LADEN

Typ om te zoeken

Brexit

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Brexit

brexit

Het totaal vreemde aan heel de Brexit is het feit dat politici die tegen deze exercitie waren deze nu wel aan het uitvoeren zijn. Eerlijker was geweest als ze zich hadden teruggetrokken en alles hadden overgelaten aan de politici die het mandaat van de bevolking gekregen hadden.
De vraag is nu hoe het komt dat Brexit maar niet van de grond komt. Kan het zijn omdat ze gewoon geen plan en ook geen zin in een plan hebben? Kan het zijn dat dit in feite het plan is… Laat het maar klappen, dan komen er nieuwe verkiezingen en dan kunnen we zonder tweede referendum Brexit tot een verkiezingsitem maken?

brexit
Of zijn de Tories en Labour er al uit en is de Brexit een feit, maar zoeken ze nog naar manieren om er politiek gezien een slaatje uit te slaan?
Ondertussen verliezen ze de jongeren in het VK. Jongeren zijn massaal tegen de Brexit.
Het waren vooral de oudere boze blanken die de EU wilden verlaten.
Ondertussen is UKIP nog amper een factor van belang en zitten er in Labour en de Tories flink wat politici die tegen de partijlijn zijn. Immers is officieel iedereen voor de Brexit, want het volk heeft gekozen, maar ondertussen voel je op je klompen aan dat er van alles aan gedaan wordt om deze trein te laten ontsporen.
Het is een doom scenario, maar Engeland loopt de kans ook een failed state te worden waar de bevolking het vertrouwen en het gevoel bij de politiek volkomen verloren heeft. Mocht de Brexit op een chaos uitlopen, dan kan in enkele maanden tijd heel die samenleving op zijn kop staan. Probeer er daarna dan nog maar soep van te koken…

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *