LADEN

Typ om te zoeken

Huurprijzen mutaties in de VS

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Huurprijzen mutaties in de VS

detroit, huurhuizen

De Amerikaanse huurprijzen cijfers over 2019 zijn bekend gemaakt. Niet overal in de VS stegen de huren, maar van alle plekken waar de huren wel omhoog gingen, stegen de huren het hardst in Detroit!
U begrijpt dat me dat niet slecht uitkomt. Ik ben niet verbaasd, wel blij dat mijn analyse correct is gebleken. Je kan wel gelijk hebben, maar je moet het ook nog maar krijgen.

Ze zeggen dit over Detroit:
“They’re seeing a housing boom,” Abodo continued. “There are more people moving there, which increases the demand for housing as the city begins to come back. New construction has actually started there, which is obviously going to cost more.”

Overigens is het prijspeil gemeten over One-bedroom units. Ik verhuur voornamelijk huizen met twee en drie slaapkamers, maar ontwikkel nu wel een appartementencomplex met 14 één slaapkamer appartementen. Ik zie echter ook bij mijn huizen de huren flink stijgen.
Het is nu zelfs al zo dat ik mijn aankoopstrategie aan het aanpassen ben.
Immers kunnen veel lokale Amerikanen die hogere huur maar niet zo maar betalen.
Dan heb ik verschillende keuzes.
Ik kan mijn huur verhogen en hopen op huurders die het zich kunnen en willen veroorloven om meer te betalen. De kans is dan groter op leegstand.
Ik kan mijn huren laag houden. Ik ben dan in wezen dief van eigen portemonnee.
Ik kan nu ook huizen kopen die goedkoper zijn, zodat ik weliswaar kleinere huizen aanbiedt, maar wel tegen de lage huur.
Ik verwacht deze week twee huizen te kunnen kopen tegen een heel lage aankoopprijs. Die huizen leveren hooguit een 700 dollar huur per maand op, maar de aankoopkosten van de huizen zijn extreem veel lager zodat ik mijn winst onder de streep niet aan het aantasten ben.
http://www.detroitvastgoed.nl

Tags
Volgend artikel

2 Reacties

 1. Eppo 17 januari 2020

  Gefeliciteerd Tom doe je goed .
  Natuurlijk kunnen de mensen nu ook de huur betalen omdat zij mede dankzij de Geweldige President Trump en zijn team werk hebben kunnen vinden.
  Anders zaten zij in een home shelter of een kartonnen doos .

  Beantwoorden
  1. pieter 18 januari 2020

   Hé, Trump niet te veel ophemelen joh….

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *