LADEN

Typ om te zoeken

GTI-net deelnemer, negeer dit

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

GTI-net deelnemer, negeer dit

Het GTI netwerk maakt zware reclame met 1% per week rendement. Beleg 500 tot 1000 euro en je krijgt 1% rendement per week…
Dat is de reclame. In het echt moet je echter dan ook nog de nodige anderen vinden die ook 500 tot 1000 euro in GTI willen investeren. De grote vraag is natuurlijk hoe GTI in staat is om 1% rendement per week te kunnen uitkeren.
Ik denk het antwoord wel te weten, maar ik heb geen inzage in de boeken. Ik kan dus niets bewijzen.
In ben van mening dat dit alleen maar kan als ze de eerdere investeerders betalen met het geld van de laatste investeerders. Hun eigen bewering dat ze heel erg goede handelaren in bitcoin zijn, is naar mijn idee gewoon onzin. De handel in bitcoins was in 2017 natuurlijk hot en iedereen geloofde wat je ook maar zei over die handel in bitcoins, maar het verhaal gaat nu op dit moment toch wel behoorlijk mank.
In mijn ogen een Ponzi opzet dus. Een opzet waarbij de eerdere instappers betaalt worden met het geld van de laatste instappers.
Bewijzen kan ik dat niet, maar GTI wil ook niet openbaar bewijzen hoe dat ze 1% rendement per week (en meer) kunnen maken.
Hoe kan je je geld verliezen in GTI?
Heel simpel. Zet dit artikel als GTI deelnemer op je facebook of reageer via facebook op dit artikel en binnen een week ben je in het ergste geval als klant uitgeschreven en kan je vervolgens naar je inleg fluiten. Je raakt al je rechten kwijt en het bedrijf pikt gewoon je geld in.

Ben je dus deelnemer in GTI, doe jezelf dan een plezier en reageer niet op dit artikel van mij. Doe je dat wel, dan breng je je eigen investering in groot gevaar. Ga ook bij GTI of in je upline geen lastige vragen stellen, want ze royeren je. Geld terug doen ze niet aan bij GTI.

Iedereen die het naar aanleiding van mijn vorige posting al is overkomen, raad ik aan om ondanks de druk van het bedrijf en de bijna cult achtige fanatieke volgers van dat bedrijf toch aangifte te doen tegen het bedrijf. Neem contact op met de AFM en/of in België de FSMA. Alleen als gedupeerden het lef hebben om deze onderneming aan te klagen kan de overheid er ook aandacht aan besteden. Als het daadwerkelijk een Ponzi systeem is, dan kan dat alleen duidelijk worden als de overheid onderzoek instelt. Dat onderzoek doen ze alleen als er gedupeerden zijn. Die gedupeerden moeten zich durven melden.
Tegenwoordig promoten ze de GTI opzet onder steeds meer namen. Ze promoten het als basisinkomen, als duurzame oplossing voor het milieu en andere prachtige doelen. Wat dat betreft mikken ze op mensen met het hart op de goede plaats. Die mensen gaan straks allemaal constateren dat ze simpel gezegd bespeeld zijn door mensen die hen precies wisten te raken op net die actuele maatschappelijke punten die ze zo belangrijk vinden. Dat maakt dan ook dat ik zo baal van het feit dat ze bedonderd worden en kwetsbaar zijn juist omdat ze goed willen doen.
Schaamteloos maakt het bedrijf misbruik van de goede naam die mensen hebben op hun maatschappelijke vakgebied. Hun bestaande maillijsten met geïnteresseerden in bijvoorbeeld het basisinkomen of biologisch tuinieren worden via deze experts afgeroomd. Waarom laten die experts op hun vakgebied dat toe? Heel simpel… Hebzucht.
Ze zijn onbedoeld toch gevallen voor het grote geld en ze verkopen nu hun ziel om rijk te worden. Ze hebben het zelf vaak nog niet eens door en worden straks akelig wakker als heel de opzet omgevallen is zoals One Coin nu ook in afbraak terrein is gekomen. Dat gaat met GTI in mijn ogen ook gebeuren, want 1% rendement per week uitkeren kán gewoon niet.

Overigens heb ik er een aantal facebook vrienden bij sinds ik mijn vorige artikel over GTI plaatste. Ze willen graag direct op de hoogte zijn van wat ik over GTI ga schrijven. Nogmaals GTI deelnemer, negeer mijn bericht, want je gooit je eigen glazen in als je jouw naam koppelt met dit bericht. Ik raad je ook aan te ontvrienden met mij, want ik ben je grootste risico. Je maakt kans door je link met mij al je GTI rechten kwijt te raken.
Denk je dat ik onzin schrijf, reageer dan wel en ondervindt proefondervindelijk hoe je huidige collega’s je grootste vijanden gaan worden en het bedrijf je vervolgens uitkotst.

Lees overigens ook deze uitgebreide analyse. En natuurlijk mijn eerdere artikelen over dit onderwerp.

Tags

2 Reacties

 1. Art 1 februari 2019

  “Het GTI netwerk maakt zware reclame met 1% per week rendement”. Dit is alvast fout.
  “In het echt moet je echter dan ook nog de nodige anderen vinden die ook 500 tot 1000 euro in GTI willen investeren.” Ook onjuist.
  “Hun eigen bewering dat ze heel erg goede handelaren in bitcoin zijn…” dat is ook al onzin, dat staat nergens.
  “Je raakt al je rechten kwijt en het bedrijf pikt gewoon je geld in.” Net zoals in elk bedrijf kan een medewerker ontslagen worden voor zware fout. Of dacht u laster te kunnen schrijven over uw werkgever op het internet en de volgende maand wel uw salris in ontvangst te kunnen nemen?
  “Geld terug doen ze niet aan bij GTI.” Het is dan ook geen belegging, maar de aankoop van een product.
  “Alleen als gedupeerden het lef hebben om deze onderneming aan te klagen kan de overheid er ook aandacht aan besteden” Dan moeten er ook gedupeerden zijn, en die zijn er niet.
  “Ze promoten het als basisinkomen, als duurzame oplossing voor het milieu en andere prachtige doelen” In het voorjaar wordt een product gelanceerd dat groene energie produceert. Of is dat ook een financieel product?

  Kortom, veel meningen, en 0 feiten.

  Beantwoorden
 2. Traantje 10 november 2019

  Ook gehersenspoeld? Zielig en jammer. Wordt eens wakker.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *