LADEN

Typ om te zoeken

Hoe ziet Nederlandse corruptie er uit? (Tom Lassing)

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Hoe ziet Nederlandse corruptie er uit? (Tom Lassing)

Zie het bericht van Vastgoedmarkt dat in feit ten grondslag ligt aan dit artikel. Woningcorporaties worden in een wetsvoorstel door Blok gedwongen hun duurdere huurwoningen complexgewijs te verkopen aan commerciële beleggers. Goed verhuurde woningen voor €710 – €950 per maand, die ervoor zorgen dat sociale huurwoningen voor een lage prijs verhuurd worden.

Woningen met een WOZ waarde van €200.000 en meer, gaan dan vanuit een huursom van €800,- voor €160.000 verkocht worden. Corporaties kunnen het beste vrijkomende duurdere huurwoningen in de vrije verkoop doen voor de hoogste opbrengst.

Je raad het al, het moet verkocht worden aan de vriendjes van de VVD-er Blok die beleggen, makelaars verdienen eraan en taxateurs. De gouden eieren worden verkocht van de kip, de kip mag alleen nog goedkope eieren leggen met minder voer. Corporatie directeuren zullen na hun loondienst leven ook wel beloond gaan worden, als “adviseur” voor een fonds enige jaren. Die zien ook hoe de politiek dit doet vanuit de financiële sector.

Dat ook omdat de Nederlandse beleggers in Amsterdam niet aan de bak komen. De Duitsers kopen voor 3,75% rendement, Nederlandse beleggers hielden lang vol voor 6%. Nu moeten ze of zakken, of regelen dat ze buiten Amsterdam / grote steden kopen. De buitenlanders kopen niet buiten de grote steden, is hen te onbekend.

Uiteraard worden alleen de pareltjes gekocht door beleggers vriendjes van de VVD clan rond de randstad, niet in Groningen, Limburg, de Achterhoek, Zeeland.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *