LADEN

Typ om te zoeken

GTI-Net netwerk

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

GTI-Net netwerk

afblijven

Ik kreeg deze week weer vanuit België de suggestie om eens te kijken naar het basisinkomen van het GTI Netwerk. Is dat wat? Ik heb dat al eerder gedaan, maar ben deze keer helemaal opnieuw begonnen.
Mijn zoektocht op Internet bracht me direct al bij een artikel waarin de Belgische toezichthouder FSMA waarschuwt voor investeringen in het netwerk. Het is volgens de toezichthouder mogelijk een piramidespel.
Als ze dat vinden, dan moeten ze echter het bedrijf ook aanklagen, want piramidespelen zijn bij wet verboden.
Ik lees echter nog niets over een daadwerkelijke aanklacht.

Dan naar het bedrijf. Wat doet het dan precies?
Voor tenminste 500 euro kan je een licentie kopen van hun software waarmee ze op uw naam speculeren op beurzen en in bitcoin. Dat moet geld opbrengen, maar u kan uw inkomen aanvullen door ook licenties van deze software aan anderen te verkopen. Je kan ook grotere invsteringen doen, zodat je ook meer recht op vergoedingen krijgt.
Het is pas een piramidespel als je geld krijgt om mensen aan te brengen. In dit geval verkoop je licenties en dat is dus de legale kant van de streep.
In die zin kan ik er strikt genomen geen klassiek piramidespel van maken.
Maar…
Hun verdienmodel hangt wel erg aan de rendementen die hun software op de beurs maakt. Het is dus wel enorm van belang of die speculaties op de beurs genoeg winst opleveren.
Nergens staat hoe ze aan hun superieure software zijn gekomen. Wat moet ik daar van denken? Blijkbaar zijn ze er ineens tegen aan gelopen, of konden ze dat zelf ineens ontwikkelen. Waarlijk een wonder.

Als het niet lukt om de enorme rendementen te maken, dan zijn ze in realiteit eerdere investeerders aan het betalen met de gelden van de nieuwe instappers en dat maakt het dan wel illegaal. De grote vraag is dus of die software van hun daadwerkelijk in staat is om de superieure rendement te genereren.
Welke garanties kan het bedrijf daar over geven?
– Helaas, dan blijft het stil. Er is totaal geen financiële openheid.
Dat is voor mij een gigantische rode vlag. Immers moet je natuurlijk wel hard kunnen maken dat je model ook werkt in mindere tijden, want op de beurs zijn er geen garanties voor rendement.
De rendementen die ze echt maken zijn geheim, maar als jij maar genoeg anderen aan blijft melden, die ieder 500 euro of veel meer storten, dan kan jouw inkomen per maand omhoog.
De informatie die ze op de site geven is summier en dan zeg ik het netjes. Het is in wezen niet meer dan de mededeling dat ze een prachtig product hebben dat heel ingewikkeld is en enorme rendementen maakt. Nu, dát kan iedereen zeggen en dat zal ook iedere oplichter zeggen.
The proof is in the pudding.
Nergens overzichten van rendementen uit het verleden. Dit is voor mij een enorme rode vlag.
Dan nog iets. Op de site lees ik een testimonial van Bert Schuerwegen. Een naam die niet zo veel voorkomt. Dus even zoeken op Internet. Helaas is deze Bert nergens te vinden. Zo tevreden met het systeem dat hij ze een foto en testimonial stuurt, maar verder niet op Internet actief. Het is niet onmogelijk, maar het verbaasd me wel.
Nog een rode vlag is het feit dat ze op de site niet duidelijk zijn over wat het precies voor bedrijf er achter is. Ze noemen zich op de site GTI-Net, maar de site is van GTI Community Ltd • 65 Compton Street, London, EC1V 0BN, United Kingdom • Registration N° 11612947 •
Ze noemen zich een global technology company. Maar ze zijn in mijn ogen vooral een MLM bedrijf. Op de voorpagina van de site staat dan ook: Global Marketing Network. Het feit dat ze zich dus onder het kopje “Company” een technologiebedrijf noemen heeft mijn interesse. Ik heb het idee dat er in feite twee bedrijven zijn. Het technologie bedrijf, dat zich op de site niet bekend maakt en het netwerkbedrijf met blijkbaar een vestiging in Engeland.
De vraag is natuurlijk hoe dat zit en wie er achter zitten.
Ze hebben het in de voorwaarden over: The company GTI-Net. Die is eigenaar van de software en code.
Je gegevens als deelnemer zijn echter in handen van: GTI Community Ltd, 65 Compton Street, London, EC1V 0BN, United Kingdom

Op mijn zoektocht kwam ik gegevens tegen van Ruben Wetzels. Hoe lek de site is weet ik niet, maar ik kon zien dat hij een balans had van 133,45 en beschikbaar 266,90.
Verder had hij de 500 euro overgemaakt.
Aan licentie punten had hij 3236 stuks.
Verder had hij geen RIG’s. (Geen idee wat dat zijn)
Zijn balans was nul.

Bij een ander (Saskia Bussink uit Apeldoorn) las ik dit:
“Is er een achtervang als je inleg is verdampt, bijvoorbeeld door hun bedrijfsactiviteiten? Met één bedrijf (GTI-NET) heb ik tot nu toe meegemaakt dat zij tot 2 keer toe mijn inleg (die was verdampt), opnieuw in mijn wallet hebben gestort.”

Nu vraag ik me dus af waarom het geld was verdampt en met welk kapitaal het geld is aangevuld… Waarom is Saskia nog altijd positief over GTI-net terwijl haar geld dus blijkbaar al twee keer verloren is gegaan en op onverklaarbare wijze weer werd aangevuld? Ik zou daar namelijk niet erg blij mee zijn, ook al is het keurig aangevuld. Je kan wel op je klompen aanvoelen waar het geld voor de aanvulling vandaan is gekomen. (Nieuwe inschrijvers, waardoor het een piramidespel is geworden.)

Ik kan niet met zekerheid zeggen dat het een scam is. Daarvoor zou ik namelijk inzage in de boeken moeten hebben. Ik kan echter wel zeggen dat het wat mij betreft ruim genoeg kenmerken van een scam heeft. Hun onduidelijkheid over het bedrijf, over het product en over de rendementen zijn wat mij betreft genoeg rode vlaggen om er ver van weg te blijven. Als ik dan lees dat iemands geld twee keer opgegaan was en later weer werd aangevuld, dan is het patroon wat mij betreft duidelijk.
Mijn verwachting is dat het over een tijdje afgelopen is en dat de initiatiefnemers ontslag nemen en verdwijnen. Er komt een nieuwe directie die de zaak mag gaan afwikkelen.

Dan even over het verdienmodel via omzet van een derde partij, namelijk PriorFX. Deze broker heeft een licentie in Cyprus en verkreeg in 2017 een boete van 64.000 euro. Reden van de boete is niet gespecificeerd, maar je krijgt geen boete als je aan de regels voldoet. Het lijkt er op dat het bedrijf niet voldoet aan het hebben vastliggen van interne controle mechanismes. (Art 28, lid 1 van de van toepassing zijnde wet in Cyprus) Een tweede boete in 2017 betrof waarschijnlijk het niet vastleggen van gesprekken met klanten.

Wil je aan het verhaal meedoen, dan moet je geld overboeken naar Dubai. Een vreemde zaak voor een bedrijf dat op de website zich voordoet als een Engels bedrijf. Je kan ook naar een Luxemburgse rekening overboeken. Het bedrijf waar je je geld dan naar toe moet sturen heet ineens GP Energy SARL.
Waar komt dat ineens vandaan?
Dit bedrijf blijkt te zijn geregistreerd door iemand met de naam Jhony Depresseux. Die Jhony heeft een virtueel kantoor in Kent, Engeland. Hij is ook degene die de website van GTI-net heeft geregistreerd.
Hij heeft een facebook account: https://www.facebook.com/jhony.depresseux waarop hij zegt in Spa te wonen.
Vanuit dat facebook account kwam ik op https://www.facebook.com/gtinetofficial/ alwaar het bedrijf zich voordoet als duurzame energie aanbieder. Daar stellen ze dat GTI-Net een bedrijf uit Dubai is. Iets dat niet naar voren komt als je alleen de website bezoekt.

Deze hele opzet ruikt, ziet eruit en voelt voor mij aan als een scam. Ik kan alleen maar aanraden er ver weg van te blijven.

afblijven

Tags
Vorig artikel

44 Reacties

 1. Henry Beekman 19 december 2018

  Aks iets te mooi is om waar te zijn ………. Dan moeten de seinen op rood staan en niet aan beginnen.

  Beantwoorden
 2. Mies Kloos 19 december 2018

  Dag Tom

  Ik las je artikel over GTI-net. Ik zit erin vanaf 2015 en heb alles meegemaakt. Zou je er meer van willen horen van een ervaringsdeskundige? je combineert oude info met nieuwe en hebt geen weet van de weg die GTI de afgelopen 3 jaar heeft afgelegd.

  Zou je bereid zijn tot een gesprek?

  Mvg
  Mies Kloos

  Beantwoorden
 3. gunter 11 februari 2019

  Beste Tom

  Met aandacht las ik jouw artikel en merk toch dat je je baseert op oude info en info dat gewoonweg niet klopt.
  Ik ben reeds 3 jaar actief met dit bedrijf en heb de levensloop mee doorgemaakt.

  Als je graag het hele verhaal hoort achter dit bedrijf mag je altijd contact opnemen.
  Dit bedrijf biedt een mooi toekomst voor reeds 30000 mensen en de groei van dit bedrijf blijft voortlopen.

  Groet
  Gunter

  Beantwoorden
  1. Nick v 24 februari 2019

   Gti-net is super ,bazen transparant en aanspreekbaar en betalen winst iedere week al 4 jaar …al de rest is zever de 3 robots en systemen kan je volgen…

  2. Martin 19 augustus 2019

   Nick . Je bent een leugenaar. Ik heb ven mijn nicht gehoord dat ze nog steeds niet uitbetalen.
   Ze ziet al 2 jaar in GTI.
   GtL leaders Sven Le Febre en Johny depresieaux hebben beloofd om mensen te gaan uitbetalen maar wel in een soort crypto dat geen drol waard is GTPLUS coins en GTFTA coins.
   Geen een betaling heeft plaats gevonden.
   Johny depresioux en Sven Lefabre zijn bekende oplichters bij belgische autoriteiten en worden regelmatig gevolgd en gechecked.
   Advies is , blijf ver weg van GI.

 4. Ingrid de Jong 15 februari 2019

  Het grappige is, dat de mensen die NIET deelnemen kritiek hebben. En de mensen die deelnemen erg enthousiast zijn. Net zoals ik. Weet dat er erg vele juridische aspecten en veranderingen zijn geweest bij GTI om het juridisch rond te krijgen.

  Beantwoorden
  1. Tom Lassing 18 februari 2019

   Beste Ingrid,
   Het feit dat het juridisch totaal niet in orde was, geeft mijn gelijk van indertijd al aan. Het is nu juridisch slimmer in elkaar gezet, maar ik ben niet overtuigd van de economische haalbaarheid als dit volkomen kosher is opgezet. Ik ben inderdaad geen deelnemer en ik ben zeer sceptisch. Ik heb dan ook geen roze bril op omdat ik al deelnemer ben. Ik heb geen belang om positief of negatief te zijn. Ik kijk er neutraal tegen aan en vergelijk het met eerdere opzetjes die ik ook doorgelicht heb. In die vergelijking komt dit verhaal er niet best uit.
   Ik geef je mee: In hoeverre wil je de signalen dat het economisch niet mogelijk is niet zien juist omdat je wél deelnemer bent?
   Ik hoop echt van harte dat ik ongelijk heb, maar ik vrees dat het voor heel veel mensen een drama gaat worden omdat ze toch door heel slimme oplichters bedonderd worden.

  2. Traantje 4 oktober 2019

   Ingrid de jong.ik ben deelnemer maar ben alles behalve enthousiast. Het is één grote ellende. Veel beloverij met andere woorden veel geschreeuw maar weinig wol.

 5. Thomas 23 februari 2019

  Waarom ga je niet in op het aanbod van deze Gunter of Mies?
  Dat je met hier en daar bijeengegaarde info neutraal zou zijn, lijkt me overigens onzin.

  Beantwoorden
 6. Karlijn 28 februari 2019

  Wat een klaag verhaal. Ik ben super positief over gti net ben blij dat ik het heb leren kennen en met mij velen anderen!!!!

  Beantwoorden
 7. Joost 5 maart 2019

  Ik waardeer dat je waakzaam bent, en mensen wilt behoeden om in zee te gaan met dubieuze aanbieders. Ja, er zit een hoop kaf tussen het koren. Wat mij tegenstaat is dat je mensen die zich positief opstellen meteen afserveert. Eigenlijk zeg je daarmee dat je jouw oordeel al hebt geveld, het dossier is voor jou afgesloten. Jij hebt wat dingen uitgezocht maar niet echt onderzocht, ik noem dat opperzoek. Nu ben ik eigenlijk wel nieuwsgierig wat mensen die zich wel aan GTI-Net durfden te verbinden te vertellen hebben. Heb jij dat nou ook? Of is het bedrijf door jou voor eens en voor altijd afgeserveerd …

  Beantwoorden
 8. Rob 15 maart 2019

  Dank je wel , Tom. Meer zou je denk ik niet nodig heben om mensen in te laten zien dat dit een bedriegmachine is. Jammer is dat ze zo gemakkelijk met lokkende ‘rendementen’ nieuwe slachtoffers weten over te halen € 500 op hun rekening over te maken. Zelfs wordt na een week al 1% ‘rendement’ teruggestort om vertrouwelijk over te komen…….Oh ja, en niet te vergeten alles uit naam van de liefde en zorg voor de minder bedeelden….En wie zijn de mensen die hier in trappen…? Juist, de mensen voor wie € 500, een vermogen is…!

  Beantwoorden
 9. Wim te Groen 5 april 2019

  Ervaringsdeskundige hier, kort en bondig:
  – Ze hebben de regels aangepast, ook voor bestaande leden, dat je ineens maar 70% van je winst mag opnemen. De rest moet in het systeem blijven
  – Ze zijn schijnbaar kortgeleden overgenomen door een andere partjij?
  – Totaal geen inzichten in hoe ze aan het geld komen, wie het zijn etc

  En als mooi detail vond ik toen ik op gti net zocht op google een oude link van ze. Van een weebly site..
  Als mensen die zulke geniale wonderbaarlijke software zouden kunnen schrijven ga je je site niet bouwen in Weebly.

  De truuk is dat NIEMAND zijn geld eerder opneemt dan dat je compleet bent en volle winst kan behalen. Dat houdt in zo`n 9 jaar wachten, tenzij je heel actief bent.
  Als je heel actief bent, houdt in dat je heel veel nieuwe leden onder je moet verzamelen, ‘a 500 euro per stuk die allemaal 9 jaar wachten, of het zelfde circus in gaan.

  Ofwel, die lui zitten vet te cachen en lachen zich suf. Die verdienen miljoenen en alle nieuwe leden betalen voor íedereen die boven ze zit.

  100% pyramide spel, ook al ontkennen ze dit in alle aard.

  Zie ook https://www.fsma.be/nl/news/vonnis-gti-net

  We waren bij een bijeenkomst van 2 lui die vet rijk (zeggen) geworden zijn van GTI net. Kritische vragen werden met verbijsterd gezicht weggevaagd. Ik vroeg: waarom is dit in godsnaam niet groter bekend? Bij DWDD of op facebook. Ja dat was niet nodig, volgende vraag. En meer vragen die kritisch waren werden afgeketst: dan doe je het toch niet.
  Die lui zijn alleen vet rijk geworden omdat ze er honderden anderen in hebben laten stinken. Ik vind die 2 net zulke schoften als GTI net.

  Beantwoorden
 10. Somethingswrong 4 juni 2019

  Ik denk dat we nog wel een stapje verder kunnen gaan.
  Want inmiddels is GTI-Net “opgeheven” – maar wel tussen aanhalingstekens…

  De website is niet meer toegankelijk en we kunnen op behindmlm lezen dat ze hun hoger beroep tegen het eerdere verbod van de Belgische AFM, de FSMA hebben verloren…

  Echter, deze opheffing is niets meer dan zand in de ogen strooien van de toch al verstrooide leden, die nog meer verstrooide leden op agressieve wijze gaan werven, want ze zijn gewoon doorgegaan onder een “andere naam” – ook weer tussen aanhalingstekens.

  GTI-Net heet nu (G)lobal (T)echnology (I)nnovation.
  Ik heb de eerste letters even tussen haakjes gezet, het moge duidelijk zijn.

  Johny Depresseux gaat dus gewoon door met zijn praktijken, het recruiten van mensen is weer in alle agressiviteit toegenomen, en wij hebben zelfs het vermoeden dat er nog een andere Johny op de achtergrond aan de touwtjes trekt, Johny Schabrechs, berucht van PlanB4You, waarvoor hij ook een tijdje in een gevangenispakkie mocht lopen.

  Beantwoorden
 11. Pepijn 13 juni 2019

  Beste mensen,
  Het begint te stinken aan alle kanten. GTI betalt uit alleen aan de hooger echalons ven hun organisatie.
  Weij (een groote groep leden) hebben alles geprobeerd om onze comissies en bonusen uitbetaald te krijgen en elke keer GTI veranderd de regels en weigert uitbetalingen. Ook het geld die in mijn wallet was krijg ik niet uitbetaald. Nog erger. Ze hebben 80% van mijn wallet ingehouden en ik krijg 20% van mijn wallet inhouduitbetaald in een soort wardeloze GTI tokens.

  In de laatse e-mail hebben ze dit geschreven.
  ============
  In de vorige nieuwsbrieven hebben wij jou langzamerhand voorbereid op de overgang van Global Tech naar cryptocurrencies.
  Hopelijk waren de instructies duidelijk, heb je deze stap voor stap opgevolgd en ben je dus cryptocurrency voorbereid.
  Dit is de derde nieuwsbrief over de overgang naar cryptocurrencies.
  In deze nieuwsbrief een update over onder meer: de regeling die op iedere account zal worden toegepast, wijzigingen in jouw Backoffice, de Global Tech Tokens en de uitbetaling van de commissies vanaf 14 juni in jouw Backoffice.

  GLOBAL TECH TOKENS GAAN LIVE – 1 REGELING VOOR ALLE AFFILIATES
  De Global Tech Tokens gaan in de loop van deze week live!
  Wat betekent dit voor jou?
  In overleg met verschillende partijen, waaronder het Global Tech management, de leiders van het Global Tech netwerk, externe consultants en IT is er één regeling voor alle Affiliates uitgewerkt om de overgang naar cryptocurrencies vanaf 14 juni zo soepel mogelijk te laten verlopen.
  Daarbij is gekeken naar het belang van Global Tech en haar continuïteit en daarmee dus ook naar het belang van alle Affiliates.
  Wij hopen dat je begrijpt dat het onmogelijk is om op allerlei individuele wensen van Affiliates in te gaan.
  Er zijn immers meer dan 34.000 Affiliates!
  Overstelp onze Support dus asjeblieft niet met vragen om “uitzonderingen”. Deze regeling – zoals hieronder toegelicht – zorgt namelijk in één keer voor een eenduidige en transparante opzet waarmee Global Tech zich heeft voorbereid op een sterke toekomst!

  WAT VERANDERT ER EENMALIG IN JOUW BACKOFFICE IN DE LOOP VAN DEZE WEEK?
  Affiliates die hun Crypto Wallet-ID niet hebben gekopieerd in hun Backoffice profiel
  – Geen volle licentie (minder dan 21.000 punten)
  Alle punten op Intermediate Account en Wallet worden overgeheveld naar de License Points Account. Er verandert niets met de punten in de License Points Account.
  – Wel volle licentie (21.000 of meer punten)
  Alle punten op Intermediate Account en Wallet worden overgeheveld naar Purchase Reserve Account. Er verandert niets met de punten in de License Points Account.
  Affiliates die hun Crypto Wallet-ID wel hebben gekopieerd in hun Backoffice profiel
  – Geen volle licentie (minder dan 21.000 punten)
  80% van de punten op Intermediate Account en Wallet wordt overgeheveld naar License Points Account en 20% van de punten wordt omgezet in GTFTA tegen een koers van 4 punten voor 1 GTFTA. Er verandert niets met de punten in de License Points Account.
  – Wel volle licentie (21.000 of meer punten)
  Alle punten op Intermediate Account en Wallet worden omgezet in GTFTA tegen een koers van 4 punten voor 1 GTFTA. Er verandert niets met de punten in de License Points Account.

  UITBETALING COMMISSIES VANAF 14 JUNI…
  Alle commissies vanaf 14 juni, worden op de vertrouwde manier uitbetaald in de Backoffice (30% in je License Point Account en 70% in je Intermediate Account).
  De commissies in je Intermediate Account, kunnen worden omgezet in GTPLUS Tokens in de Global Tech Pay Crypto Wallet. Deze GTPLUS Tokens kan je vervolgens omzetten in Bitcoins, zodat je er naar eigen voorkeur over kunt beschikken!

  GTFTA & GTPLUS TOKENS Hoe en wat?
  De GT Fortuna Token (GTFTA) zal op de markt worden gelanceerd tegen een koers van 5 euro.
  De eerste dag van notering is maandag 17 juni. Afhankelijk van vraag en aanbod op de markt kan de koers vervolgens vrij schommelen.
  Meer informatie over deze Exchange markt en handel in GTFTA en GTPLUS volgt in de volgende nieuwsbrief.
  De Affiliates die de GTFTA ontvangen tegen een koers van 4 euro in plaats van 5, moeten deze 3 maanden bijhouden.
  Ze kunnen hun GTFTA pas verkopen in september.
  Ze zullen het aantal verkregen GTFTA zien staan in hun Backoffice.
  Vanaf september, op de dag van de vrijgave, worden deze GTFTA in de Global Tech Pay Crypto Wallet gezet, en kunnen deze vrij worden verhandeld.
  Iedere week zal de GTFTA een dividend uitbetalen.
  Dit dividend zal wekelijks worden berekend en zal een weerspiegeling zijn van de winst van Global Tech.
  Iedereen die de GTFTA aanhoudt profiteert dus van de prestaties van Global Tech als bedrijf.
  Het dividend wordt betaald in de vorm van GTPLUS en zal meteen in jouw Global Tech Pay Crypto Wallet worden gestort.
  Een stijgend dividend, vergroot ook de kans op een koersstijging van de Tokens op langere termijn.

  Eigen website!
  Vanaf heden hebben GTPLUS en GTFTA hun eigen website: http://www.gt-tokens.com.
  Neem gerust een kijkje, en leer meer over de Global Tech Tokens, de koersen en de ‘white paper’, die moet worden gepubliceerd.
  Wanneer het gaat om cryptocurrencies, verklaren whitepapers het doel en de technologie en bevatten ze onder meer feiten, diagrammen en statistieken.

  Samen sterk!
  Met de komst van deze GTPLUS en GTFTA Tokens, staat Global Tech er sterker voor dan ooit tevoren.
  In- en uitbetalingen kunnen in de toekomst voortaan gestroomlijnd verlopen.
  De snelheid, kostprijs en betrouwbaarheid van de transacties is veel beter dan via de klassieke weg.
  Met de GTFTA Token heb je recht op een deel van de winst van Global Tech welke wordt uitbetaald via het wekelijkse dividend. Jouw belang loopt daarmee gelijk met het belang van Global Tech.
  Wij zien ernaar uit om samen met jou en alle andere Affiliates een geweldig succes van Global Tech te maken.
  Wij kunnen ons voorstellen dat deze nieuwsbrief aardig wat nieuwe info bevat.
  Lees de inhoud dus op je gemak door.
  Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met jouw upline, of contacteer Support via het formulier op jouw Backoffice.

  Met vriendelijke groet,
  Het Global Tech Team
  =========================================

  Beantwoorden
 12. GTI scam exposed 3 juli 2019

  Grootste scam ooit.

  Ze zijn nu bezig met mensen af te persen.

  Doe allen aangifte tegen GTI

  Beantwoorden
  1. Luigy 19 augustus 2019

   Ze hebben heel veel mensen bedonderd. Mensen zijn woedend en somige zijn zeer onaardig.
   Deze keer hebben Sven en Jhony te maken met de zware jongens.
   De drama is net begonen.
   Binnenkort gaan Sven LeFabre en Jhony Depresseux op de vlucht, let maar op.

 13. J.Pronk 14 augustus 2019

  Ik ben begin dit jaar op een informatieavond van GTI geweest, deze avond werd geleid door Mies Kloos, wat mij gelijk opviel was de agressieve en dominante manier waarop Mies Kloos de aanwezigen probeerde over te halen om te investeren in GTI, als je een negatieve opmerking of vraag stelde werd dit, aan de manier waarop zij reageerde, niet op prijs gesteld.
  Ook kwam er die avond een mevrouw, die eerder € 500,00 had ingelegd, wat voor die mevrouw heel veel geld was, met wat vragen waar de andere aanwezigen wel eens over na zouden gaan denken, deze mevrouw werd door Mies Kloos duidelijk gemaakt hier pas in de pauze met haar overlegd kon worden, tot onze verbazing werd in de pauze deze mevrouw apart genomen en weggestuurd.
  Mies Kloos vertelde hoe rijk zij en haar dochter wel niet waren geworden door hun werk voor en door GTI, paarden, manege, enz.
  Als je de website van Mies Kloos, levensbewustzijn.nl bezoekt, gaat een groot deel over;
  Frustratie, woede en gevoelens van onrechtvaardigheid zijn ziekmakend (biologische wetten), strijd zorgt juist voor meer strijd en houdt het systeem in stand.
  Een belangrijke passage uit dit verhaal is deze;
  Ik weet nu dat de verandering allereerst binnenin je moet plaatsvinden. Wij allen tezamen creëren dit systeem, het bestaat niet buiten ons, het zit ín ons, in ons menselijk karakter, wij zijn er onderdeel van. Als je iets wilt veranderen, zal je eerst jezelf moeten veranderen. Jaloezie, ijverzucht, de drang naar méér: geld en andere materiële dingen, aandacht, erkenning, etc., het idee, dat jij beter weet wat goed is voor iemand anders dan hijzelf, of dat je erop vertrouwt dat een ánder beter weet wat goed is voor jóu dan jíjzelf, zijn de menselijke eigenschappen waardoor dit systeem heeft kunnen ontstaan. Als je het wil veranderen, zal je moeten beginnen bij jezelf.
  Dit staat wel héél erg haaks op werkwijze van Mies Kloos en GTI, de drang naar méér: geld en andere materiële dingen.

  Beantwoorden
  1. Stan 29 augustus 2019

   Mies Kloos is een medeoplichter van GTI
   Lees update…is van GTI zelf. Deze heb ik van een insider.
   Tijdje geleden had je een licensie moeten kopen voor 21000 euro voor een robot die handelt in valuta en nu kost dat 5000 euro.
   Ze hebben een nieuwe schema bedacht en al dat geinvesteerde geld op hun prive rekeningen doorgesluisd.
   Hun crypto valuta is waardeloos en exchange kan je doen alleen op hun eigengemaakte exchange platform,
   ——————————————
   Arbitrage. Or how to purchase a full license with 5.000 EUR ?
   There are 2 pairs trading with GTFTA: GTFTA/GTPLUS and GTFTA/BTC.
   Both pairs are traded seperately, and the prices are determined by Supply and Demand, independently from each other.
   In theory, both prices should be no different, but in practice this is not always the case. This creates opportunity for arbitrage. The arbitrage itself, will lead to a new balance between both prices.
   What is the current situation?
   1 GTFTA tokens is traded for +/- 5 GTPLUS, and for +/- 0,00012 BTC. At the current price of BTC, this means +/- 1,2 EUR.
   The price in BTC is clearly lower than the price in GTPLUS. The reason is that there are more sellers than buyers. This undervaluation will remain as long as there are more sellers than buyers.
   On the other hand, this creates a perfect opportunity for buyers. You can buy GTFTA with 0.00012 BTC, and then exchange the GTFTA for 5 GTPLUS. If you do this with 5.000 EUR, you get 4.200 GTFTA and these can be exchanged into 21.000 GTPLUS.
   Apparently, not a lot of people have noticed this. We have received some questions from members, asking if this is “normal”. Yes, this is perfectly normal, but the opportunity is really exciting right now, and it will not stay that way. The more people understand this opportunity, and start buying GTFTA, the more the price GTFTA/BTC will be pushed up until there is a new balance in price, and the opportunity is gone.
   We are a firm believer in free markets, and sometimes the markets give us a big present. This opportunity is for people who’d like to add new points to their license, or who’d like to purchase a license.
   On the other hand, people who’d like to cash out will be happy that new buyers will push the price higher thanks to the opportunity that presents itself.
   Global Tech is not responsible for the price action on the free market, but we can detect opportunities and share them with our Affiliates.
   — Absoluut niet waar. totaal BS.

 14. Herman Koch 20 september 2019

  Ik reageeer hier onder een synoniem voor de veiligheid van mijzelf en mijn naasten.. Ben vol enthousiasme begonnen aan GTI een tijd terug terug en ook een team opgebouwd, deze mensen kan ik weinig voor doen . En veel mensen hebben er veel geld in gestoken. Als je vragen hebt wordt niet gewaardeerd. De top bestaat uit mensen die zich bewust noemen, ze moeten zich schamen wat ze doen voor geld. Klopt de top wordt betaald, ik hoop dat justitie hier wat mee gaat doen, misbruik maken van het vertrouwen, Maar je moet mond houden anders wordt je niet prettig bejegend.

  Beantwoorden
  1. Herman Koets 30 september 2019

   Hallo ‘Herman’, jouw en veel andere negatieve en kritische reacties kloppen. Ik heb ook geïnvesteerd in dit systeem. Diep triest hoe zogenaamd ‘bewuste’ en ‘sociale’ mensen dit mede vorm geven. Ik vermoed dat de meesten gewoon niet snappen, of niet willen snappen in wat voor een scam ze gestapt zijn. De bovenlaag moet de illusie in stand houden om hun inkomen op niveau te houden. De onderlaag is gewoon de dupe, dat zijn de mensen die de bovenlaag indirect betalen middels hun inleg en het sparen (telkens opnieuw inleggen van je weekrendement) van een complete lycentie op het systeem. Overigens is het nu compleet onduidelijk wat die lycentie eigenlijk inhoudt.
   Ik had de resultaten van de trade-bots (op http://www.myfxbook.com) bijgehouden, zolang deze nog niet offline gehaald was: Over de vorige jaren tot ergens midden 2018 waren deze resultaten niet eens heel slecht (maar ook niet goed genoeg om de kosten te dekken), maar toen de hoos aan nieuwe leden gekomen was, en daarmee de hoeveelheid valuta waarmee gespeculeerd werd, toen opeens werden de resultaten nihil en konden die nooit meer voorzien in de zgn. rente- en commissie-uitbetalingen. Kort geleden is dit laatste stukje info offline gehaald, maar ik verwacht dat de resultaten sindsdien niet beter zijn geworden.
   Diep triest hoe nieuwe mensen vanuit een dwangmatig enthousiasme van de bovenlaag in deze val gelokt worden. Diepe spijt dat ik niet naar mijn onderbuik gevoel en intellect geluisterd heb, maar vertrouwd heb op mensen die enthousiast waren maar eigenlijk niet snappen waar ze mee bezig zijn en vanuit onterecht enthousiasme en vanwege hun grote netwerk onder zich, nog steeds wat inkomen eruit halen.. Het is een heel slim systeem om mensen zand in de ogen te strooien. Het duurt even voor je begrijpt dat je genaaid wordt en dan moet je er ook nog behoorlijk induiken voor je het mechanisme begrijpt.

 15. Traantje 4 oktober 2019

  Het is inderdaad diep triest en het gaat maar door. Dagelijks worden mensen gestrikt en voorgelogen. Het verwonderd mij dat ze nog niet zijn neergeknald door bedrogen afliates. Voorlopig zitten ze veilig in Dubai.

  Beantwoorden
  1. Janet 7 november 2019

   Wat jammer dat er reacties zijn verwijderd .
   Persoonlijk voelde ik me erg gesteund.
   Als gedupeerde zijnde voelde het ook als een soort van vriendenclub, niet letterlijk natuurlijk maar wel samenhorend .
   Ik hoop sowieso dat dit de anderen niet weerhoudt hun bevindingen , danwel nieuwe informatie, doet weerhouden dit te delen.

   1. Tom Lassing 8 november 2019

    Als er reacties weg zijn gehaald, dan moeten de plaatsers dat zelf hebben gedaan. Ik heb geen enkele redactie op dit lijntje uitgezet.

 16. Janet 8 november 2019

  Vreemd
  Ik heb zelf niks verwijderd.

  Beantwoorden
 17. Traantje 8 november 2019

  Er zijn inderdaad reacties weggehaald. Reacties van mij. De reacties van de klokkenluider zijn ook verdwenen.

  Beantwoorden
  1. Tom Lassing 9 november 2019

   Weet je zeker dat het in dit lijntje was? Ik heb van deze berichten niets weggehaald. Zo ver ik weet ben ik de enige, behalve de plaatser, die berichten weg kan halen, of er moet ergens een enorm lek zitten, maar dat is dan alleen bij deze discussie…

 18. Traantje 9 november 2019

  Ja Tom het was in dit lijntje. Dit is gewoon eng dat iemand anders ons commentaar zo maar kan weghalen. Van de klokkenluider weet ik het niet , maar ik heb zeker mijn reactie niet zelf verwijderd. Weet zelf niet eens hoe dat zou moeten.

  Beantwoorden
  1. Klokkenluider 13 november 2019

   Jammer dat er een aantal reacties is verdwenen. Het is zoals het is. Ik zal ze niet opnieuw plaatsen vanwege tijdgebrek. Ik bespeur in de officiële FB groep ook een kentering (zolang die reacties niet verwijderd worden). Opvallend is dat de heren van Global Tech hierop nog niet reageren.
   Er zijn al leden die een stap verder zijn gegaan en bij de overheid in Dubai om meer informatie hebben gevraagd naar dit inmiddels dubieuze bedrijf. Blijft overeind dat er ook nog steeds mensen zijn die aan “leiders verheerlijking” doen. Werkelijk onbegrijpelijk. Wat ook vreemd is: De nieuwe leden worden ondermeer in NL “ geronseld” . Waarom stelt de AFM dan geen onderzoek in? De Belgische FMA is helder. Niet in zee gaan met dit bedrijf. Tip: Blijf de koers van hun crypto volgen. Het is op zijn minst vreemd dat op belangrijke momenten sprake lijkt van koersbeinvloeding. Door wie? Dat laat zich raden. Misschien zit hier een expert die eens kan kijken hoe het met de koop en verkoop van deze munten gaat. De oproep is nu ze vooral te bewaren tot betere tijden ……..

 19. Janet 9 november 2019

  Ik denk dat de klokkeluider dat zelf heeft gedaan, en omdat wij een bericht op beantwoorden hadden geschreven zijn onze reacties automatisch ook weg.
  Dit bericht heb ik in een nieuw venster geplaatst dus kAn niemand dit verwijderen behalve ikzelf.
  Bij die reactie van Mies kloos was ook een reactie geplaatst die weg is, dat zal die Mies zelf hebben gedaan.
  Dus om welke reden dan ook, de klokkenluider heeft zijn reacties verwijderd, en automatisch onze antwoorden, snap je .?

  Beantwoorden
  1. Traantje 9 november 2019

   Ok Janet dat zou kunnen. Bedankt voor je antwoord. Ik werd al een beetje ongerust. Want je weet nooit met dat stelletje in Dubai.

 20. Janet 10 november 2019

  traantje, hoe zit het dan met jouw matrix, jouw “ upline “zoals ze dat noemen.
  Heb je daar steun bij, of zijn zij nog in de veronderstelling ( Zoals het gros van mijn matrix ) dat het nog steeds goed komt.

  Beantwoorden
  1. Traantje 10 november 2019

   Ja Janet mijn upline leeft ook nog in die fantasiewereld. We moeten geduld hebben want over een jaar is alles weer koek en ei terwijl je iedere week je licentie inzet ziet slinken.. Waar zijn we in terecht gekomen.

 21. Janet 10 november 2019

  Tja, waar zijn we in terecht gekomen.
  Persooonlijk wist ik eigenlijk al heel snel dat dit van geen kant klopt
  Ik had hiermee ingestemd zonder goed na te denken en werd overvallen.
  Toen ik een kennis sprak en zij vertelde dat zij ook in iets dergelijks terecht was gekomen, global inter gold, ben ik opzoek gegaan naar ervaringen en zodoende werd mij snel duidelijk dat het van geen kant klopt.
  Ook planb4you en onecoin, zijn vergelijkbaar. Er zijn wat verschillen maar de opzet, beloftes en uiteindelijk de teloorgang zijn overeenkomstig.
  Ik hoop zo dat de oprichters aangepakt worden, zo intens gewetenloos, bah.
  Een dure les is dit geweest, en ik zal ook zeker nooit meer zo naïef ergens instappen, al hebben we daar niks meer aan nu.

  Beantwoorden
 22. Klokkenluider 11 november 2019

  Door de klokkenluider is geen enkele reactie verwijderd.
  Hooguit kan de redactie van beursbox.nl dit hebben gedaan.
  Als dit niet zo is, dan is er iets vreselijk mis!

  Beantwoorden
  1. Tom Lassing 11 november 2019

   Ik vrees dat er ergens iets mis is gegaan. We hebben geen hackers gehad, dus mogelijk hebben we hier recent iets verkeerd gedaan. Er is nogal wat werk op de server gedaan vanwege de nieuwe nieuwsbrief en de nieuwe software. Ik heb wat schoningsacties op de server gedaan en het ziet er naar uit dat het uiteindelijk dus toch mijn schuld is… De bijdragen voor of tegen heb ik altijd allemaal laten staan. Helaas is het nu dus onbedoeld toch misgegaan.
   Heel jammer. Ik heb er zelf geen back up van.

 23. Janet 24 november 2019

  Ze hebben weer wat nieuws bedacht bij global t
  Robo cash
  Kun je ook weer investeren en dan kom je meteen hoog in de matrix
  Geen idee wat dit nu weer is, maar misschien weet iemand dat.?

  Beantwoorden
 24. ikke 6 december 2019

  Ik ben nu bijna 1 jaar bij GTI, ik weet niet meer wat ik er moet van denken na deze reacties hierboven, bemoedigend is het zeker niet, ik kan begrijpen dat er veel mensen gefrustreerd zijn door de vele veranderingen van de laatste maanden, die GTPLUS was vroeger 1Euro waard, nu slechts 0,10 cent omdat ze deze beursgevoelig hebben gemaakt, waarom dat werd gedaan? geen idee en zie er de logica niet van in. of het is om de commissie’s fors te verminderen. Ergens in januari zullen ze hun eigen webwinkel hebben, hoogstwaarschijnlijk met een klein aanbod daar het nog maar nieuw is. Op deze webwinkel mag kan je alles betalen met je GTPLUS punten die hier gelijk zal zijn aan 1 Euro. we zien wel. Ze komen inderdaad uit met een nieuw product robo cash, in samenwerking met een ander bedrijf die de goedkeuring heeft van de FSMA , dat beweren zij toch. we zien wel hoe het loopt, ik raad mijn nieuwe personen aan die ik inschrijf om zeer klein te beginnen, nu kan je starten voor +/- 80 Euro, je weet maar nooit he. niemand zal er een boterham minder voor eten. Wat mij wel ferm stoort is hun nieuwe x factor en eens je 5 personen onder je hebt de productie coëfficiënt. hierdoor krijg je nog minder dan 1 procent, al naargelang de zogenaamde prestatie van het bedrijf en je eigen structuur. Je kan max dubbele commissie hebben of veel minder. Je wordt hier naar mijn mening e veel geforceerd om nieuwe leden te zoeken, en ik ben nogal een tegendraadsen. Ze vertelden mij dat je niet verplicht wordt andere leden te zoeken, vind ik niet leuk.

  Beantwoorden
 25. Janet 8 december 2019

  Dat we hier sowieso nog tijd insteken.
  Maar ik kan het toch niet laten
  Wat ik serieus niet begrijp , dat er ooit, mensen zijn geweest die duizenden euro’s hebben betaald om hun licentie te behalen.
  Duizenden euro’s voor een licentie van een soort robot die 21000 euro waard was
  En dan nu voor vele euro’s minder al die licentie bereikt is
  En dat die lui daar nog steeds als een malle achteraan hobbelen
  Je moest destijds 500 euro storten om te beginnen
  Nu 60 .? 80 . ? Whatever.
  Het ging over een handelsrobot of iets dergelijks. Een passief extra inkomen.
  Waar is godesnaam is dat verhaal gebleven..waar is die robot.
  Ik ben t spoor bijster maar dan ook totaal.
  Cryptomunten is waar het nu om draait
  En de meute blijft hosanna verkondigen.
  Wat een gekken.
  Ik heb zo langzamerhand zin om die malloten die dit idiote gedoe hebben bedacht met de koppen tegen elkaar te slaan.
  Vriendschappen gaan ten onder
  En nog blijven er slachtoffers positief…hoe dan..
  Gebruik je verstand ..
  En dan komen ze met robocash….welke ezel…
  Pffff…eigenlijk word ik er alleen nog maar verdrietig van..
  En kan ik alleen maar boos zijn dat ik zelf zo intens stom ben geweest om ooit erin te zijn getrapt.
  Blech !!!

  Beantwoorden
 26. Grijze duif 10 december 2019

  Wat een ontwikkelingen! We zijn met zijn allen flink bij de neus genomen of botweg gezegd ronduit belazerd door GTI-net, Global Tech en de vele sponsors van het eerste uur, die nog steeds het lef hebben om nieuwe mensen bij deze louge club te betrekken. Wat een geweldige producten zijn er, maar niet heus. Wat moeten de mensen die hierin hebben geïnvesteerd zich opgelicht voelen. Of zijn zij ook opgelicht? Het begint er wel op te lijken, steeds meer en meer wordt duidelijk dat wij worden opgezadeld met Fabeltjeskrant verhalen. Wat ik mij afvraag: Is er nu echt niemand die dit kan stoppen? Kunnen de verantwoordelijken bij Global Tech ongestoord hun gang blijven gaan? Wordt het niet eens tijd dit in Nederland werkende bedrijf bij de Autoriteit Financiële Markt aan te melden? Is er iemand hier die kan vertellen of er strafbare feiten zijn gepleegd? Oplichting, misleiding, diefstal, bedreiging, flessentrekkerij? Is het niet eens tijd dat Radar of Kassa zich hiermee gaan bemoeien? Is er niet ergens een onderzoeker-journalist van een grote krant die dit tot op de bodem uitzoekt? Is de klokkenluider de mond gesnoerd? Ik ben ondertussen kotsziek van dit bedrijf en zijn trawanten.

  Beantwoorden
 27. Traantje 14 december 2019

  Ik kijk er niet eens meer naar, dat brengt mij rust. Mijn 21000 euro heb ik afgeschreven. Hoe pijn het ook doet mijn duurv
  verdiende centjes. Ik wil er niets meer mee te maken hebben. Maar vroeg of laat gaan ze voor de bijl.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *