LADEN

Typ om te zoeken

Goldmoney dumpt Nederlandse klanten

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Goldmoney dumpt Nederlandse klanten

Ergens in het verleden, ik denk rond 2013, besloot het toenmalige Goldmoney dat het zou stoppen met het aanbieden van haar services aan Nederlandse particuliere klanten. Zakelijke klanten konden wel een account aanhouden.
Het bedrijf werd een jaar of wat later overgenomen door Bitgold en het nieuwe bedrijf besloot na een paar maanden de naam Goldmoney te gaan voeren. Ze besloten echter als het nieuwe Goldmoney een andere koers te varen met betrekking tot Nederlandse klanten. Die waren weer van harte welkom.
Tot werkelijk mijn stomme verbazing heeft het nieuwe Goldmoney nu OPNIEUW besloten dat het Nederlandse klanten er uit zal gaan gooien…
Dan breekt mijn klomp.
Ze geven officieel niet aan waarom we geloosd worden, maar bij de vorige keer waren het brieven van de AFM advocaat die ze zo bang maakten dat ze hun biezen pakten. Ik heb sterk het vermoeden dat het nu weer de AFM is die eisen aan hen stelt waaraan ze niet willen voldoen.
Ben je klant en kocht je in 2021 edelmetaal bij ze, vraag dan ook om de aankooppremie terug! Hun besluit was immers bij hun ongetwijfeld al intern bekend en het zou slechte pers zijn als al hun klanten er achter komen dat ze simpelweg genaaid kunnen worden door dit bedrijf.
Ik ga, ook voor de lezers van Beursbox, op zoek naar een degelijk en haalbaar alternatief. Het is wel balen, want Goldmoney was wat mij betreft het degelijkste en goedkoopste alternatief.
In Nederland en België zijn ook enkele aanbieders actief. Ik zal dit keer ook daar tussen zoeken.

Ik heb hier al tien jaar een account

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *