt het allemaal mee. We gaan het zien.

Tags
Volgend artikel

2 Reacties

 1. Eppo 28 november 2023

  We hebben er Honderden Miljarden Ontwikkelings Hulp en geld heen gebracht en het eerste wat Ze deden was de boot nemen naar Europa en Nederland het alles gratis Land .
  En je mag gewoon gerust er heen gaan hoor met je bedrijf en je laptop en dan ga jij het daar lekkers vertellen hoe Ze het moeten doen .
  Maar vooral niet hier heen binnen halen ..
  Er zijn er genoeg , Te Veel en overal waar TE voor staat is nooit genoeg .
  Opvang in Eigen Geloofs Regio .dan kunnen Ze weer snel aan de start met de her/opbouw van hun Thuislanden .
  dat hebben Onze Ouders ook moeten doen na de 2e wereld oorlog .
  Je kunt niet het gehele Midden -Oosten en Afrika en Midden en Zuid-Amerika hier heen binnen halen .

  Beantwoorden
  1. Tom Lassing 30 november 2023

   En jij vindt dit geen pure angst zaaierij? Als je ze hier niet wil hebben, zorg er dan voor dat ze het daar beter krijgen! Als ‘hulp’ niet helpt, probeer dan iets anders. Handel bijvoorbeeld… Of eerlijke voorwaarden in de ‘vrije’ handel.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *