LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 18 december 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 18 december 2018

bitcoin, koers

– President Xi heeft in een belangrijke speech aangegeven dat China zich niet door anderen (lees de VS) laat dicteren over hoe ze haar economie verder blijft omvormen. Ook Xi weet dat er verder hervormen nodig is, maar hij wil het doen op de snelheid en methode die China past.
– De komende tijd zullen de nodige sites van mij even offline zijn omdat ze worden overgezet naar een andere provider. MLMstart.nl is gisteren overgegaan en dat is uiteindelijk goed verlopen.
– Shell is in gesprek met het niet op de beurs genoteerde Amerikaanse energiebedrijf Endeavor. De onderhandelingen lopen nog niet soepel omdat de ondertussen al tachtig jarige oprichter van het bedrijf bepaalde rechten in handen wil houden. Shell heeft 8 miljard over voor het bedrijf. Het bedrijf zelf denkt meer aan 10 miljard. http://www.endeavorenergylp.com/about-endeavor/
– Uit onvrede over het feit dat Europa niet tot een gezamenlijke aanpak kon komen, voert Frankrijk met terugwerkende kracht tot 1 januari 2018 een belasting in op de omzetten van Apple, Google en Facebook. Het wil 500 miljoen euro aan belastingen ophalen. In 2020 gaat ook Engeland zo’n belasting invoeren.
– De EU en China hebben de VS officieel beschuldigd van protectionisme en het bewust verzwakken van de WTO organisatie. Ook Japan, Canada en Zwitserland hadden kritiek op de VS. De VS heeft bij monde van Trump al gedreigd de WTO te zullen verlaten als deze organisatie niet meer op de hand van de VS gaat zijn.
– De Italiaanse regering heeft de groeiverwachting van 1,5% teruggebracht naar 1%. Italië heeft ondertussen een staatsschuld van 130% bbp.
– Gisteren ondanks voorbeurs hogere futures toch weer een zwaar negatieve beurs. Ook nu staan de Amerikaanse futures voorbeurs op winst. Dat zegt weinig, dat bleek gisteren wel.
– Welke bitcoin koers hou ik in het bovenstaande overzicht aan? Nu, dat is de euro middenkoers.

bitcoin, koers

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *